Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben ev temizliğine başlıycam birazdan kızım odasında bebekleriyle oynuyor
Mizmizlanmadan işimi bitiririm inş

Spor puanlarinda ev temizliğine de puan var bayıldım görünce

Seninde ismin bana yabancı gelmedi evet kızım nisan 2013 doğumlu oralarada takılmıştım 🖒 sanki ismini 13. Takımda hatırlıyorum
17den sonra yemeyerek zayıflayalar topiğinden hatırlıyorum bende seni sanki masum vardı bide . Kaç yıl öncesi vay bee hala şişkoyum.
Ben iki öğün bir minik ara ile diyete bugün başlıyorum aslında iki öğün sağlık diyorlar
Bende öyle besleniyorum aslında ara öğün dediğim ya meyve oluyor ya kahve yanında 1 hurma kayısı gibi şeker ihtiyacımı bastıracak şeyler oluyor.

Ohhh maşallah gitsin kilolar
Ben çok kilo aldım artık dur deme vakti geldi pazartesi kilo bildirimi yapacam ama yarın başlıyorum diyete

Ah ah kilo korumayı bi öğrenebilsek

Canım diyetisyene gidiyormusun yoksa kendin mi yürütüyorsun diyeti

Diyetisyene gidiyorum canım

Atmaya kıyamadın kaldırmakla yetindin

Dogrusu en fazla bir dilim zaten
Yoğun baskı ve çeneme dayanamayarak öğle yemeğine 2 dilim TB ekmek tostu koydu diğer öğünlerde yok
Çok tşk ederim kaptanim dün gece yasin mülk ve diğer okuduğum süreler çok Iyi geldi çok şükür rabbime
Kizimin ateşi normal dönüşümlü ateş düşürücü ve antibiyotik kullaniyor
Rabbime sığınmak en doğrusu zaten. İnşallah zamanla bütün sıkıntıların biter.

Kaç haftadır antibiyotik kullanılmaz çocukta yararlı bakteri de kalmadı. Entrogermina al bence probiyotik gıdaları çoğalt. Bi tuhaflık var bence benim kafama hiç yatmıyor bu kadar antibiyotik kullanması. İğneler zaten çok güçlü.

Hadi bakalım spor yarışması da başladı göreyim seni
Kolay gelsin canım 1. sınıf zor oluyor. 2. Dönem daha kolay geçer inşallah.

Ben de su an cocuklarima kuruyemis veriyorum, tatli olarak da kuru kayisi ve hurma. Henüz çikolata ile hic tanismadilar. Paketli ürün gercekten fena

Kızlaarrr sabahtan spor işimi hallettim.
40 dk tempolu yürüyüş. O sırada 5000 adım attım.
1 mil Leslie yaptım
Duşumu aldım. Öğleden sonrada arkadaşlarla buluşucaz gün gibi. Sadece salata yicem
Yaa süpersin ben de gece 3 saat anca uyudum bi koltuktan öbürüne yuvarlanıp duruyorum:i. İp atlayayım bari

Iyi yapmışsın cnm benden daha yakınsın hedefe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…