Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptana soralım istersen sonuçta varsa herkes eklesin yoksa çıkaralım olmadı :) Anka
Valla kızlar ben komşudan direk aldım kopyaladım puanları. Biz kendi takımımıza göre şekillendiririz zamanla. Çıkar diyorsanız çıkarırım. Beraber verelim kararları benim üzerime atmayın

Valla kızlar ben komşudan direk aldım kopyaladım puanları. Biz kendi takımımıza göre şekillendiririz zamanla. Çıkar diyorsanız çıkarırım. Beraber verelim kararları benim üzerime atmayın
Kimse yazmıyormuş kaptancım çıkarabiliriz, bir de leslieler çok karışık. dk'sı 3 puan olsun bence hangi leslie olursa olsun.

Kimse yazmıyormuş kaptancım çıkarabiliriz, bir de leslieler çok karışık. dk'sı 3 puan olsun bence hangi leslie olursa olsun.
Leslie bossted var o zor dediler. Diğerleriyle aynı puan olmasın dediler. O yüzden değişmişti. Boosted mı bossted mı bi dene istersen müsait olunca ben deneyemedim bi türlü

Leslie bossted var o zor dediler. Diğerleriyle aynı puan olmasın dediler. O yüzden 3 değişmişti. Boosted mı bossted mı bi dene istersen müsait olunca ben deneyemedim bi türlü
Sıkı bir Leslie ci olarak ben puanların aynı olmaması taraftariyım. Bugün 3 mil yaparken canım çıktı. bir daha yaparmıyım bilmiyorum. Bide boosted da boosted valla. O nedir allahım Kısacası aynı olmasın puanları.

Leslie bossted var o zor dediler. Diğerleriyle aynı puan olmasın dediler. O yüzden değişmişti. Boosted mı bossted mı bi dene istersen müsait olunca ben deneyemedim bi türlü
Tamam canım bakayım, her gün farklı leslie yapmaya çalışıyorum. Bir tanesi hızlı adım atmaya yönelik acaba o mu? Bir de mesela lastikle yaptırdığı bir leslie var :) Aslında baya değişik değişik ama bilemedim.

Atar mısın bi videoyu :) Çünkü millerle alakası yok bence o zaman 5 mil deyip yavaş yapılanı da var 1 mil deyip çok hızlı yapılanı da.

Süpersin bence de ip atlamanın puanını artıralım bence de çok zor. Yada cüssemden dolayı öyle hissediyorum

Atar mısın bi videoyu :) Çünkü millerle alakası yok bence o zaman 5 mil deyip yavaş yapılanı da var 1 mil deyip çok hızlı yapılanı da.

İnşallah atabilmişimdir. Bu 2 milin boosted formu

İyi akşamlar kızlar,

Bugünkü menüm;
07:00
1 Fincan sütlü Kahve
09:00
1 Haşlanmış yumurta, 8-10 Zeytin, 2 Kaşık Lor peyniri, 3-4 çeri domates
1 Türk Kahvesi
11:00
1 Yeşil Çay
13:00
1 Türk Kahvesi
15:00
1 Mandalina
19:30
3-4 Et köftesi, Salata

En az 2,5 Lt su içtim şimdiye kadar. Yatana kadar 3 litreyi bulur. Zaten artık su ile doyuyorum galiba.

Spor; Üşenmezsem yürüyüşe çıkarım bu akşam

9.00
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
Ceviz yer fıstığı
1 çatal tahin helvası
3 yk lor kavurması

12.00
Kefir

15.30
1 cennet hurması

17.30
1 kase yoğurt çorbası
5 yk karabuğday pilavı
Fırında karnabahar kızartması
Salata

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…