Çok ilginç bi menü olmuş. Hep böyle mi menüleriniz yoksa bugün mü öyle oldu?İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü açlık raporumu vereyim diycem ama 2 saat önce bi kaçamak yaptım
07:30
1 Türk Kahvesi
09:30
1 Haşlanmış Yumurta, 1 dilim Peynir, 7-8 Zeytin
11:30
1 Fincan İhlamur+ Adaçayı
13:30
1 Elma
14:30
1 Türk Kahvesi
15:30
2 Dilim baklava ( Valla yemek istemedim. Olay anını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde her şey olup bitmişti.Yapacak bi şeyim kalmamıştı....Ama çok açtım. Herkesten ÖZÜR dilerim.)
17:00
1 Fincan Yeşil Çay
19:30
İmam bayıldı, Yoğurt
Bugün pek su içemedim. Yaklaşık 1 lt oldu. Uyuyuncaya kadar 1,5 lt olur.
Öğlen yemedigin için tatlı yemek olmuş hatanİyi akşamlar kızlar,
1 Türk Kahvesi
1 Elma
1 Türk Kahvesi
2 Dilim baklava ( Valla yemek istemedim. Olay anını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde her şey olup bitmişti.Yapacak bi şeyim kalmamıştı....Ama çok açtım. Herkesten ÖZÜR dilerim.)
1 Fincan Yeşil Çay
İmam bayıldı, Yoğurt
Harikasın canımYaaaa kızlar tartida çok güzel bir eksi gördüm
Çok mutluyum
Anka
Senin hedefi 12den vurdum süpriz yarina
Biraz dengesi menü oyuzden baklavada saldırma olmuş ekmwgı bılerek mı ywmıyorsunİyi akşamlar kızlar,
1 Türk Kahvesi
1 Elma
1 Türk Kahvesi
1 Fincan Yeşil Çay
İmam bayıldı, Yoğurt
Hiç yapmayim anka. Neden dicek sin sana önceden o yuzden haber verdim bir kaç gün önceden takımı etkilemesin diye. Adet im ve onun dışında da kilo aldımasya_01 sen de yarın bildirim yapabilirsen yap canım. İzine bu hafta ayıracağım için ortalamayı etkileyecek kilon.
Tamam canım nasıl rahat edeceksen öyle yapalımHiç yapmayim anka. Neden dicek sin sana önceden o yuzden haber verdim bir kaç gün önceden takımı etkilemesin diye. Adet im ve onun dışında da kilo aldım
Pek değilim aynı aslında. Herşey üst üste geldi boguldum artikTamam canım nasıl rahat edeceksen öyle yapalımdaha iyisindir inşallah.
Ben alışkınım 8 aydır atlıyorum ve aktif spor yapıyorum cnm alışıyor insan zmnla bikac gün atla alışırsın dinlenip üstüne ekle her seferinde artar o zmn ve çok yukarı zıplamadan hızlı atlarsan çok fazla miktarlar atlarsin tek seferde 100 atlıyorumB Baharyagmuru35 ya maşallah 1500 ipi nasıl atladın ben 300 de pert oldum. Uzun zamandır spor yapmanın etkisi sanırım.
Öğlen 13.00 aksam 18.00 civarı canım.Afiyet olsun canım ama saatleri mutlaka yaz unutma
Birazdan bu günü yazacağımDün mü bugün mü?
Ben persembeleri saf pro takilirdim geneldeEvet hatta 8. takımdaymışCumaları dolaşıyorum bütün takımları ben eksik bildirim kalmasın diye
Geçmiş olsun canim.Çok sağolun kızlar. Aşırı uykusuzum başım çok ağrıyor. Ara ara bakarım inşallah
wendy hoş geldin tekrar canım. Güzel çirkin demeden menülerini yazarsan zamanla düzene oturuyor. Hadi bakalım yulbaşına kadar en az 3 kilo verelim istersek yaparız uyuyunca benim de gidecek umutluyum
bugün iş yerinde yemekler hiç diyete uygun değilmiş, yağlıydı aç kaldım ama bende. yanıma ton balığı alayım böyle durumlar için bari.
Ay şu konuya yazanları yasakladığımız gibi okuyanları da yasaklayabilsek
Hayırdır canım ayrılıyor musun yoksaPek değilim aynı aslında. Herşey üst üste geldi boguldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?