Biz sadece 3. çocuğu planlı yaptık diğerleri hep plansız oldu.Anka
4 çocuğu isteyerekmi yaptin ben 2 ye çok kararsızım şuan yaş ocakta 34 olacak bide aşırı düzenli biriyim abartmıyorum ilk bi sene ağladım
Evim toplu kalmıyor evimi istedigim gıbı temizleyemiyorum diye
Kizim 4aylikti bi cumartesi günü annem evdeydi ağlayarak anneme gittim oda beni görünce korktu cocugami bisey oldu yok
Esinlemi tartıştın yok
Başladım gene aglamaya ne kendime ne kızıma ne evime yetemiyorum diye
Evim çok daginik temizlik yapamiyorum dedim annem kız kardesimide alip evimi temizlemişlerdi ahh eski gunler
Rabbim sağlıklı ömürler versin onlarda büyüyecek bunları anlatıp beraber guleceksinizBiz sadece 3. çocuğu planlı yaptık diğerleri hep plansız oldu.
Sadece Cuma günleri diğer takımlarla yarıştığımız listemize katkın olmaz. Diğer her şeye katılabilirsin. Spor yarışmamız takım içinde kendi aramızda ona katılabilirsin.liste dışı olunca hangi aktivitelerinize katılamıyorum peki.
TAmam canım kolay gelsin sanaSevgili takımım ve kaptanim perşembe ve cuma günleri gece çalışacağım ve gunduz uyuyacagim haliyle aktiflikte dusme olacak bilginiz olsun simdidenAnka
Bir de sucubaşımız vardı bizim kendisini görevinin başına bekliyorumTamam kaptancım bende o iş bundan sonra. Sporcubaşı
9x15=135 point o halde :) 1000 adım 15 puan çünkü.
peki kilo verdiğimde takım içinde bir etkim oluyormu. mesela çok vereni görselle 1. ilan etmeniz gibi. yani benim size kilomu bildirmem bir şey ifade etmeyecek. ve eşleşmelerede katılamayacağım. öylemiSadece Cuma günleri diğer takımlarla yarıştığımız listemize katkın olmaz. Diğer her şeye katılabilirsin. Spor yarışmamız takım içinde kendi aramızda ona katılabilirsin.
Eşleşmeler de kendi aramızda ona katılabilirsin. Ama görselle 1. ilan etme takımlar arası olan bir uygulama. Onun için listeye girmeniz gerekiyor maalesef.peki kilo verdiğimde takım içinde bir etkim oluyormu. mesela çok vereni görselle 1. ilan etmeniz gibi. yani benim size kilomu bildirmem bir şey ifade etmeyecek. ve eşleşmelerede katılamayacağım. öylemi
Hiç kıskanmadım ki10bin adım atıldı
30dk bisiklet çevrildi
73 mekik cekildi
46 sn plank yapıldı
Su içinde kaldım duşa gircem sonra akşam yemeği hazırlığı yaparım
Kizcemde uyandı
20dk once
Benım de ıkızler şok etkısı yapmıstı.Biz sadece 3. çocuğu planlı yaptık diğerleri hep plansız oldu.
Bazen bendede oluyor canımBeğen butonunda bir sıkıntı mı var ki? Basamıyorum
yaa içim cız etti. Nasıl şimdi kızın? Hasta olmadı demi? Kendini hiç suçlama. Burda her yazını gördüğümde seni takdir ediyorum. Ve dua ediyorum allah yardımcın olsun inş. Kuzulara bol bol uyku versin. Uyku eğitimini hiç düşünmedin mi canım?Günaydın kızlar
Başımın ağrısı iyice çoğaldı. Saat 3 e doğru yattım. Onda da zaten bebek sürekli emiyor derin uyuyamıyorum. Sabah da kızın sesine uyandımbanyoyu kilitlemeyi unutmuşlar gece. Banyoya girmiş üzerini çıkarmış. Buz gibi suyun altına girmiş daha yeni iyileşiyordu inşallah yine hasta olmaz.sıcak suyla duş aldırdım. Çıkardım kuruladım sardım sarmaladım yaprak sarması gibi yatıyor şu anda
O sinirle mutfağa gittim. Kahve makinesine kahve koydum. Bulaşık makinesini boşalttım. Tereyağı dışarda kalmış onu dolaba koyayım diye açtım ki dolapta çikolatalı gofret doluhoşbeşin yeni çıkanlardan. Bi tane yedim. Sonra bi tane daha uykusuzluktan irade falan hiç bişey kalmadı
yaa inş geri almazsın. Birde kilo verdikten sonra 2 yıl kilonu korursan birdaha almıyormuşsun. 2020 hedefim istediğim kiloya inip kalmak.Bugün 13 dk morning yogamı yaptım :) Güne güzel başladım. Hadi bakalım kaçamaksız 3 gün daha sabretmem lazım. Yoksa kilo filan veremeyeceğim. Kızlar ben böyle şok-açlıklı şeyler deniyorum. Cuma Yarışması Başarı Hikayelerini okurken dikkat ettim de kimse şok diyet yapmadım yazmış. Açıkcası ben kilo verdim mi tekrar geri alan bir insan olmadığım için böyle şeyler denemekte bir sakınca görmüyorumAma yine de bir tırsmadım değil.
Yaa canım çekti. Yarın kabak alıp yapayım.Ben de şimdi kabak sote yedim, çok lezzetli bir şeymiş. İlk def deniyorum. Kabağı rendeleyip az biraz zeytinyağı ile soteledim, üzerine yoğurt, pul biber, nane ve ceviz ekledim. Aşırı iyi oldu :) Limonlu yeşil çayımı da içtim.
Ben sabah kalkınca 2 tane günkurusu yiyorum. Bol bol su içiyorum. Birde çiğ yer fıstığı da rahatlatır.Kabızlık için öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?