Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla bu enerji var sende her şeye rağmen. Maaşallah sana kaptancım

Allah kolaylık versin canım benimde gece yemelerim oluyor oğluma kalkınca uykusuzluktan suursuzca yiyiyorum ama diyetteyken kendimi frenliyorum
Bugün gün içinde dengelersin inşallah

Bugün 13 dk morning yogamı yaptım :) Güne güzel başladım. Hadi bakalım kaçamaksız 3 gün daha sabretmem lazım. Yoksa kilo filan veremeyeceğim. Kızlar ben böyle şok-açlıklı şeyler deniyorum. Cuma Yarışması Başarı Hikayelerini okurken dikkat ettim de kimse şok diyet yapmadım yazmış. Açıkcası ben kilo verdim mi tekrar geri alan bir insan olmadığım için böyle şeyler denemekte bir sakınca görmüyorum Ama yine de bir tırsmadım değil.

Hoşbuldum memnun oldum

Hosbuldum teşekkür ederim
Hoşgeldim cnm
Diyet yapabilecek güçü kendinde buluyor olman ve bunun için elinden geleni yapıyor olman bile yeterli bence. Bende çevreden güçlü olarak tanınan biriyimdir 4 çocukla herkes takdir eder nasıl bukadar işin altından kalkıyorsun diye ama bide gelip seni görsünler bence . Maşallah cnm.
Gece yaptığım kaçamaktan ziyade uyku uyuman lazım bence çünkü uykusuzluk kiloyu kitliyor kendimden biliyorum kimisi uyumadıkça zayıflar bazısı da şişer.

Günaydın kızlar,
Kusura bakmayın bi kaç gündür enterean bi yoğunluk yaşıyorum, siteye giremiyorum, menüleri unutuyorum, dün akşam yürüyüşe bile çıkamadım.
Önce bugünkü menümü paylaşayım, yapamadığım bi şey olursa düzeltme yaparım sonra.
Sabah:07:00
1 Türk Kahvesi

09:30
1 TB Ekmeği, 1 Yumurta, 1 dilim Peynir, 8-10 zeytin, 2 Ceviz

11:00
1 Fincan Yeşil çay

13:00
1 Bardak Ayran

14:00
1 Türk Kahvesi

16:30
3 Günkurusu, yarım avuç kuru üzüm, 2 ceviz, 3-4 Badem

19:30
Ton balıklı salata
1 Türk Kahvesi

21:00
1 Fincan Yeşil Çay

Oyy kuzum ya inş hasta olmaz
Bugün telafi edersin canım
Uykuyu sevmeyen çocuk çok zor kizim doğduğundan bu zamana kadar uykuyu seven bi çocuk değil

Keşke babasina cekseymis babasi uykuyu çok sever bende tam aksi ilaç kullandigim için uyuyorum ondan once 6_7 saat uyku yeter bana

Komsumuz var kizlarimiz ayini yaşta gece 11de uyuyor öğlen 12de zor uyandiriyorum diyor ben şok

Benim kizim 9_10 saat uyur fazlası yok yaşına göre az uyuyor cani sağolsun napalim onlar mutlu olsunlar

Kız 9-10 saat az mı benimkiler 5 saat uyusa yetecek.

Kahvaltımizi yaptık temizlige başlıycam nankör ev işi sanki dün temizlememisim gibi ev☹

Anka Rabbim sabrını artırsın kolaylık versin inşallah. Ben tanıdığımdan beri takdir ediyorum seni gerçekten. Çocukların hepsine uyku ilacı ver hatta sende al ailecek yatıp uyuyun bi güzel
Benim kızım da bebekken 2-3den önce mümkün değil gece uykusuna yatmıyordu. Bende o saatte yatıp sabah kalkıp işe gidiyordum Her türlü bitkiyi denedim o zaman rezenesi papatyası muskatı bilmem nesi yok arkadaş uyumayan bebeğe bişey fayda etmiyor maalesef Dayanamayacak duruma gelince anneme bırakıp biraz uyuyordum tabi senin öyle bir durumun da yok geçti gitti çok şükür şimdi biraz daha iyi ama yine çok uyuyan bi çocuk değil. Annelik zor vesselam

Boyle nasıl yapacagım

@asliayet Bu mesaja ekleyeceksin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…