Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

30 Kasım Menüm

Kahvaltı 11.30
Az menemen
3 zeytin
1 kk peynir
2 d tahıllı ekmek

Öğle 14.30
1 tabak fasulye kavurması
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek

Ara 17.30
1 muz
1 b ayran

Akşam 19.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 yk taşlık kavurma 1 köfte
1 d tahıllı ekmek
1 b ayran

Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 hurma
2 ceviz

2 lt su
1 mil leslie - 320 zıplama

Afiyet olsun canim diyetisyen menüsü mü

Erken yemişsin sıkıntı olmaz. 19:00 gibi haşlanmış yağsız sebze yoğurt ye istersen emziriyorsun acıkmaz mısın?
Artık acıkmıyorum canım. Midem baya küçüldü sanırım. 18.00 gibi biraz çiğ yer fıstığı yedim. O tutar beni. Acıkırsam süt içiyorum

Bu saatten sonra yemek yemiyoruz değil mi hanımlar
Tabikiii. Bugün öğleden sonra öyle bir sofraya hayır dedim ki. Aman allahım. Ama aklımdaki tek düşünce şuydu. ‘Hep bunları yediğin için bu hale geldin. Zayıflayana kadar bunlar yasak sana‘ Bu zayıflama konusunda yasak kelimesini çok sevmiyorum. Sağlıksız bunlar dedim durdum.

Harikasın canım

Lohusasın ye ye diyen olmuyor mu

Anka bu gün
15 dk bisiklet sürdüm
500 adet trambolinde zipladim.
50 sn plank
20 adet dizde sınav
10 sağ lunge
10 sol lunge
20 spuat yaptım

Yarından itibaren jillian nmtz videosuna basliycam İnşallah . Sporda 1. Olmalıyım

Slm kızlar
Anca gelebildim geçmiş olsuna annem ve kizkardesim geldi iki kuzende el ayak hastalığı oldugu icin sıkıntı olmadı oynadilar

Kardesimle bebise bezden pasta yaptik bize gelince vericem uzerinede gümüşten nazarlık yapti esim (kendisi kuyumcu )
Altınını 40 mevlutunde takacaz

Bugün yediklerim Sabah
09:00 sahanda yumurta peynir zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil

12:00 bi mandalina

14:00 bi kase mercimek çorbası

19:00 2 dilim tb ekmeği domates salatalık peynir yeşil çay 8tane çiğ fistik

Yemediklerim börek,kek cevizli sucuk
Çok açım ama mutluyum kalanlarida anneme paketledim götür evde kalmasın diye

3saat ev temizliği misafirlerim gittikten sonra da evi toplamam bi saatimi aldi

Iki ögün yapardim zayifken. Rahat rahat yeterdi. Simdi masallah midem kocaman ye ye doymuyorum
Bende oyleyım doymuyorum ıradem de yok bu ara stresten acıkıyorum
Kızlaarrr sabahtan spor işimi hallettim.
40 dk tempolu yürüyüş. O sırada 5000 adım attım.
1 mil Leslie yaptım
Duşumu aldım. Öğleden sonrada arkadaşlarla buluşucaz gün gibi. Sadece salata yicem
Yaa ne guzel
Vucut haklı değil ya yağ oranım bi tık fazla . spordan ve boydan böyle görünüyor cnm
Cok sanslısın boyun uzun keske bende 170 yukarısı olsaydım 167
Bende aynısını dedim baska türlü gecmez boğaz enfeksiyonu dedi dr
Entonagrmina var evde iciriyorum
Napsam icirmesemmi yada icirip bu önümüzdeki ayi antibiyotiksizmi gecirsem ne olursa olsun
Off bu antıbıyotıkler o kadarr zararlı kı bızdebazen kullanmak zorunda kalıyoruz esımle kavga ede ede. Ben dogaldan yanayı esım sagolsun hıc onemsemez
Erzurum deyınce ıcıme bı soguk gırıyor sivasla erzurumun sogugu meshur ben farklı bı ıldeyım de annemler sıvasta kısın gıtmemeye calısıyorum evelıgın sarmasını yapar annem sarımsaklı yogurtla ımmm bak yıne acıktım ıyı mı
Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…