Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene

İşyerinde bir arkadaşla aynı zamanda gittik diyetisyene o da senin gibi uyamam diyordu ama şimdi benden daha dikkatli. Birde ben başlamadan önce çok heyecanlıyım biran önce diyete başlamak istiyorum diyip diyip duruyordum arkadaş da dalga geçiyordu diyete başlamak için heyecanlanır mı insan diye. İlk ay diyetisyene kontrole gitti 4 kilo vermiş çıktıktan sonra bana mesaj attı heyecanını şimdi anladım haklıymışsın dedi. İnsan kilo verebildiğini görünce gaza geliyor gerçekten.

Of of off tamam susalım oglum canının ıstedıgı bısey olunca agzıma gelsın ıstıyorum der. Onun gıbı agzıma gelsın ıstıyorummmm ya ben bu ıstahla kılo veremem arkadaslar kesın

Canım bende çok iştahlıyım ama zayıflamak için biraz kendimizi kontrol etmemiz lazım. Ben geçen sene 6 ayda 16 kilo vermişim. devamlı kaçamak yapıyordum ama emzirdiğim için az da olsa gidiyordu. Şimdi düşünüyorum adam gibi uysaydım listeye çok rahat 25 kilo verirdim. Bu gazla şuanda daha dikkatli devam ediyorum ve inşallah hedefime ulaşacağım Hadi bakalım yemekler bizi bekliyor zaten önce zayıflayalım ki sonra rahatça yiyelim

Bende hep boyle dusunuyorum. Yemekler kacmiyor diye diye telkin ediyorum

Günaydın arkadaşlar. Gece sabaha kadar uyuyamadım boğazım ağrıdı. Hala ağrıyor ve yutkunmakta zorlanıyorum.
Geçmiş olsun canım ya
Dünkü menüm

Sabah

2 dilim ekmekle kaşarlı tost

Ara 1 mandalina
1 armut

Ara
1 kase k fleks

Akşam
1 porsiyon kuru fasulye
4 kaşık pilav
Bol salata
Afiyet olsun canım sohbetlerde de görelim seni

Günaydın kızlar
Kahvaltımızı disarda yaptık çeşit fazla olunca kaçırdım gibi geldi gerçi börek fln yemedim

Öğlen corba içerim
Aksamada eşim disardan balik söyleyecek evde kokusuna tahammül edemiyormus canima minnet benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…