Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar size bir şey soracağım, iş yerinde öğle yemeği çıkıyor. Bir haftalık yazılıp yiyorsunuz. Ne dersiniz yazılsam mı? Yarısını yiyemeyeceğim gibi menülerin Akıllıca mı sizce? Menü de aşağıdaki gibi.

PAZARTESİ SALIÇARŞAMBAPERŞEMBECUMA
TARHANA ÇORBASIMERCİMEK ÇORBASIKESME AŞIYOĞURT ÇORBABULGUR ÇORBASI
KIYMALI PİDEHAMSİSEBZE TÜRLÜTAVUK SOTEKURU FASULYE
SALATASALATAMAKARNABULGUR PİLAVIPİRİNÇ PİLAVI
AÇIK AYRANHELVAYOĞURTCACIKTURŞU

Cumartesi pazar puanları vardı bende silmişim ekran görüntüsü almıştım kahvaltıdan sonra bulayım tekrar

Bunlari istediğin ölçüde alabiliyorsunuz yoksa kendileri koyup hazır mı ediyorlar eğer kendin koyabiliyorsan güzel bence menüden çıkarma yaparak sağlıklı hale getirebilirsiniz

Yanında bişeyler götürebileceksen girme ama çorba bile içsen iyidir.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Kutluyorum kilo veren arkadaşları
Ben geçen hafta 62.3 bu hafta 62.2 100 gr vermişim buna da şükür.
Çünkü boyuma göre kilom normal aslında az az vermem normal geçen hafta aldığımla beraber toplam 700 gr vermiştim. Bu hafta uğraştım ama verememeyi göze aldım. Şimdi 100 gr eksi beni mutlu etti açıkcası. Sonuç olarak:
62.3-62.2=100 gr

Canim geçmiş olsun ilaca da basladin niye yükselir ki şimdi nasıl kaca düştü atesi

Çok geçmiş olsun canım. Sabit bile olsun bizim olsun.

Ben olsam yazılırdım ölçülü bir şekilde hepsinden yiyebilirsin.

Bunlari istediğin ölçüde alabiliyorsunuz yoksa kendileri koyup hazır mı ediyorlar eğer kendin koyabiliyorsan güzel bence menüden çıkarma yaparak sağlıklı hale getirebilirsiniz
Yok tabldot usulü aşçı koyarken ekleyip çıkarabilirim aslında ama aynı parayı vereceğim :)
Yanında bişeyler götürebileceksen girme ama çorba bile içsen iyidir.
Öyle mi dersin? Getiriyorum aslında 1 haftadır bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…