Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay valla bu senin olsun o zaman sen hesapla her gün hemen kaptan yardımcılarına adını yazdırayım
Tamam kaptancım bende o iş bundan sonra. Sporcubaşı
Evet ya 10 bin adım atma planım vardı dün 9000 kaldı 9000 daha atsaydım hedefe ulaşacaktım
9x15=135 point o halde :) 1000 adım 15 puan çünkü.

Kızlar slm. Ben okuyorum sürekli diyetime de devam ediyorum. Eşimle sıkıntılar var. Moralim düşük. Buradaki enerjiyi dğşürmek istemiyorum.
Dünkü menümü yazayım.

Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 KK peynir
4 zeytin

Öğle
1 kase çorba

Ara
1 kase k fleks

Akşam
Yarım kase çorba
2 küçük köfte
1 porsiyon fırın karnıbahar

Ara
2 mandalina

evt, bunu düşünmeliyim.
Sabah ekmeği tamamen kessem nasıl olur ?

Kızlar 82 kiloyken gecen sene diyetisyene gitmistim günlük 6 dilim tb ekmeği hakkim vardı

Tâbi bulgur pilavı yersem ekmek yememek sartiyla ne zaman 74 73 dusersen azaltirim demişti

Insulin direncimde yüksekti bayaga ben yine günlük 4dilime düşürmeye caliscam

Kizcemi yıkadım şimdi uyudu bugün ilkkez öğlen uykusana yatti aksam ms hastası eltime gidecegiz uykusu gelince çok huzursuz oluyor

Kadının başını agritmasin diye öğlen uykusana yatırdım rahat rahat sohbet ederiz

Anka
4 çocuğu isteyerekmi yaptin ben 2 ye çok kararsızım şuan yaş ocakta 34 olacak bide aşırı düzenli biriyim abartmıyorum ilk bi sene ağladım

Evim toplu kalmıyor evimi istedigim gıbı temizleyemiyorum diye

Kizim 4aylikti bi cumartesi günü annem evdeydi ağlayarak anneme gittim oda beni görünce korktu cocugami bisey oldu yok
Esinlemi tartıştın yok
Başladım gene aglamaya ne kendime ne kızıma ne evime yetemiyorum diye

Evim çok daginik temizlik yapamiyorum dedim annem kız kardesimide alip evimi temizlemişlerdi ahh eski gunler

Salam sosıs sucuk cok zevıyorum ama ıcındekı katkı maddelerınden yıyemıyoruz. Helal haram kaygısıda var baka baka gecıyorum reyonları
Olmuş ama sadece "quote" yazanları silsen yeterli olurdu :) Etiketler de gitmiş sanırım "[user] olanları silince.
Ayy valla ben beceremedım kızlar ev ısını hesaplamadım ben onu da yazayım mı yazıyo musunuz sız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…