Nedir bu çektiğimiz yarabbii
... ve sonsuza dek aç yaşadılar
Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene
Of of off tamam susalımoglum canının ıstedıgı bısey olunca agzıma gelsın ıstıyorum der. Onun gıbı agzıma gelsın ıstıyorummmm ya ben bu ıstahla kılo veremem arkadaslar kesın
Ya gece gece yanlış mi hesapladim acabaOoo senin de güzelll
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar. Gece sabaha kadar uyuyamadım boğazım ağrıdı. Hala ağrıyor ve yutkunmakta zorlanıyorum.
Geçmiş olsun canım. Günaydın.Günaydın arkadaşlar. Gece sabaha kadar uyuyamadım boğazım ağrıdı. Hala ağrıyor ve yutkunmakta zorlanıyorum.
Bende hep boyle dusunuyorum. Yemekler kacmiyor diye diye telkin ediyorumİşyerinde bir arkadaşla aynı zamanda gittik diyetisyene o da senin gibi uyamam diyordu ama şimdi benden daha dikkatli. Birde ben başlamadan önce çok heyecanlıyım biran önce diyete başlamak istiyorum diyip diyip duruyordum arkadaş da dalga geçiyordu diyete başlamak için heyecanlanır mı insan diye. İlk ay diyetisyene kontrole gitti 4 kilo vermiş çıktıktan sonra bana mesaj attı heyecanını şimdi anladım haklıymışsın dedi. İnsan kilo verebildiğini görünce gaza geliyor gerçekten.
Canım bende çok iştahlıyım ama zayıflamak için biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım. Ben geçen sene 6 ayda 16 kilo vermişim. devamlı kaçamak yapıyordum ama emzirdiğim için az da olsa gidiyordu. Şimdi düşünüyorum adam gibi uysaydım listeye çok rahat 25 kilo verirdim. Bu gazla şuanda daha dikkatli devam ediyorum ve inşallah hedefime ulaşacağımHadi bakalım yemekler bizi bekliyor zaten önce zayıflayalım ki sonra rahatça yiyelim
Geçmiş olsun canım
Sağolun arkadaşlarGeçmiş olsun canım. Günaydın.
Afiyet olsun canım seni fazla göremiyorumDünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
Ara 1 mandalina
1 armut
Ara
1 kase k fleks
Akşam
1 porsiyon kuru fasulye
4 kaşık pilav
Bol salata
Geçmiş olsun canım yaGünaydın arkadaşlar. Gece sabaha kadar uyuyamadım boğazım ağrıdı. Hala ağrıyor ve yutkunmakta zorlanıyorum.
Afiyet olsun canım sohbetlerde de görelim seniDünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
Ara 1 mandalina
1 armut
Ara
1 kase k fleks
Akşam
1 porsiyon kuru fasulye
4 kaşık pilav
Bol salata
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar. Gece sabaha kadar uyuyamadım boğazım ağrıdı. Hala ağrıyor ve yutkunmakta zorlanıyorum.
Ya kizlar bisikletim var evde ama eski sizce faydası olurmu kullansam
Geçmiş olsun canım ya
Afiyet olsun canım sohbetlerde de görelim seni
Kullanırsın güzele benziyor
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Olur tabi canım neden olmasın
Pedallar dönüyorsa sıkıntı yok
Bende kahvaltıda bol yemeyi seviyorum. Karatay tam benim beslenme tarzımAy sorma ya diğer öğünler neyse de ben kahvaltıda bol yemeyi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?