Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bak merak ettim şimdi tadını benide bulgur çok şişiriyor hatta pirinç yediğimde ertesi gü eeksi çıkarım bulgur yiyince artı ödem oluyor resmen. Bende deneyeyim inş önümüzdeki hafta.

Bak merak ettim şimdi tadını benide bulgur çok şişiriyor hatta pirinç yediğimde ertesi gü eeksi çıkarım bulgur yiyince artı ödem oluyor resmen. Bende deneyeyim inş önümüzdeki hafta.
Bulgur ödem yapıyor bence de.

Kızlarrr kendimi zayıflamış hissetmiyorum. Noldu bünyeme ya. Diyetimi mi değiştirsem?

Yarını çok hafif geçiricem. Cuma güzel bir eksi görmek istiyorum inşallah amin
Bende bu hafta pek verim alamadım üstelik süper sporda yaptım yarın ve cuma günü kabak sote yicem akşam yemeklerinde.
Ahh eskiden ben de atlardım şimdi kuyruğum batmış hiç bişey yapamıyorum kuyruk acısı çok zormuş be ya
Ooo onun acısı çok kötü olur bilirim. Benim kolllarımı cok yordu ip. kolumdaki kemiklerim sızlıyor suan sporda 1. Olcam diye hırsa geldim sanırım
3.bebişten sonra bende günlük 1000 tane atlardım ama uzun zamandır atlamayınca bünye alışkın değil tabi

Kabak aldım bugün aslında. Nasıl yapıyorsun canım? Bi anlat da olmadı bende yapayım. Nasıl olsa sende emziriyorsun
Kabağı rendele, yağsız tavada sotele, sonra servis tabağına al üzerine yarım su bardağı yoğurt koy.3 ceviz kır. Pulbiber nane vs sevdiğin baharatlardan ekle.
Ben sevmedim şahsen :)

Kollarını nasıl yordu ben sadece bileklerimi çeviriyorum
Kuyruk için tavsiyen var mı ya bacağıma basamıyorum resmen. Daha önce de çok oldu ama bu kadar kötü olmamıştı. Bu sefer felç indi sanki çok fena

Bir hafta iyi gidiyoruz bir hafta kötü oluyor ya. Çok sinir bozucu. İnş güzel eksiler görürüz de mutlu oluruz.
Ben 40 tane falan atlayınca yoruluyorum sanırım kilomdan kaynaklı.

Kabağı rendele, yağsız tavada sotele, sonra servis tabağına al üzerine yarım su bardağı yoğurt koy.3 ceviz kır. Pulbiber nane vs sevdiğin baharatlardan ekle.
Ben sevmedim şahsen :)
AZcık yağla sotelesek?

Bir hafta iyi gidiyoruz bir hafta kötü oluyor ya. Çok sinir bozucu. İnş güzel eksiler görürüz de mutlu oluruz.
Ben 40 tane falan atlayınca yoruluyorum sanırım kilomdan kaynaklı.
O kilolarda ipi çok tavsiye etmiyorlar zaten canım sen yürüyüşüne devam et. Yakında 70 lere geleceksin zaten o zaman beraber atlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…