Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Saba 10.00
İki dilim tb ekmeğinden tost
5 zeytin

Ara:13.00
Yarım elma
1 dilim kivi
1 dilim portakal

Akşam:17.00
Tavuk haşlama
Salata
Ayran

1.5 litre su yarım saat eliptik ardından 15*3mekik 15*3sguat
Ctesi: 250 puan
Pazar: 225 puan
Anka
Kızlar,
Hafta sonu pek halim yoktu ama yine bir akşam yürüşe çıktım.
50 Dk yürüdüm, 10 Dk koşrum.
50X2,5 =125 P
10X4= 40 P

Toplam 165 P
Cumartesi 200puan
Pazar 166puan
Anka
Benim cumartesi 285
Pazar 30
Bugunu listeye ekleyeceğim kaynadı mı şimdi dünkü puanlar

Bunlar bi dursun diğerlerini bulayım

eline sağlık canım ben bunu yeni gördüm günlük eklediklerin sandım ya
kızlar yaa ben hiç iyi değilim salak gibiyim gerçekten uykusuzluktan. çocukları uyutabilirsem uyuyayım 1-2 saat

Dün anneme gidince spor kaldı yoksa kaptirmazdim 1.ligi hahaha şaka bi yana tebrikler canım devam

Senin için zor bir haftaydı yine de iyi atlattın tebrikler

Kizlar geldim tekrardan günaydin yola ciktim ancak yazabiliyorum. 78.4 ciktim gene iyi cok sükür 400 gram gitmis. Böyle böyle gidecek yavas da olsa gidiyor. Anka

yavaş gidiyor ama gidiyor

Eveet gelelım kıloya
gecen hafta 73.7
Bu hafta 72.9
Fark 800 gr
Yuzdeyı hesaplamayı bılmıyorum

Çok iyi canım tebrikler

eline sağlık canım ben bunu yeni gördüm günlük eklediklerin sandım ya
kızlar yaa ben hiç iyi değilim salak gibiyim gerçekten uykusuzluktan. çocukları uyutabilirsem uyuyayım 1-2 saat
Ayy kaptancım sen öyle deyince dedim heralde cumartesi-pazar puanlarını da eklememi istiyor. O yüzden ses etmedim Sen biraz dinlen buralar bize emanet

Planım baya değişti, markete gidecekken eşim aradı gel sana yemek ısmarlayayım dedi Ben de tamam dedim. Yemek yedik geldik. Yarım lavaş yemiş oldum etin yanında :/ Neyse sağlık olsun.

madamhd
@asliayet
suukaa
Z zeyas

Sizin eksileriniz de çok güzel kızlar tebrik ederim

Diğer arkadaşlar sizler küçük vermişsiniz ama her eksi candır sizlerin de emeklerine sağlık

Elifcig93 senin niye öyle oldu ya tek kaçamak bir hafta geriye attı seni haftaya güzel sonuçlarla gelirsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…