Onu bıraktım şimdi fındığa devamForm ekmek göremedim
Aboww gerçekten aç geziyon sen
Afiyet olsun canim diyetisyen menüsü mü30 Kasım Menüm
Kahvaltı 11.30
Az menemen
3 zeytin
1 kk peynir
2 d tahıllı ekmek
Öğle 14.30
1 tabak fasulye kavurması
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek
Ara 17.30
1 muz
1 b ayran
Akşam 19.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 yk taşlık kavurma 1 köfte
1 d tahıllı ekmek
1 b ayran
Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 hurma
2 ceviz
2 lt su
1 mil leslie - 320 zıplama
Artık acıkmıyorum canım. Midem baya küçüldü sanırım. 18.00 gibi biraz çiğ yer fıstığı yedim. O tutar beni. Acıkırsam süt içiyorumErken yemişsin sıkıntı olmaz. 19:00 gibi haşlanmış yağsız sebze yoğurt ye istersen emziriyorsun acıkmaz mısın?
Allahımmm maşallah ya. Birde misafir ağırlıyorsun. Ben olsam Bi 5-6 sene kendimi kapatırdım herhalde. Eve kimse giremezdiKayınvalidenin kaldırma gücüyle kalktım baya etraf toparladım falan
Loru çok seviyorum. Tok tutuyor beni. Ve evet alternatif oluyorAfiyet olsun ben de sabah lor aldım. Kahvaltıda alternatif olur
Tabikiii. Bugün öğleden sonra öyle bir sofraya hayır dedim ki. Aman allahım. Ama aklımdaki tek düşünce şuydu. ‘Hep bunları yediğin için bu hale geldin. Zayıflayana kadar bunlar yasak sana‘ Bu zayıflama konusunda yasak kelimesini çok sevmiyorum. Sağlıksız bunlar dedim durdum.Bu saatten sonra yemek yemiyoruz değil mi hanımlar
Harikasın canımTabikiii. Bugün öğleden sonra öyle bir sofraya hayır dedim ki. Aman allahım. Ama aklımdaki tek düşünce şuydu. ‘Hep bunları yediğin için bu hale geldin. Zayıflayana kadar bunlar yasak sana‘ Bu zayıflama konusunda yasak kelimesini çok sevmiyorum. Sağlıksız bunlar dedim durdum.
Lohusasın ye ye diyen olmuyor muTabikiii. Bugün öğleden sonra öyle bir sofraya hayır dedim ki. Aman allahım. Ama aklımdaki tek düşünce şuydu. ‘Hep bunları yediğin için bu hale geldin. Zayıflayana kadar bunlar yasak sana‘ Bu zayıflama konusunda yasak kelimesini çok sevmiyorum. Sağlıksız bunlar dedim durdum.
Afiyet olsun canim diyetisyen menüsü mü
Şükür olmadı. Arkadaşlarım benim inadımı bilirler. Bir şeye hayır dersem kolay kolay dönmemLohusasın ye ye diyen olmuyor mu
Bende oyleyım doymuyorum ıradem de yok bu ara stresten acıkıyorumIki ögün yapardim zayifken. Rahat rahat yeterdi. Simdi masallah midem kocaman ye ye doymuyorum
Yaa ne guzelKızlaarrr sabahtan spor işimi hallettim.
40 dk tempolu yürüyüş. O sırada 5000 adım attım.
1 mil Leslie yaptım
Duşumu aldım. Öğleden sonrada arkadaşlarla buluşucaz gün gibi. Sadece salata yicem
Cok sanslısın boyun uzun keske bende 170 yukarısı olsaydım 167Vucut haklı değil ya yağ oranım bi tık fazla .spordan ve boydan böyle görünüyor cnm
Off bu antıbıyotıkler o kadarr zararlı kı bızdebazen kullanmak zorunda kalıyoruz esımle kavga ede ede. Ben dogaldan yanayı esım sagolsun hıc onemsemezBende aynısını dedim baska türlü gecmez boğaz enfeksiyonu dedi dr
Entonagrmina var evde iciriyorum
Napsam icirmesemmi yada icirip bu önümüzdeki ayi antibiyotiksizmi gecirsem ne olursa olsun
Erzurum deyınce ıcıme bı soguk gırıyorEvet aynen bir ot, çok da güzeldir tadı. Erzurumluyum ben de. Yakın yerler :)
Aboooo 4 dilim ekmek miiiiiii OMG
Evelik bir ot kaptancım kıyma ile yapılıyor. Ispanak gibi. Salçalı filan.
Ara öğün olayı da siz demediniz mi kahvaltı et ara öğün yap. Ondan yapmaya çalışıyorum
Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene30 Kasım Menüm
Kahvaltı 11.30
Az menemen
3 zeytin
1 kk peynir
2 d tahıllı ekmek
Öğle 14.30
1 tabak fasulye kavurması
1 kase yoğurt
2 d tahıllı ekmek
Ara 17.30
1 muz
1 b ayran
Akşam 19.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 yk taşlık kavurma 1 köfte
1 d tahıllı ekmek
1 b ayran
Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 hurma
2 ceviz
2 lt su
1 mil leslie - 320 zıplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?