Ayrıldım canım. Ara ara ugrarim sohbete ama ciddi sikintilarim var. 2 aya ihtiyacım var. Sonra diyete de hayatada sımsıkı sarilacam inşallahHayırdır canım ayrılıyor musun yoksa
Tamam canım bir an önce toparlanıp gel aramizaAyrıldım canım. Ara ara ugrarim sohbete ama ciddi sikintilarim var. 2 aya ihtiyacım var. Sonra diyete de hayatada sımsıkı sarilacam inşallah
2 gün ac gzdim 3.gün baklava 4.gün hamur işi bugünde gidip pasta alicam sıkıldım yarın da tartilmiycam zaten listede yokum . Artık yapamıyorum istikrar olmuyor malesef gidip 2 saat spor yapıyorum ama yemeye engel olamıyorum . Bütün emeklerim yazık oluyor eşim dedi tapma kendı emeklerine yazık . Sınır oldum misafirlik vs derken zorla önüme koydular hep dayanamadım yedim olanlar oldu bole oluncada zaten oldu olab psikolojisine girdim
Ama fazlalık 6 kg var onu versem fıstık olucak ama olmuyorBence fiziğin gayet güzel. Diyete devam etmeye çalışarak kendine eziyet etme. Serbest bırak kendini sporla fiziğini koru yeter bence
Şu an az buçuk ben yapıyorum. 2 öğün besleniyorum ama arada acıkırsam kuruyemiş, süt, kefir içiyorum. Birde emzirdiğim için tahin helvası gibi kaçamağım oluyor. (2 ay sonra işe başlıcam o yüzden artık süt stoklamam gerekecek)Bu pazartesiden itibaren Karatay diyeti yapmaya çalışacağım 2 öğün bana uygun olacak. Elimde kitap var onu okuyup bitireyim. Sonra başlayayım.
Aranizda Karatay diyeti yapan var mı?
Canım kendine çok yükleniyorsun. Bence artık vücudunu zihnini çok yorma. Şu anki kilonu korumaya çalış. Sporunu zevk için yap. Almamaya çalış vermeye değil. Bırak biraz koruma süresini deneyimle. Sen inat ettikçe olmuyor2 gün ac gzdim 3.gün baklava 4.gün hamur işi bugünde gidip pasta alicam sıkıldım yarın da tartilmiycam zaten listede yokum . Artık yapamıyorum istikrar olmuyor malesef gidip 2 saat spor yapıyorum ama yemeye engel olamıyorum . Bütün emeklerim yazık oluyor eşim dedi tapma kendı emeklerine yazık . Sınır oldum misafirlik vs derken zorla önüme koydular hep dayanamadım yedim olanlar oldu bole oluncada zaten oldu olab psikolojisine girdim
Zaten korumadayim Aynn cnmŞu an az buçuk ben yapıyorum. 2 öğün besleniyorum ama arada acıkırsam kuruyemiş, süt, kefir içiyorum. Birde emzirdiğim için tahin helvası gibi kaçamağım oluyor. (2 ay sonra işe başlıcam o yüzden artık süt stoklamam gerekecek)
Canım kendine çok yükleniyorsun. Bence artık vücudunu zihnini çok yorma. Şu anki kilonu korumaya çalış. Sporunu zevk için yap. Almamaya çalış vermeye değil. Bırak biraz koruma süresini deneyimle. Sen inat ettikçe olmuyor
Afiyet olsun canımIyi aksamlar kizlar okuya okuya geldim.
Menümü yazayim.
Kahvalti 8de haslanmis yumurta bir adet, 3 siyah zeytin, yarim dilim tahilli ekmek, kahve
Ara sütlü kahve
Öglen 2 de bir porsiyon kuzu tandir, 4 kasik bulgur pilavi, az yesil salata
Ara bir parca çikolata ikramdi dayanamadim
Aksam 7de üc kasik yogurt. Iki bardak cay.
Hadi bakalım 80 görürsün inş sabahAy bu hafta hiç tartılmadım sabahki kilom bana da sürpriz olacak
Canım ben de emzirdigim dönemde yaptım Karatay 4-5 ayda 20 kg vermiştim ama 3 öğün yiyordum. Harika bir diyet aç kalmıyor insan.Şu an az buçuk ben yapıyorum. 2 öğün besleniyorum ama arada acıkırsam kuruyemiş, süt, kefir içiyorum. Birde emzirdiğim için tahin helvası gibi kaçamağım oluyor. (2 ay sonra işe başlıcam o yüzden artık süt stoklamam gerekecek)
Canım kendine çok yükleniyorsun. Bence artık vücudunu zihnini çok yorma. Şu anki kilonu korumaya çalış. Sporunu zevk için yap. Almamaya çalış vermeye değil. Bırak biraz koruma süresini deneyimle. Sen inat ettikçe olmuyor
Oo daha bi heyecanlı desene hadi bakalım kim ne kadar vermişAy bu hafta hiç tartılmadım sabahki kilom bana da sürpriz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?