inşallah canımGüzel bir başlangıç olsun inşallah
Teşekkür ederim :)Surat asmak yok canım her eksi bizim için iyidir
Pirinç pilavı yoktu bulgur pilavından da biraz yiyebilirsin makarnadan yemezsin bence.
Hemen hemen aynıyız. Boy kaçtı?
Neyi arıyorsun kaptancım?Cumartesi pazar puanları vardı bende silmişim ekran görüntüsü almıştımkahvaltıdan sonra bulayım tekrar
Boyum 1.59Hemen hemen aynıyız. Boy kaçtı?
Tebrik ederim cnmOo rakibim gayet iyisinaslında bende 600 gr verdim ama yüzde olarak ben kazanmış oluyorum
Ay çok yakınızBoyum 1.59senin hedef kaç ?
Seni daha aktif görmek isteriz, sahalara bekliyoruz lütfenGeçen hafta 80.4
Güncel 79.9
Fark 0.5
Yüzde 0.62
Suçlarımı biliyorum
Sporsuz bi hafta geçirdim ,
reglim de 2 gün geçti ..
ancak bu kadar oldu.
Çocuklar bir türlü iyileşmedi
Evde düzen oturtamadım ..
buraya tam anlamıyla başlayamadım.
Ama artı gelmediğim içinde mutluyum .
inşallah güzel bi hafta olur bizim için kızlar hepinize selamlar
Yüzden kaç rakibimKizlar geldim tekrardan günaydin yola ciktim ancak yazabiliyorum. 78.4 ciktim gene iyi cok sükür 400 gram gitmis. Böyle böyle gidecek yavas da olsa gidiyor.Anka
Ah onu hesaplamayi bilsemYüzden kaç rakibim
Kaçtı geçen haftaki kilon?Ah onu hesaplamayi bilsem
Kızlar size bir şey soracağım, iş yerinde öğle yemeği çıkıyor. Bir haftalık yazılıp yiyorsunuz. Ne dersiniz yazılsam mı? Yarısını yiyemeyeceğim gibi menülerinAkıllıca mı sizce? Menü de aşağıdaki gibi.
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA TARHANA ÇORBASI MERCİMEK ÇORBASI KESME AŞI YOĞURT ÇORBA BULGUR ÇORBASI KIYMALI PİDE HAMSİ SEBZE TÜRLÜ TAVUK SOTE KURU FASULYE SALATA SALATA MAKARNA BULGUR PİLAVI PİRİNÇ PİLAVI AÇIK AYRAN HELVA YOĞURT CACIK TURŞU
PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA |
TARHANA ÇORBASI | MERCİMEK ÇORBASI | KESME AŞI | YOĞURT ÇORBA | BULGUR ÇORBASI |
KIYMALI PİDE | HAMSİ | SEBZE TÜRLÜ | TAVUK SOTE | KURU FASULYE |
SALATA | SALATA | MAKARNA | BULGUR PİLAVI | PİRİNÇ PİLAVI |
AÇIK AYRAN | HELVA | YOĞURT | CACIK | TURŞU |
Yıne ev sahıbımle olan sorunlarHayirdir lnsallah ciddi bir durum yoktur.
Ayy ne yaptın
PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA TARHANA ÇORBASI MERCİMEK ÇORBASI KESME AŞI YOĞURT ÇORBA BULGUR ÇORBASI KIYMALI PİDE HAMSİ SEBZE TÜRLÜ TAVUK SOTE KURU FASULYE SALATA SALATA MAKARNA BULGUR PİLAVI PİRİNÇ PİLAVI AÇIK AYRAN HELVA YOĞURT CACIK TURŞU
Sadece "kırmızı "ile işaretlediklerimi yersen sıkıntı olmaz bence.
ama cnm şu yemeklere baksana. Yani menüyü diyet yapanlara düşman biri hazırlamış galibaAyy ne yaptınPara vermeyeyim o zaman boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?