Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Iste isin icinde bircok faktör var aslinda kilo, boy, yas, mesguliyet vs. yasim genc olsa ve calismasam herkesi yenerdim valla
Gece saat 9dan sonra eksi bes derecede yürüyen deli yoktur herhalde
Ooo çok iddialı gördüm seni Hodri meydan canım
Ben de akşamları -15de yürüyorum valla emeklerimiz boşa çıkmaz umarım.

Ooo çok iddialı gördüm seni Hodri meydan canım
Ben de akşamları -15de yürüyorum valla emeklerimiz boşa çıkmaz umarım.
Insallah ama senin az kilon var verecek. Ver de kurtul. Kilo iyi birsey degil. Ben hamilelikle ve lohusalikla aldim kilolari. Normalde boyum 1.73 kilom 57. Benim coook isim var güzelim. Zaman alacak yani.

Kızlar bugün fazla giremem buraya kızımı almaya gidiyorum eve gel öğlen yemeği sonra pazara gideceğim akşama misafirim var

Bebisimiz halasinin evine ilkkez gelecek gelinimiz abla ben akşam olmadan gelirim dedi

Menüm hamsi tava mercimek çorbası pirinç pilavi bol salata esimde gelirken tatlı alacak
Ben sadece balık salata corba yerim

Insallah ama senin az kilon var verecek. Ver de kurtul. Kilo iyi birsey degil. Ben hamilelikle ve lohusalikla aldim kilolari. Normalde boyum 1.73 kilom 57. Benim coook isim var güzelim. Zaman alacak yani.
Aynen ben de öyle kpss, hamilelik ve lohusalık hepsi üst üste gelip voltranı oluşturdular
Şimdi hedefin ne 57 mi yine?

Ben de birazdan biraz ip atlayıp sonra dışarı markete çıkacağım öğle arasında. Karnım çok acıktı nedense. Kinoalı kısır yapıp getirdim. Yanına da ceviz mandalina. Marketten de bir ayran alırım. Akşama kayınvalideye yemeğe davetliyiz. İnşallahhhhhh kendimi kaybedip çok yemem. Amin Yarın da görümceme davetliyiz. Ya bu haftasonları aşırı zor geçiyor benim için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…