- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Tamam kaptancım bende o iş bundan sonra. SporcubaşıAy valla bu senin olsun o zamansen hesapla her gün hemen kaptan yardımcılarına adını yazdırayım
9x15=135 point o halde :) 1000 adım 15 puan çünkü.Evet ya 10 bin adım atma planım vardı dün 9000 kaldı9000 daha atsaydım hedefe ulaşacaktım
Allah ben de 9000 adım attım sandımEvet ya 10 bin adım atma planım vardı dün 9000 kaldı9000 daha atsaydım hedefe ulaşacaktım
Allah ben de 9000 adım attım sandımBir saniye 1000 adım mıydı
kız şaka yapıyorum yok benim puanım dün
Aman kaptanim 4 yeter sana nolur deme oyleBoş ver gebelik topiklerinde de bi anka var her gün onun yerine beni etiketliyorlarkorkuyorum çekim yasası işleyecek de o topiklere döneceğim diye
Haklısın cnm son günlerde pek giremiyorum foruma;
evt, bunu düşünmeliyim.Canım aç geziyorsun aslında ama sabah 8-10 zeytin 2 ceviz, akşam da 2 ceviz 3-4 badem yemişsin bunların hepsi yağ grubu. Yağ grubu biraz fazla kaçmış sabah ekmek yediğine göre karatay yapmıyorsun. Onları azaltıp öğlen de yemek yemelisin bence
Yemekten önce tuvalete gitmeyin
Salam sosıs sucuk cok zevıyorum ama ıcındekı katkı maddelerınden yıyemıyoruz. Helal haram kaygısıda var baka baka gecıyorum reyonlarıKizlar yorgun argin eve dönüyorum.
Cok yoruluyorum yoldan.
Neyse menümü yazayim.
Kahvalti 8 de bir yumurta yarim sosis kahve yarim dilim tahilli ekmek
Ara sütlü kahve
Öglen 2de salamli kasarli sandvic ve cilekli süt
Aksam 6da yarim simit.
Evde cacik yaparim cünkü acimmmm.
Ayy valla ben beceremedım kızlarOlmuş ama sadece "quote" yazanları silsen yeterli olurdu :) Etiketler de gitmiş sanırım "[user] olanları silince.
Hoşgeldiniz. Maalesef bizim listemizde yer yok. takımlar en fazla 15 kişi olabiliyor. Liste dışı katılmak isterseniz tabii ki başımızın üstünde yeriniz varmrb arkadaşlar bende grubunuza katılmak istiyorum ne yapmam lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?