Yok ben baktım ekleyen yok benden başka
Valla kızlar ben komşudan direk aldım kopyaladım puanları. Biz kendi takımımıza göre şekillendiririz zamanla. Çıkar diyorsanız çıkarırım. Beraber verelim kararları benim üzerime atmayınKaptana soralım istersen sonuçta varsa herkes eklesin yoksa çıkaralım olmadı :)Anka
Hoş geldin canım bana selam yok mu teessüf ederimaaa zeyas nasılsınnn bi göz atam dedim takımlara seni gördüm
Çok geçmiş olsun
Sağolun arkadaşlarGeçmiş olsun.
Kimse yazmıyormuş kaptancım çıkarabiliriz, bir de leslieler çok karışık. dk'sı 3 puan olsun bence hangi leslie olursa olsun.Valla kızlar ben komşudan direk aldım kopyaladım puanları. Biz kendi takımımıza göre şekillendiririz zamanla. Çıkar diyorsanız çıkarırım. Beraber verelim kararları benim üzerime atmayın
Leslie bossted var o zor dediler. Diğerleriyle aynı puan olmasın dediler. O yüzden değişmişti. Boosted mı bossted mı bi dene istersen müsait olunca ben deneyemedim bi türlüKimse yazmıyormuş kaptancım çıkarabiliriz, bir de leslieler çok karışık. dk'sı 3 puan olsun bence hangi leslie olursa olsun.
Sıkı bir Leslie ci olarakLeslie bossted var o zor dediler. Diğerleriyle aynı puan olmasın dediler. O yüzden 3 değişmişti. Boosted mı bossted mı bi dene istersen müsait olunca ben deneyemedim bi türlü
Tamam canım bakayım, her gün farklı leslie yapmaya çalışıyorum. Bir tanesi hızlı adım atmaya yönelik acaba o mu? Bir de mesela lastikle yaptırdığı bir leslie var :) Aslında baya değişik değişik ama bilemedim.Leslie bossted var o zor dediler. Diğerleriyle aynı puan olmasın dediler. O yüzden değişmişti. Boosted mı bossted mı bi dene istersen müsait olunca ben deneyemedim bi türlü
Atar mısın bi videoyu :) Çünkü millerle alakası yok bence o zaman 5 mil deyip yavaş yapılanı da var 1 mil deyip çok hızlı yapılanı da.Sıkı bir Leslie ci olarakben puanların aynı olmaması taraftariyım. Bugün 3 mil yaparken canım çıktı. bir daha yaparmıyım bilmiyorum. Bide boosted da boosted valla. O nedir allahım Kısacası aynı olmasın puanları.
SüpersinKarnımı acıktırdı buradaki muhabbet
Ben de bugünkü menümü ve sporlarımı yazayım da:
Sabah 7.00 (Kahvaltı yapayım dedim ama aşırı erken oluyor.)
- 1 haşlanmış yumurta (pulbiberli-metabolizma canlansın diye)
- Bir tutam tel peynir
- 5 siyah zeytin
- 2 ballı ceviz (ekmek yerine cevizi bala batırıp yiyorum
)
Sabah 9.00 (İkinci öğünü yaptım kesin acıkırım diye)
Ara 12.15
- 2 uno grissini (incelerden)
- 4 kuru kayısı
- 4 kuru erik
- 1 elma
- 1 mandalina (bunları lif olsun diye yedim-bağırsaklarım nedense çalışmıyor)
- 1 fincan çay
Ara 16.30
- 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18.30
- 1 fincan limonlu yeşil çay
Su: 1.5 lt içtim (şişem kırıldığı için)
- Tavuk kızartma
- Çorba (erişte)
- Patates kızartması
- Salata (Menüde bunlar var ama bilmiyorum ne kadar yerim)
Spor:
Sabah yogası 13 dk (26p)
Leslie 19 dk (57p)
İp atlama 200 (40p) (Bu baya zor ya bunun puanı niye düşük)
Adım şimdilik 3500, eve yürürüm 4000 adım daha 7500-8000 olur muhtemelen-puanını sonra hesaplarım
İyyiim masum zayıflamaya busefer kararliyim inşaaa zeyas nasılsınnn bi göz atam dedim takımlara seni gördüm
Yok ya cidden baya zorSüpersinbence de ip atlamanın puanını artıralım bence de çok zor. Yada cüssemden dolayı öyle hissediyorum
Atar mısın bi videoyu :) Çünkü millerle alakası yok bence o zaman 5 mil deyip yavaş yapılanı da var 1 mil deyip çok hızlı yapılanı da.
Ay evet bu biraz daha hızlı. Arkadaki esmer abiden hatırladım.
İnşallah atabilmişimdir. Bu 2 milin boosted formu
Süpersin cnm valla kıyasıya bir rekabet oldu b3nde asılıyorum bugün bakalım sonuç ne olcak4 Aralık Çarşamba
45 dk tempolu yürüyüş: 112.5
3 mil Leslie: 180
3500 adım: 52.5
Toplam: 345 p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?