Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay sorma ya diğer öğünler neyse de ben kahvaltıda bol yemeyi seviyorum
Bende kahvaltıda ıyıyım aksam cok yemrk ıstıyorum
Cok haklısın sankı kacıyor yada omur boyu yemıcem gıbı.. bende hep kacamak yapıyorum yoksa her hafta 1 kılo verebılırım.
İlk hedefime bugün itibariyle ulaşmış bulunmaktayım. Aslında bu Cuma’ya kadardı hedefimin tarihi. Ama erken ulaştım. Şimdi Sıra geldi 85e
35 dk tempolu yürüyüş
1 mil Leslie
4400 adım

Ben neden kılo aldım cunku cocukların yemedıgını aman ısraf olmasın dıye yıyerek.. faydadan cok zarar verdım kendıme oysa geregınden fazla yemekte ısraf degıl mı?
Bende öyle aldım ilk oğlum ek gıdaya geçtikten sonra. Şimdi öyle yapmıyorum

Kızlar balkabagı pısırdım ama fazla oldu yemek ıstıyorum ama ılla balı tahını derken kalorıler yukselıyor pısmıs halde buzlukta saklayabılır. Mıyım. Cocuklarda bıktı ıkı gundur kımse yemek ıstemıyo hahahah

Buyuk oglumu bıraktım da mınık ıkızler ılla bırakıyolar. Esımde doyunca hemen bırakır bana kalıyo yemek az ve oz yapmak lazım ama bu seferde mutfaktan cıkamıyorum
Dolaba kaldır canım. Başka şansımız yok. Yoksa kalori alıyoruz habire. Yada ben kendime az koyuyorum. Sonra oğlumun kalanını da yiyince iyi oluyor

BEn de akşam tabakta kalan kuru fasulye ve pişavla bakıştım
Saat 22 ye geliyordu. Yesem mi yemesem mi derken önce tartılayım dedim. Kıyafetlerle 71,3 geldim. Heyecanla soyundum 70,8 geldim sabaha kesin 900 gr gider zaten bebek emiyor sabaha kadar dedim. 69,9 kesin görürsün yeme sakın dedim direk çöpe döktüm.

Gece yine uykusuz kaldım tabii sabah uyandım baya da bekledim en sonunda soyundum tartıldım 70 geldim lan dedim keşke yeseydim tüü senin gibi 70 e bırak peşimi diye baya söylendim azcık yüzü varsa utanır bırakır yakamı artık yarın gelirim 69,9

Bundan benimki de. Kalkıp resim çekmeye üşendim. Netten buldum. Yıllar önce yaparken çok faydasını görmüştüm inşallah yine yapabilirim

Eklentiler

• 329C7171-FFF5-4994-9960-0FE356E26EA5.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 26
Iyi pazarlar kizlar bizdeki misafir yatiya kalinca hersey sasti giremedim buraya.
Cumartesi menümü yazayim unutmadan.
Kahvalti 9 da sosis, peynir bir dilim tahilli ekmek kahve
Öglen disardaydik kebap ekmeksiz, portakal suyu
Aksam 5te salata, yayla corbasi
Yarim saat tempolu yürüyüs yapabildim.

Bizim menüler değişti kizcem köfte isteyince eşim disarda ızgara yiyelim dedi
Ekmeksiz ayranla salatayla yedim

Aksamda sadece çorba içerim
Bir gün içip bir gün icmedigim ilacın bugün günüydü ıctim aşırı uyku yapiyo yatıp uyuycagim dayanamiyorum

Misafir olunca yemek düzenim sasiyor esim sabah pancake yap misafir sever dedi yaptim sonra korktum yerim diye yumurtali brokoli ve karnabahar da yaptim. Ama sonucta herseyden bir parca yedim. Pisbogazim kabul ediyorum

Selam kızlar menümü yazayım
Sabah 9. 30
1 sigara böreği
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
1 kaşık da patates salatası

Öğlen 13.30
1 mandalina
1 dilim bitter çikolata

Akşam 17.00 (birazdan)
2 küçük alabalık
Salata

Böyle kapatırım
6000bin adım attım
1.5 lt su içtim
İçerim daha da
Gece de biraz daha spor yaparım

Ooo süpersin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…