- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
17den sonra yemeyerek zayıflayalar topiğinden hatırlıyorum bende seni sanki masum vardı bide . Kaç yıl öncesi vay bee hala şişkoyumSeninde ismin bana yabancı gelmedi evet kızım nisan 2013 doğumlu oralarada takılmıştım 🖒 sanki ismini 13. Takımda hatırlıyorum
Bende öyle besleniyorum aslında ara öğün dediğim ya meyve oluyor ya kahve yanında 1 hurma kayısı gibi şeker ihtiyacımı bastıracak şeyler oluyor.Ben iki öğün bir minik ara ile diyete bugün başlıyorumaslında iki öğün sağlık diyorlar
Ohhh maşallah gitsin kilolar
Ben çok kilo aldım artık dur deme vakti geldi pazartesi kilo bildirimi yapacam ama yarın başlıyorum diyete
Canım diyetisyene gidiyormusun yoksa kendin mi yürütüyorsun diyeti
Dün akşam bir arkadaşa davetliydik onun oğlunun bir rahatsızlığı var... kesinlikle paketli ürünler yasakmış özellikle şeker... dr şöyle demiş sakın çocuklarınıza vermeyin paketli ürünler beyinlerini uyuşturuyor onlar dikkat sorunu çıkıyor ortaya bunların hepsinin nedeni paketli ürünler diyorlar....o kadar şey anlattıki eve geldim ne kadae paketli ğrün varsa hepsini kaldırdım artık kızım istesede vermeyecem ...
Kolay gelsin cnm benimde akşama çaya misaifirm var bende temizlik yapcam kalkcam birazdan.Ben ev temizliğine başlıycam birazdan kızım odasında bebekleriyle oynuyor
Mizmizlanmadan işimi bitiririm inş
Spor puanlarinda ev temizliğine de puan var bayıldım görünce
Ben vermem aslında ev temizliğine puan da komşudan yürütünce listeyi kalmışBen ev temizliğine başlıycam birazdan kızım odasında bebekleriyle oynuyor
Mizmizlanmadan işimi bitiririm inş
Spor puanlarinda ev temizliğine de puan var bayıldım görünce
Yoğun baskı ve çeneme dayanamayarak öğle yemeğine 2 dilim TB ekmek tostu koyduDogrusu en fazla bir dilim zaten
Rabbime sığınmak en doğrusu zaten. İnşallah zamanla bütün sıkıntıların biter.Çok tşk ederim kaptanim dün gece yasin mülk ve diğer okuduğum süreler çok Iyi geldi çok şükür rabbime
Kizimin ateşi normal dönüşümlü ateş düşürücü ve antibiyotik kullaniyor
Günaydın canım dün menüm
Hadi bakalım spor yarışması da başladı göreyim seniKizlar günaydin dün aksam giremedim misafir basti
Cuma günü menümü yazayim
Kahvalti 8 de sucuklu yumurta, kahve
Öglen 2de tavuk sinitzel sandvic
Aksam misafir gelince kek de geldi ama bio ve vegan ve sekersiz unsuz yumurtasizbir dilim yedim 7de. Aksam yemegi yemedim.
Spor olarak da yürüyüs yaptim bir saat. Kendime güzel bir spor ayakkabisi aldim artik hergün yürüyecegim. Bir de bisiklet alacagim ise bisiklet ile gitmeyi düsünüyorum burda herkes öyle yapiyor zaten. Bisiklete binme avantaji olan bir ülkede yasiyorum bari degerlendireyim
Kolay gelsin canım 1. sınıf zor oluyor. 2. Dönem daha kolay geçer inşallah.Artık eskisi kadar spora vaktim kalmıyor canım ... yaparsam sabahları 1 saat onun dışında okula gidip geliyorum eve gelip yemek telaşı kızımın dersleri vs deyince bi bakıyorum saat 21.00 olmuş... ondan sonra atıyorum kendimi koltuğa... pazartesi 1 saat spor yapmaya başlayacam
Ben de su an cocuklarima kuruyemis veriyorum, tatli olarak da kuru kayisi ve hurma. Henüz çikolata ile hic tanismadilar. Paketli ürün gercekten fenaDün akşam bir arkadaşa davetliydik onun oğlunun bir rahatsızlığı var... kesinlikle paketli ürünler yasakmış özellikle şeker... dr şöyle demiş sakın çocuklarınıza vermeyin paketli ürünler beyinlerini uyuşturuyor onlar dikkat sorunu çıkıyor ortaya bunların hepsinin nedeni paketli ürünler diyorlar....o kadar şey anlattıki eve geldim ne kadae paketli ğrün varsa hepsini kaldırdım artık kızım istesede vermeyecem ...
Ay fenaIyiyim ben çok şükür
Kızımın ayaklarindada cikmis kırmızı su dolu seylerden ellerinde vardı sadece görünce çok üzüldüm tabanından cikmaz inş
Hapşırmayada başladı evde şurubu var onu içiririm artık
Iki ögün yapardim zayifken. Rahat rahat yeterdi. Simdi masallah midem kocaman ye ye doymuyorumBen iki öğün bir minik ara ile diyete bugün başlıyorumaslında iki öğün sağlık diyorlar
Yaa süpersinKızlaarrr sabahtan spor işimi hallettim.
40 dk tempolu yürüyüş. O sırada 5000 adım attım.
1 mil Leslie yaptım
Duşumu aldım. Öğleden sonrada arkadaşlarla buluşucaz gün gibi. Sadece salata yicem
Allah yardımcın olsun canım.Yaa süpersinben de gece 3 saat anca uyudum bi koltuktan öbürüne yuvarlanıp duruyorum:i. İp atlayayım bari
Benimde midem büyümüş bugün çok zorlanacam belli ama dayanacam 1 haftaya küçülür inşallahIki ögün yapardim zayifken. Rahat rahat yeterdi. Simdi masallah midem kocaman ye ye doymuyorum
Iyi yapmışsın cnm benden daha yakınsın hedefebilmiyorum nasıl olmuş. İlk gelince çok uçuyor insan o yüzden ben maksimum hedef koyuyorum sonra azaltıyorum
Sen ve sporu bırakmak. Neden öyle oldu ki. Çok seviyordun spor yapmayı.
Hadi bakalım bu azimle yaza kadar görürsün
Afiyet olsun canım.
Oyy canımı fasulye kavurması çektirdiniz yanii
Evet yaa baya azimliler4. olduk bu hafta. Yüzdemiz çok iyiydi. Bi de biz çok kalabalık olduğumuz için yüzdemiz çok bölünüyor. Sağlık olsun haftaya derece alırız. Sonuçta hiç kilo alan yok hiç sabit yok
Afiyet olsun canım
Nasıl oldu canım kuzu
Ben hedefi değiştirdim @madamhd nin dediği gibi 68 yaptım
Keşke sabaha ayırsaydın sabah yeseydinyarın karbonhidrat tüketme artık
Afiyet olsun meyve çok gibi geldi aslıhda ama bütüne bakınca iyi gibi bilemedim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?