Bende kahvaltıda ıyıyım aksam cok yemrk ıstıyorumAy sorma ya diğer öğünler neyse de ben kahvaltıda bol yemeyi seviyorum
Cok haklısın sankı kacıyor yada omur boyu yemıcem gıbı.. bende hep kacamak yapıyorum yoksa her hafta 1 kılo verebılırım.İşyerinde bir arkadaşla aynı zamanda gittik diyetisyene o da senin gibi uyamam diyordu ama şimdi benden daha dikkatli. Birde ben başlamadan önce çok heyecanlıyım biran önce diyete başlamak istiyorum diyip diyip duruyordum arkadaş da dalga geçiyordu diyete başlamak için heyecanlanır mı insan diye. İlk ay diyetisyene kontrole gitti 4 kilo vermiş çıktıktan sonra bana mesaj attı heyecanını şimdi anladım haklıymışsın dedi. İnsan kilo verebildiğini görünce gaza geliyor gerçekten.
Canım bende çok iştahlıyım ama zayıflamak için biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım. Ben geçen sene 6 ayda 16 kilo vermişim. devamlı kaçamak yapıyordum ama emzirdiğim için az da olsa gidiyordu. Şimdi düşünüyorum adam gibi uysaydım listeye çok rahat 25 kilo verirdim. Bu gazla şuanda daha dikkatli devam ediyorum ve inşallah hedefime ulaşacağımHadi bakalım yemekler bizi bekliyor zaten önce zayıflayalım ki sonra rahatça yiyelim
İlk hedefime bugün itibariyle ulaşmış bulunmaktayım. Aslında bu Cuma’ya kadardı hedefimin tarihi. Ama erken ulaştım. Şimdi Sıra geldi 85e
35 dk tempolu yürüyüş
1 mil Leslie
4400 adım
Bende öyle aldım ilk oğlum ek gıdaya geçtikten sonra. Şimdi öyle yapmıyorumBen neden kılo aldım cunku cocukların yemedıgını aman ısraf olmasın dıye yıyerek.. faydadan cok zarar verdım kendıme oysa geregınden fazla yemekte ısraf degıl mı?
Buyuk oglumu bıraktım da mınık ıkızler ılla bırakıyolar. Esımde doyunca hemen bırakırBende öyle aldım ilk oğlum ek gıdaya geçtikten sonra. Şimdi öyle yapmıyorum
Dolaba kaldır canım. Başka şansımız yok. Yoksa kalori alıyoruz habire. Yada ben kendime az koyuyorum. Sonra oğlumun kalanını da yiyince iyi oluyorBuyuk oglumu bıraktım da mınık ıkızler ılla bırakıyolar. Esımde doyunca hemen bırakırbana kalıyo yemek az ve oz yapmak lazım ama bu seferde mutfaktan cıkamıyorum
Aynen ben de öyle aldımBen neden kılo aldım cunku cocukların yemedıgını aman ısraf olmasın dıye yıyerek.. faydadan cok zarar verdım kendıme oysa geregınden fazla yemekte ısraf degıl mı?
Kullan bence ben de stepperımı çıkardım. 7-8 yıllık var benim de. Günde 1000 tane yapayım diyorum bakalım yapabilecek miyim
Bende ekmek zeytin de yok haline şükret
Ooo süpersin vallaSelam kızlar menümü yazayım
Sabah 9. 30
1 sigara böreği
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
1 kaşık da patates salatası
Öğlen 13.30
1 mandalina
1 dilim bitter çikolata
Akşam 17.00 (birazdan)
2 küçük alabalık
Salata
Böyle kapatırım
6000bin adım attım
1.5 lt su içtim
İçerim daha da
Gece de biraz daha spor yaparım
İyi manada mı kötü manada mıOoo süpersin valla
Iyisin iyisinİyi manada mı kötü manada mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?