Bak merak ettim şimdi tadını benide bulgur çok şişiriyor hatta pirinç yediğimde ertesi gü eeksi çıkarım bulgur yiyince artı ödem oluyor resmen. Bende deneyeyim inş önümüzdeki hafta.Evet valla çok uğraşıyorum. 3 gündür aynıyım. İnş yarın güzel bir eksi göreceğim. ☺
bence süper bişey. Pirinç yemeyi hiç sevmiyorum. Bulgur da çok gaz yapıyor. Malum emziriyorum. Karabuğday bana ilaç gibi geldi resmen. Tadı bulguru andırıyor. Başta ben çok yadırgamıştım. Şimdi çok seviyorum
Oooo maşallah
Bulgur ödem yapıyor bence de.Bak merak ettim şimdi tadını benide bulgur çok şişiriyor hatta pirinç yediğimde ertesi gü eeksi çıkarım bulgur yiyince artı ödem oluyor resmen. Bende deneyeyim inş önümüzdeki hafta.
Ahh eskiden ben de atlardım şimdi kuyruğum batmış hiç bişey yapamıyorumB Baharyagmuru35 ya maşallah 1500 ipi nasıl atladın ben 300 de pert oldum. Uzun zamandır spor yapmanın etkisi sanırım.
Ben de yarın kabağı yeniden mi denesem diye düşünüyorum yoksa oruç mu tutsam acabaYarını çok hafif geçiricem. Cuma güzel bir eksi görmek istiyorum inşallah amin
Bende pazartesi oruca basliycam hem duzene girerim hemde çok borcum varBen de yarın kabağı yeniden mi denesem diye düşünüyorum yoksa oruç mu tutsam acaba
Kabak aldım bugün aslında. Nasıl yapıyorsun canım? Bi anlat da olmadı bende yapayım. Nasıl olsa sende emziriyorsunBen de yarın kabağı yeniden mi denesem diye düşünüyorum yoksa oruç mu tutsam acaba
Bende bu hafta pek verim alamadım üstelik süper sporda yaptım yarın ve cuma günü kabak sote yicem akşam yemeklerinde.Yarını çok hafif geçiricem. Cuma güzel bir eksi görmek istiyorum inşallah amin
Ooo onun acısı çok kötü olur bilirim. Benim kolllarımı cok yordu ip. kolumdaki kemiklerim sızlıyor suan sporda 1. Olcam diye hırsa geldim sanırımAhh eskiden ben de atlardım şimdi kuyruğum batmış hiç bişey yapamıyorumkuyruk acısı çok zormuş be ya
Kabağı rendele, yağsız tavada sotele, sonra servis tabağına al üzerine yarım su bardağı yoğurt koy.3 ceviz kır. Pulbiber nane vs sevdiğin baharatlardan ekle.Kabak aldım bugün aslında. Nasıl yapıyorsun canım? Bi anlat da olmadı bende yapayım. Nasıl olsa sende emziriyorsun
Regl değilsen yarın beraber tutalımBende pazartesi oruca basliycam hem duzene girerim hemde çok borcum var
Kollarını nasıl yordu ben sadece bileklerimi çeviriyorumBende bu hafta pek verim alamadım üstelik süper sporda yaptım yarın ve cuma günü kabak sote yicem akşam yemeklerinde.
Ooo onun acısı çok kötü olur bilirim. Benim kolllarımı cok yordu ip. kolumdaki kemiklerim sızlıyor suan sporda 1. Olcam diye hırsa geldim sanırım
3.bebişten sonra bende günlük 1000 tane atlardım ama uzun zamandır atlamayınca bünye alışkın değil tabi
Bir hafta iyi gidiyoruz bir hafta kötü oluyor ya. Çok sinir bozucu. İnş güzel eksiler görürüz de mutlu oluruz.Bende bu hafta pek verim alamadım üstelik süper sporda yaptım yarın ve cuma günü kabak sote yicem akşam yemeklerinde.
Ooo onun acısı çok kötü olur bilirim. Benim kolllarımı cok yordu ip. kolumdaki kemiklerim sızlıyor suan sporda 1. Olcam diye hırsa geldim sanırım
3.bebişten sonra bende günlük 1000 tane atlardım ama uzun zamandır atlamayınca bünye alışkın değil tabi
AZcık yağla sotelesek?Kabağı rendele, yağsız tavada sotele, sonra servis tabağına al üzerine yarım su bardağı yoğurt koy.3 ceviz kır. Pulbiber nane vs sevdiğin baharatlardan ekle.
Ben sevmedim şahsen :)
O kilolarda ipi çok tavsiye etmiyorlar zaten canım sen yürüyüşüne devam et. Yakında 70 lere geleceksin zaten o zaman beraber atlarızBir hafta iyi gidiyoruz bir hafta kötü oluyor ya. Çok sinir bozucu. İnş güzel eksiler görürüz de mutlu oluruz.
Ben 40 tane falan atlayınca yoruluyorum sanırım kilomdan kaynaklı.
Oooo kombo yapacaksın. 68i göreceksin sanırım cuma.Yarın oruç tutup iftarda kabak yemeğe karar verdim
O zaman detoks olmuyor galiba. Bilmiyorum ki diyetisyen bana yağsız dedi.AZcık yağla sotelesek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?