- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet baya soğuğuz maalesef :) Evelik sarması da bir güzel olur ki ha... Bol tereyağlı yoğurtlu off.Bende oyleyım doymuyorum ıradem de yok bu ara stresten acıkıyorum
Yaa ne guzel
Cok sanslısın boyun uzun keske bende 170 yukarısı olsaydım 167
Off bu antıbıyotıkler o kadarr zararlı kı bızdebazen kullanmak zorunda kalıyoruz esımle kavga ede ede. Ben dogaldan yanayı esım sagolsun hıc onemsemez
Erzurum deyınce ıcıme bı soguk gırıyorsivasla erzurumun sogugu meshur ben farklı bı ıldeyım de annemler sıvasta kısın gıtmemeye calısıyorum evelıgın sarmasını yapar annem sarımsaklı yogurtla ımmm bak yıne acıktım ıyı mı
Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene
Bizdede efelik derler bi ota yeniyor aynisimi acaba tokatliyiz ist yaşıyoruzBende oyleyım doymuyorum ıradem de yok bu ara stresten acıkıyorum
Yaa ne guzel
Cok sanslısın boyun uzun keske bende 170 yukarısı olsaydım 167
Off bu antıbıyotıkler o kadarr zararlı kı bızdebazen kullanmak zorunda kalıyoruz esımle kavga ede ede. Ben dogaldan yanayı esım sagolsun hıc onemsemez
Erzurum deyınce ıcıme bı soguk gırıyorsivasla erzurumun sogugu meshur ben farklı bı ıldeyım de annemler sıvasta kısın gıtmemeye calısıyorum evelıgın sarmasını yapar annem sarımsaklı yogurtla ımmm bak yıne acıktım ıyı mı
Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene
Of of off tamam susalımEvet baya soğuğuz maalesef :) Evelik sarması da bir güzel olur ki ha... Bol tereyağlı yoğurtlu off.
Evelik kurutup çayını içiyorlar balgam söktürücü , öksürük giderici olarak buralardaEvet baya soğuğuz maalesef :) Evelik sarması da bir güzel olur ki ha... Bol tereyağlı yoğurtlu off.
Oo süpersinSabah :
Yok.
Öğle 14:00
1 sahanda yumurta
2 dl ekmek
Domates, salatalık
5 yeşil zeytin
2 tk lor
Akşam 19:00
5 yk tavuk sote
Yoğurt
Su 1,5 lt
Spor
30 dk yavaş tempolu yürüyüş
3 saat ev işi
120 mekik
100 ip atlama
45 sn plank
8122 adım
5 dk gövde döndürme
150 twist
Toplam puan: 285
Ooo senin de güzelll
Nedir bu çektiğimiz yarabbii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?