- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA |
TARHANA ÇORBASI | MERCİMEK ÇORBASI | KESME AŞI | YOĞURT ÇORBA | BULGUR ÇORBASI |
KIYMALI PİDE | HAMSİ | SEBZE TÜRLÜ | TAVUK SOTE | KURU FASULYE |
SALATA | SALATA | MAKARNA | BULGUR PİLAVI | PİRİNÇ PİLAVI |
AÇIK AYRAN | HELVA | YOĞURT | CACIK | TURŞU |
Bunlari istediğin ölçüde alabiliyorsunuz yoksa kendileri koyup hazır mı ediyorlar eğer kendin koyabiliyorsan güzel bence menüden çıkarma yaparak sağlıklı hale getirebilirsinizKızlar size bir şey soracağım, iş yerinde öğle yemeği çıkıyor. Bir haftalık yazılıp yiyorsunuz. Ne dersiniz yazılsam mı? Yarısını yiyemeyeceğim gibi menülerinAkıllıca mı sizce? Menü de aşağıdaki gibi.
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA TARHANA ÇORBASI MERCİMEK ÇORBASI KESME AŞI YOĞURT ÇORBA BULGUR ÇORBASI KIYMALI PİDE HAMSİ SEBZE TÜRLÜ TAVUK SOTE KURU FASULYE SALATA SALATA MAKARNA BULGUR PİLAVI PİRİNÇ PİLAVI AÇIK AYRAN HELVA YOĞURT CACIK TURŞU
Yanında bişeyler götürebileceksen girme ama çorba bile içsen iyidir.Kızlar size bir şey soracağım, iş yerinde öğle yemeği çıkıyor. Bir haftalık yazılıp yiyorsunuz. Ne dersiniz yazılsam mı? Yarısını yiyemeyeceğim gibi menülerinAkıllıca mı sizce? Menü de aşağıdaki gibi.
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA TARHANA ÇORBASI MERCİMEK ÇORBASI KESME AŞI YOĞURT ÇORBA BULGUR ÇORBASI KIYMALI PİDE HAMSİ SEBZE TÜRLÜ TAVUK SOTE KURU FASULYE SALATA SALATA MAKARNA BULGUR PİLAVI PİRİNÇ PİLAVI AÇIK AYRAN HELVA YOĞURT CACIK TURŞU
Canim geçmiş olsun ilaca da basladin niye yükselir ki şimdi nasıl kaca düştü atesiGünaydın bu arada herkese etiketleri sonraya bırakınca unutuyorum ilk onlara bakayım dedim. :)
Bebeğin ateşi 40,5 ti gece çok zor düşürdüm. Saat 5 ten sonra uyudum. 70,8 geldim bu hafta almamışım sabitim en azından:)
Günaydın bu arada herkese etiketleri sonraya bırakınca unutuyorum ilk onlara bakayım dedim. :)
Bebeğin ateşi 40,5 ti gece çok zor düşürdüm. Saat 5 ten sonra uyudum. 70,8 geldim bu hafta almamışım sabitim en azından:)
Çok iyi bence canım bu kadar üzülme bak kızarım haaaaBırak içerideki de haftaya Cuma'ya etki etsin hem
Saol canım. Haftaya daha iyi olacak.Bence hiç az değil ben çok sevdimemeklerine sağlık
Kızlar size bir şey soracağım, iş yerinde öğle yemeği çıkıyor. Bir haftalık yazılıp yiyorsunuz. Ne dersiniz yazılsam mı? Yarısını yiyemeyeceğim gibi menülerinAkıllıca mı sizce? Menü de aşağıdaki gibi.
Slm kızlar Bu hafta bukadar emeğime daha çok gitmesini beklerdim ama yine de çok mutluyum tabiii
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Aradaki fark 600 gram
Yok tabldot usulü aşçı koyarken ekleyip çıkarabilirim aslında ama aynı parayı vereceğim :)Bunlari istediğin ölçüde alabiliyorsunuz yoksa kendileri koyup hazır mı ediyorlar eğer kendin koyabiliyorsan güzel bence menüden çıkarma yaparak sağlıklı hale getirebilirsiniz
Öyle mi dersin? Getiriyorum aslında 1 haftadır bir şeyler.Yanında bişeyler götürebileceksen girme ama çorba bile içsen iyidir.
Ben de öyle düşündüm mesela pilav, makarna gibi şeyleri almam de mi?Ben olsam yazılırdım ölçülü bir şekilde hepsinden yiyebilirsin.
Günaydın arkadaşlar işlere daldım bildirim yapmayı unutmuşum
Geçen hafta
72.3 kg
Bu hafta
71.9
Fark 0.4
% 0.55Anka
Ben de öyle düşündüm mesela pilav, makarna gibi şeyleri almam de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?