- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ahaha evet haklısın işte iş yeri yemekleri... Yine ben soğuk salatalar filan getirip yiyeyim :/ Biraz dişimi sıkayım.ama cnm şu yemeklere baksana. Yani menüyü diyet yapanlara düşman biri hazırlamış galiba
Gecen hafta 78.8 bu hafta 78.4Kaçtı geçen haftaki kilon?
Yahu topu topu 400 gr verdim gerci nasil yendim
Kiloya göre oranlanıyor:) Ondan. Benim de 300-400 gidiyor hep.Yahu topu topu 400 gr verdim gerci nasil yendimBen her hafta 300-400 gr veriyorum. senle yarismak güzel di bir daha bekleriz
Iste isin icinde bircok faktör var aslinda kilo, boy, yas, mesguliyet vs. yasim genc olsa ve calismasam herkesi yenerdim vallaKiloya göre oranlanıyor:) Ondan. Benim de 300-400 gidiyor hep.
Ooo çok iddialı gördüm seniIste isin icinde bircok faktör var aslinda kilo, boy, yas, mesguliyet vs. yasim genc olsa ve calismasam herkesi yenerdim valla
Gece saat 9dan sonra eksi bes derecede yürüyen deli yoktur herhalde
Aaaa deme yaYıne ev sahıbımle olan sorunlar
Insallah ama senin az kilon var verecek. Ver de kurtul. Kilo iyi birsey degil. Ben hamilelikle ve lohusalikla aldim kilolari. Normalde boyum 1.73 kilom 57. Benim coook isim var güzelim. Zaman alacak yani.Ooo çok iddialı gördüm seniHodri meydan canım
Ben de akşamları -15de yürüyorum valla emeklerimiz boşa çıkmaz umarım.
Aynen ben de öyle kpss, hamilelik ve lohusalık hepsi üst üste gelip voltranı oluşturdularInsallah ama senin az kilon var verecek. Ver de kurtul. Kilo iyi birsey degil. Ben hamilelikle ve lohusalikla aldim kilolari. Normalde boyum 1.73 kilom 57. Benim coook isim var güzelim. Zaman alacak yani.
Cumartesi pazarın puanlarını. Sen hesapladın mıNeyi arıyorsun kaptancım?
Yok onlar gidiş o gidişCumartesi pazarın puanlarını. Sen hesapladın mıay kendimi salak gibi hissediyorum hiç bişey algılayamıyorum
burda 65 yaptim gizli hedefim 57Aynen ben de öyle kpss, hamilelik ve lohusalık hepsi üst üste gelip voltranı oluşturdular
Şimdi hedefin ne 57 mi yine?
Böyle istikrarlı gidersen başarırsınburda 65 yaptim gizli hedefim 57
Kiz yetistin nerdeyse bana helal olsun sana. Gayretin harikaKilo veren bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum veremeyenlerde haftaya daha fazla eksi görsünler
inş
Dur bulayım ben onları yaa offYok onlar gidiş o gidiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?