- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Valla bu enerji var sende her şeye rağmen. Maaşallah sana kaptancımKızım imsak girince uyanır. Saat gibi hiç sektirmez. Yazın 4 te kışın 6:30 da
Küçükler de 7 belki şansımız varsa 7:30 da ayaktalar. Bebek gündüzleri ara ara uyur kısa kısa, kızım hiç uyumaz. 2 den önce de uyumaz. 3-4 saatlik uyku nasıl yetiyor bilmiyorum. 15 gündür falan uyku ilacı kullanıyoruz. İnternetten baktım bazılarında uykusuzluk bazılarında aşırı uyku yapmış. Bizimkinde şimdilik bi değişiklik yok bakalım haftaya kontrolünde söyleyeceğim. Kızım uyusa diğerleri de uyuyacak. Öyle bağırıyor ki apartmanı ayağa kaldırıyor
Allah kolaylık versin canım benimde gece yemelerim oluyor oğluma kalkınca uykusuzluktan suursuzca yiyiyorum ama diyetteyken kendimi frenliyorumGünaydın kızlar
Başımın ağrısı iyice çoğaldı. Saat 3 e doğru yattım. Onda da zaten bebek sürekli emiyor derin uyuyamıyorum. Sabah da kızın sesine uyandımbanyoyu kilitlemeyi unutmuşlar gece. Banyoya girmiş üzerini çıkarmış. Buz gibi suyun altına girmiş daha yeni iyileşiyordu inşallah yine hasta olmaz.sıcak suyla duş aldırdım. Çıkardım kuruladım sardım sarmaladım yaprak sarması gibi yatıyor şu anda
O sinirle mutfağa gittim. Kahve makinesine kahve koydum. Bulaşık makinesini boşalttım. Tereyağı dışarda kalmış onu dolaba koyayım diye açtım ki dolapta çikolatalı gofret doluhoşbeşin yeni çıkanlardan. Bi tane yedim. Sonra bi tane daha uykusuzluktan irade falan hiç bişey kalmadı
Hoşgeldim cnmHoşbuldummemnun oldum
Hosbuldum teşekkür ederim
Diyet yapabilecek güçü kendinde buluyor olman ve bunun için elinden geleni yapıyor olman bile yeterli bence. Bende çevreden güçlü olarak tanınan biriyimdir 4 çocukla herkes takdir eder nasıl bukadar işin altından kalkıyorsun diye ama bide gelip seni görsünler bence . Maşallah cnm.Sağol canım amin inşallah
Ben de hayattan tamamen soyutlanmamak için KK da takılıyorum. :) sizlerle muhabbet etmek iyi geliyor bana.diyet de yapamıyorum valla 1 hafta sonra bozuluyor :) stres anlarında yemekten başka şeylerle oyalamam lazım kendimi.
Oyy kuzum ya inş hasta olmazGünaydın kızlar
Başımın ağrısı iyice çoğaldı. Saat 3 e doğru yattım. Onda da zaten bebek sürekli emiyor derin uyuyamıyorum. Sabah da kızın sesine uyandımbanyoyu kilitlemeyi unutmuşlar gece. Banyoya girmiş üzerini çıkarmış. Buz gibi suyun altına girmiş daha yeni iyileşiyordu inşallah yine hasta olmaz.sıcak suyla duş aldırdım. Çıkardım kuruladım sardım sarmaladım yaprak sarması gibi yatıyor şu anda
O sinirle mutfağa gittim. Kahve makinesine kahve koydum. Bulaşık makinesini boşalttım. Tereyağı dışarda kalmış onu dolaba koyayım diye açtım ki dolapta çikolatalı gofret doluhoşbeşin yeni çıkanlardan. Bi tane yedim. Sonra bi tane daha uykusuzluktan irade falan hiç bişey kalmadı
Uykuyu sevmeyen çocuk çok zor kizim doğduğundan bu zamana kadar uykuyu seven bi çocuk değilKızım imsak girince uyanır. Saat gibi hiç sektirmez. Yazın 4 te kışın 6:30 da
Küçükler de 7 belki şansımız varsa 7:30 da ayaktalar. Bebek gündüzleri ara ara uyur kısa kısa, kızım hiç uyumaz. 2 den önce de uyumaz. 3-4 saatlik uyku nasıl yetiyor bilmiyorum. 15 gündür falan uyku ilacı kullanıyoruz. İnternetten baktım bazılarında uykusuzluk bazılarında aşırı uyku yapmış. Bizimkinde şimdilik bi değişiklik yok bakalım haftaya kontrolünde söyleyeceğim. Kızım uyusa diğerleri de uyuyacak. Öyle bağırıyor ki apartmanı ayağa kaldırıyor
Kız 9-10 saat az mı benimkiler 5 saat uyusa yetecek.Oyy kuzum ya inş hasta olmaz
Bugün telafi edersin canım
Uykuyu sevmeyen çocuk çok zor kizim doğduğundan bu zamana kadar uykuyu seven bi çocuk değil
Keşke babasina cekseymis babasi uykuyu çok sever bende tam aksi ilaç kullandigim için uyuyorum ondan once 6_7 saat uyku yeter bana
Komsumuz var kizlarimiz ayini yaşta gece 11de uyuyor öğlen 12de zor uyandiriyorum diyor ben şok
Benim kizim 9_10 saat uyur fazlası yok yaşına göre az uyuyor cani sağolsun napalim onlar mutlu olsunlar
İnşallah canım.Allah kolaylık versin canım benimde gece yemelerim oluyor oğluma kalkınca uykusuzluktan suursuzca yiyiyorum ama diyetteyken kendimi frenliyorum
Bugün gün içinde dengelersin inşallah
Onuda sabah ezaninda uyanir süt ıster icer uyur icmezse acikir uyanirKız 9-10 saat az mı benimkiler 5 saat uyusa yetecek.
Boyle nasıl yapacagım2 Aralık spor listesi
Z zeyas
30 dk eliptik》》120p
15×3 mekik》》8 p
100 ip》》20p
60sn plank》》20
1saat 30 dk ev işi》》30 p
15×3squat》》8p
40sn wall sit》》13p ( bunun puanı yoktu ama plank gibi zor olduğu için plankın puanından hesapladım)
Toplam》》 219 puan
Superisi86 210puan
@suukaa
30 dk tempolu yürüyüş:75p
2 mil Leslie: 90
6000 adım: 90
Toplam:255p
Cevapla de sonra köşeli parantezleri sil, ekle kendi sporunu.Boyle nasıl yapacagım
@asliayet Bu mesaja ekleyeceksin canım.2 Aralık spor listesi
Z
zeyas
30 dk eliptik》》120p
15×3 mekik》》8 p
100 ip》》20p
60sn plank》》20
1saat 30 dk ev işi》》30 p
15×3squat》》8p
40sn wall sit》》13p ( bunun puanı yoktu ama plank gibi zor olduğu için plankın puanından hesapladım)
Toplam》》 219 puan
Superisi86 210puan
suukaa suukaa
30 dk tempolu yürüyüş:75p
2 mil Leslie: 90
6000 adım: 90
Toplam:255p
aslihancngz aslihancngz
54 dk tempolu yürüyüş
30 dk leslie
Toplam= 195 p
MorVampirella MorVampirella
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
madamhd madamhd
4bin adım = 60 p
160 zıplama = 20 p
Toplam = 80p
@cemrenil @cemrenil
Spor: 30 sn plank =10
30 dk tempolu yürüyüş =75
120 Mekik =20
Ayrıyetten 5 bin adım =75
Toplam=180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?