Tartılmadan Nasıl dayanıyorsun? Ben bir gün bile dayanamıyorumAy bu hafta hiç tartılmadım sabahki kilom bana da sürpriz olacak
Evet bende hiç açlık hissetmiyorum ama 4 gün hep aynı kiloda kalınca çok canım sıkıldı.sende maşallah çok iyi vermişsin. Darısı banaCanım ben de emzirdigim dönemde yaptım Karatay 4-5 ayda 20 kg vermiştim ama 3 öğün yiyordum. Harika bir diyet aç kalmıyor insan.
Hadi bakalım 80 görürsün inş sabah
7leri görmekte ayri bir güzel
6li rakamlarida görmeyi nasip etsin hepimize
Tartılmadan Nasıl dayanıyorsun? Ben bir gün bile dayanamıyorum
Bu çok güzel bir şey. Keşke bende yapabilsem.Ayy inşallah ya önümüzdeki cuma 79lu bir rakam görme ümidim vardı bakalım yarınki sonuca göre görüp göremeyeceğim belli olur
Ama sen yarın göreceksin yani zaten görmüşsündür de yarın tescillenecek ayy çok heyecanlı 7ler geliyoorrr
Yediğin yemeklere göre günlük değişiyor tartı o yüzden hergün tartılmak mantıklı değil bence. Arada tartılıyordum ama bu hafta hiç tartılmadım.
Bende aynıyımAy bu hafta hiç tartılmadım sabahki kilom bana da sürpriz olacak
Cok iyi olur zaten biz eskiden hep ayni kiloda yarisiyorduk. Gel rakip oluruz senin bu gazin bana bile yeterAfiyet olsun canım
Kiloda sana yetisecegim galiba
Hayirdir lnsallah ciddi bir durum yoktur.Hayırlı geceler arkadaslar bı kac problem yasadım gırmek canım ıstemedı. Tabıkı dıyet spor devam edıyor.
Valla anlamış degilim ben bi de patates yesem kendim patates olurumPeki bu patatesle zayıflayanlar nasıl zayıflıyor sayın vampir
Neden yasaklayalim kiAy şu konuya yazanları yasakladığımız gibi okuyanları da yasaklayabilsek
Abla diyetisyen bi arkadaşım var karatay in sağlıksız oldugunu soyledi o da proflarla konuşmuş bunu falanBu pazartesiden itibaren Karatay diyeti yapmaya çalışacağım 2 öğün bana uygun olacak. Elimde kitap var onu okuyup bitireyim. Sonra başlayayım.
Aranizda Karatay diyeti yapan var mı?
Ben daha önce yaptım geçen yaz. 78'den 68'e hiç acıkmadan indim. Kaçamak yapmadım mı? Yaptım ama abartmadım. Çok etkili bir diyet. Verdiğim 10 kiloyu da almadım. Tavsiye ederim. Ama işte baya dikkat etmek gerekiyor, evdeysen yapabilirsin bence.Bu pazartesiden itibaren Karatay diyeti yapmaya çalışacağım 2 öğün bana uygun olacak. Elimde kitap var onu okuyup bitireyim. Sonra başlayayım.
Aranizda Karatay diyeti yapan var mı?
Yaaa harikasın :)Geçen hafta 80
Bu hafta 79
Fark 1kilocuk
Yılbaşı hedefine son bir kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?