Günaydın canımGünaydın kızlar
Benim kuyruğum hala ağrıyor valla yaa doktora gitmeden geçmeyecek galiba. Yine de atlayacağım senin için 100 tanecik nolcak@
Spor listemiz bu şekilde :) Eksik olan varsa alıntılayıp yazsın kızlar, kaçırabiliyorum. @suukaa canım senin yok muydu spor?
Kullanıcı Adı 6.12.2019 7.12.2019 8.12.2019 9.12.2019 10.12.2019 11.12.2019 12.12.20192. Hafta Anka 0@MorVampirella 90 45 135@Elifcig93 0@mavimli 75 75Su perisi86 246 275 350 871Z zeyas 105 90 120 145 460@Mavi95 227,5 27 28 457,5 740G gunesli gunler 60 30 30 165 285@asliayet 75 90 165@cemrenil 115 75 75 265@suukaa 45 195 240@Sarayca 75 75@ada81 230 375 605madamhd 145 100 100 345@zeyneppk 0wendy 30 30@gulenyuzumsunsen 127 127
Bazılarımız hiç spor yapmıyor sanırım. Bugün herkes ipsiz ya da ipli 100 tane ip atlama hareketi yapsın lütfen.
Tamam her zaman bu kadar spor yapamayacağız hayatımız boyunca ama unutmayalım ki sporsuz zayıflarsak da sarkarız.
Tamam canım sağ olasın aklımda olacakEvet bıde Cuma günü başla abdestı al nıyet eyle rabbım yardım eyle zorlaştırma kolaylaştır dıye bununa tecrübe ettım kendım ve çevremden
Ben yedim mi onları kilo veremem gece gece. Hemen etki ediyorKuru yemiş filan ye bir k fıncan leblebi 3 yk üzüm karıştır ye
Geçmiş olsun Anka, ağrın sızın varsa hiç elleşme bence.Benim kuyruğum hala ağrıyor valla yaa doktora gitmeden geçmeyecek galiba. Yine de atlayacağım senin için 100 tanecik nolcak
Olur olur bence bak ben de bugün bir ümit doldum ki sorma... Ayran içtim dün tüm gün, bence o da çok etkili. hem acıkmıyorsun hem de protein yağ almış oluyorsun :)Günaydın canlarımmmm canlarımmmmm
Çok mutluyum bu gün nedense
Tartı yine 70,8 dedi halbuki
Geçmişe girmeden menü yazayım unutuyorum sonra
9 Aralık 2019
10:00 2 yumurta ile omlet 2 patates köftesi
1 kk peynir
15:00 2 dilim TB ekmek ile tost 1 bardak ayran
19:00 8 kaşık kuru fasulye 5 kaşık bulgur pilavı
Bu gün hiç ekmek yemeyip yarın 69,9 Cumaya fa 69 olayım diyorumevrennnnn duy sesimi
Tabiki canım bi kaçamak oldu diye birakmak yok
Yaaa naptin kizzzz corba cacık biseyler yeseydin yada 3kasik yeseydin neyse daha karbon gormiycemGünaydin kizlar pazartesi yogun günüm eve gec geliyorum giremedim buraya aksam.
Pazartesi menüm
Kahvalti 8de yarim dilim tahilli ekmek, 7 siyah zeytin, bir kasik tulum peyniri, 2 cherry domates, bir minnos sosis
Öglen 12de alternatife hic sansim olmadi bir yerden bir yere giderken elimde peynirli sandvic, bir ceviz.
Ara latte
Aksam eve bir geldim esime salata yap demistim cocuklarin yaramazligindan sadece makarna yapabilmisyarim porsiyon yogurtlu makarna.
Calisan cocuklu annenin drami
Seninkide mi ayni yaaaEşim dün akşam bana diyor ki "Artık hiç eğlenceli değilsin."Neden? Gece bir şey yemiyormuşum
Bende dizimi kirip yapılacak sporlari yapamiyorum ağrı devam ediyor anka haftaya bugün hem ortopediste hem psikiyatrise randevu var kesin emar isteyecekBenim kuyruğum hala ağrıyor valla yaa doktora gitmeden geçmeyecek galiba. Yine de atlayacağım senin için 100 tanecik nolcak
Bakalım pericim sen mi ben mi daha çok eksi göreceğiz, yarış henüz bitmedi malumTabiki canım bi kaçamak oldu diye birakmak yok
Ben inanıyorum cumaya eksi göreceğizama ben daha fazla
Yaaa naptin kizzzz corba cacık biseyler yeseydin yada 3kasik yeseydin neyse daha karbon gormiycem
Bak bana 86.6 lardan 79 geldim inan canım belli bir yaştan sonra kilo alınıyor ama zor veriliyor
Bende zor veriyorum diger gruptan biliyorsun beni bende kaçamak yaptikca ya sabit ya artı geliyordum
Sen ayni hataya dusme senki 74leri görmüş hatunsun yine yapabilirsin eminim güveniyorum sana ❤❤❤
Seninkide mi ayni yaaabizimkide artık gece kalkip sahur yapmiyorsun diyo
Bu büyük bir gelişme beni çok sasirtiyorsun diyo
Dyt kılo verme surecınde akşamları hep yedım saatli ve ölçülü yendikten sonra sıkıntı olmazBen yedim mi onları kilo veremem gece gece. Hemen etki ediyorEn azından zayıflayana kadar yememeliyim.
işte o ölçü...Dyt kılo verme surecınde akşamları hep yedım saatli ve ölçülü yendikten sonra sıkıntı olmaz
Ya bende akşam su içmeye bile korkuyorum zerdeçal alayımda yoğurt kürüne başlıcam akşam yatmadan ondan bile korkuyorum ama bi denicem yinedeişte o ölçü...Yok yok ben öyle yapamam bir süre akşamları yememeye odaklanayım. Dün akşam bir iki dilim greyfurt yedim mesela. Hiç yemiyorum değil ama yemeyeceğim düşüncesi beni zincirliyor.
haklısın hemde çok, hantallıktan bi kurtulsam kilolar da gidecek.Tamam her zaman bu kadar spor yapamayacağız hayatımız boyunca ama unutmayalım ki sporsuz zayıflarsak da sarkarız.
bence senin kilon için olmaz onlar, leblebi kh hele hiç olmaz. bi de insanın ağzı değince duramıyor ki.Ben yedim mi onları kilo veremem gece gece. Hemen etki ediyorEn azından zayıflayana kadar yememeliyim.
akşam yoğurt yiyince gerçekten eksi ile uyanıyor insan, ben denemiştim, şimdi niye yapmıyorum bilmiyorum :)Ya bende akşam su içmeye bile korkuyorum zerdeçal alayımda yoğurt kürüne başlıcam akşam yatmadan ondan bile korkuyorum ama bi denicem yinede
Arkadaşımda diyetisyene gidiyor doktoru vermiş bu kürü. Küçük kase yogurdun içine zerdeçal zencefil tane karanfil hepsinden az miktarda koyup yiyormuş faydasını görüyorum dedi. Bende deneyeceğim inş zerdeçal alayımdahaklısın hemde çok, hantallıktan bi kurtulsam kilolar da gidecek.
bence senin kilon için olmaz onlar, leblebi kh hele hiç olmaz. bi de insanın ağzı değince duramıyor ki.
akşam yoğurt yiyince gerçekten eksi ile uyanıyor insan, ben denemiştim, şimdi niye yapmıyorum bilmiyorum :)
O işe yarıyor ama ciddenYa bende akşam su içmeye bile korkuyorum zerdeçal alayımda yoğurt kürüne başlıcam akşam yatmadan ondan bile korkuyorum ama bi denicem yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?