Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Biz sadece 3. çocuğu planlı yaptık diğerleri hep plansız oldu.

Sadece Cuma günleri diğer takımlarla yarıştığımız listemize katkın olmaz. Diğer her şeye katılabilirsin. Spor yarışmamız takım içinde kendi aramızda ona katılabilirsin.
peki kilo verdiğimde takım içinde bir etkim oluyormu. mesela çok vereni görselle 1. ilan etmeniz gibi. yani benim size kilomu bildirmem bir şey ifade etmeyecek. ve eşleşmelerede katılamayacağım. öylemi

peki kilo verdiğimde takım içinde bir etkim oluyormu. mesela çok vereni görselle 1. ilan etmeniz gibi. yani benim size kilomu bildirmem bir şey ifade etmeyecek. ve eşleşmelerede katılamayacağım. öylemi
Eşleşmeler de kendi aramızda ona katılabilirsin. Ama görselle 1. ilan etme takımlar arası olan bir uygulama. Onun için listeye girmeniz gerekiyor maalesef.

Ben de bugünkü menümü yazayım. Nasılsa akşam belli :)

Sabah 8.30
1 fincan limonlu yeşil çay

Kahvaltı 10.00
1 tabak kabak sote

Ara 11.00
1 fincan Türk kahvesi

Akşam 18.30
1 tabak etli yeşil fasulye yemeği
1 kase yoğurt :)

Su: 2 lt oldu şimdiye kadar daha da olur

Spor: 13 dk sabah yogası, 34 dk leslie, bir de adım sayısı eklenecek eve dönerken de yürüyeceğim.

Merhaba kızlar bugün gelemedim. Evde temizlik vardı. Bende evden kaçtım Çocuklarla. Avm de güzel bir kahve içtik. Sonra da oğlumun karartma perdesini aldım eve geldim. Küçüğü uyutup spora kaçtım.
Sporlara gelince
45 dk tempolu yürüyüş
2 mil Leslie
50 mekik
40 ip atlama
7500 adım ama 10000 hedefim var. Bakalım

yaa içim cız etti. Nasıl şimdi kızın? Hasta olmadı demi? Kendini hiç suçlama. Burda her yazını gördüğümde seni takdir ediyorum. Ve dua ediyorum allah yardımcın olsun inş. Kuzulara bol bol uyku versin. Uyku eğitimini hiç düşünmedin mi canım?
yaa inş geri almazsın. Birde kilo verdikten sonra 2 yıl kilonu korursan birdaha almıyormuşsun. 2020 hedefim istediğim kiloya inip kalmak.
Yaa canım çekti. Yarın kabak alıp yapayım.

Bende menumu yazayım unutuyorum aksam
Sabah 10 da
Peynır zeytın domates
Yumurta haslayacaktım kalmamıs cook acıktım
Oglen 13
Kucuk bı kase madımak sıvas ve cevresı bılır bagırsakları super calıstırıyor yarında yıcem
Aksam 16
1 tabak yogurtlu madımak
1 kucuk kase yesıl fasulye yemegı patates havuc yok ıcınde

Yarım saat once ınanılmaz bı tatlı krızı gecırdım cok cok canım ıstedı baktım kotu seylere sarılacam 1 yemek kasıgı tahın pekmez yedım gunu kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…