Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın canlarımmmm canlarımmmmm
Çok mutluyum bu gün nedense
Tartı yine 70,8 dedi halbuki
Geçmişe girmeden menü yazayım unutuyorum sonra

9 Aralık 2019
10:00 2 yumurta ile omlet 2 patates köftesi
1 kk peynir

15:00 2 dilim TB ekmek ile tost 1 bardak ayran

19:00 8 kaşık kuru fasulye 5 kaşık bulgur pilavı

Bu gün hiç ekmek yemeyip yarın 69,9 Cumaya fa 69 olayım diyorum evrennnnn duy sesimi

Benim kuyruğum hala ağrıyor valla yaa doktora gitmeden geçmeyecek galiba. Yine de atlayacağım senin için 100 tanecik nolcak

Olur olur bence bak ben de bugün bir ümit doldum ki sorma... Ayran içtim dün tüm gün, bence o da çok etkili. hem acıkmıyorsun hem de protein yağ almış oluyorsun :)

Su perisi86 Tekrar yarıştayım rakibem
Tabiki canım bi kaçamak oldu diye birakmak yok
Ben inanıyorum cumaya eksi göreceğiz ama ben daha fazla
Yaaa naptin kizzzz corba cacık biseyler yeseydin yada 3kasik yeseydin neyse daha karbon gormiycem
Bak bana 86.6 lardan 79 geldim inan canım belli bir yaştan sonra kilo alınıyor ama zor veriliyor
Bende zor veriyorum diger gruptan biliyorsun beni bende kaçamak yaptikca ya sabit ya artı geliyordum
Sen ayni hataya dusme senki 74leri görmüş hatunsun yine yapabilirsin eminim güveniyorum sana ❤❤❤
Eşim dün akşam bana diyor ki "Artık hiç eğlenceli değilsin." Neden? Gece bir şey yemiyormuşum
Seninkide mi ayni yaaa bizimkide artık gece kalkip sahur yapmiyorsun diyo
Bu büyük bir gelişme beni çok sasirtiyorsun diyo

Benim kuyruğum hala ağrıyor valla yaa doktora gitmeden geçmeyecek galiba. Yine de atlayacağım senin için 100 tanecik nolcak
Bende dizimi kirip yapılacak sporlari yapamiyorum ağrı devam ediyor anka haftaya bugün hem ortopediste hem psikiyatrise randevu var kesin emar isteyecek

Bakalım pericim sen mi ben mi daha çok eksi göreceğiz, yarış henüz bitmedi malum
Ahaha gece sahur Ama eşler de sağlıklı beslenmeli yaa yoksa çok zor oluyor.

Ben yedim mi onları kilo veremem gece gece. Hemen etki ediyor En azından zayıflayana kadar yememeliyim.
Dyt kılo verme surecınde akşamları hep yedım saatli ve ölçülü yendikten sonra sıkıntı olmaz

Dyt kılo verme surecınde akşamları hep yedım saatli ve ölçülü yendikten sonra sıkıntı olmaz
işte o ölçü... Yok yok ben öyle yapamam bir süre akşamları yememeye odaklanayım. Dün akşam bir iki dilim greyfurt yedim mesela. Hiç yemiyorum değil ama yemeyeceğim düşüncesi beni zincirliyor.

işte o ölçü... Yok yok ben öyle yapamam bir süre akşamları yememeye odaklanayım. Dün akşam bir iki dilim greyfurt yedim mesela. Hiç yemiyorum değil ama yemeyeceğim düşüncesi beni zincirliyor.
Ya bende akşam su içmeye bile korkuyorum zerdeçal alayımda yoğurt kürüne başlıcam akşam yatmadan ondan bile korkuyorum ama bi denicem yinede

Tamam her zaman bu kadar spor yapamayacağız hayatımız boyunca ama unutmayalım ki sporsuz zayıflarsak da sarkarız.
haklısın hemde çok, hantallıktan bi kurtulsam kilolar da gidecek.
Ben yedim mi onları kilo veremem gece gece. Hemen etki ediyor En azından zayıflayana kadar yememeliyim.
bence senin kilon için olmaz onlar, leblebi kh hele hiç olmaz. bi de insanın ağzı değince duramıyor ki.
Ya bende akşam su içmeye bile korkuyorum zerdeçal alayımda yoğurt kürüne başlıcam akşam yatmadan ondan bile korkuyorum ama bi denicem yinede
akşam yoğurt yiyince gerçekten eksi ile uyanıyor insan, ben denemiştim, şimdi niye yapmıyorum bilmiyorum :)

dün diyetisyenime haftam ile ilgili mesaj attım, meğer ben hata yapıyomuşum, protein ve sebze alt alta bende ikisi yenecek sandım, normalde VEYA yazıyodu kocaman. hislerim doğruymuş. öğle pro varsa akşam sebze ya da tam tersi. neyse doğru yolu bulup ilerliyorum bu da güzel bi gelişme. o hislerimin doğru olduğunu görmekte rahatlattı beni. ama kaç günüm boşa gitti, sağlık olsun erken farkettim.

Arkadaşımda diyetisyene gidiyor doktoru vermiş bu kürü. Küçük kase yogurdun içine zerdeçal zencefil tane karanfil hepsinden az miktarda koyup yiyormuş faydasını görüyorum dedi. Bende deneyeceğim inş zerdeçal alayımda

O işe yarıyor ama ciddenBen de evde yoğurt yapmaya üşeniyorum yoksa ben de başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…