Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ufak da olsa bir şeyler yap her gün. Spora birden başlanmıyor. Evde bile yürüyebilirsin. 2000-3000 adım bile yeter :)

Evet geçen sene 78'den 68'e düşerken daha rahat vermiştim ama kilo azaldıkça zorlaşıyor sanki daha çok dikkat etmek gerekiyor gibi.

Güzel bir yanlış anlaşılma olmuş ama bol yemeli bir hafta... Neyse bu hafta daha iyi geçer inşallah.

yavaş yavaş başlaman lazım spora. Günde 100 zıplama ya da evin içinde biraz yürüyüş gibi. Bi başladın mı gerisi gelir zaten

rakibem naapıyor ki? madamhd

Kaçamak yapıyordu neyse akşam akşamda kaldı geçti bitti bugün yeni bir gün ve cumaya kadar güzel bir eksi göreceğime inanıyorum

Listeni verirken öğünlerini tek tek açıklamadı mı sana

Kızlar şu an bir arkadaşımdayım. Kahvaltıya geldim. Gelicem birazdan buraya. Sabah yine artı geldim. Valla çıldıracağım artık. Dün izlediğim Kayseri yağlamasından oldu Bence.
Olabilir karatay bunu söylüyor. Psikolojik olarak ödem topluyor vücut. İzleme artık. Ben hangi kanalda ne var hiç bilmiyorum TV ile hiç alakam yok

Kiz zaten 4 kasik yedim bogazima dizme

Güzel bir yanlış anlaşılma olmuş ama bol yemeli bir hafta... Neyse bu hafta daha iyi geçer inşallah.
ya aşırı olmasa da yedim valla, hele diyom bu böyle olmamalıydı.
en azından 4. günde farkettim ankacım, ya 1 ay sonunda ben kilo veremiyorum diyince farketseydim?
yavaş yavaş başlaman lazım spora. Günde 100 zıplama ya da evin içinde biraz yürüyüş gibi. Bi başladın mı gerisi gelir zaten
haklısın, bu cüsse ile zıplamayım ben, dizlere yük binmesin daha fazla ama mekik ya da bisiklet önerdi dyt, onu yapayım.
Kaçamak yapıyordu neyse akşam akşamda kaldı geçti bitti bugün yeni bir gün ve cumaya kadar güzel bir eksi göreceğime inanıyorum
inşallah, beni geçme de
Listeni verirken öğünlerini tek tek açıklamadı mı sana
açıkladı aslında ama ben onu sonradan ona nasıl çevirdim bilmiyorum. ya 2 çocuktan sonra kafa cidden gidiyor bayanlar, neden yaptım inanın bilmiyorum, sadece bişilerin yanlış olduğunu seziyodum o kadar

Olabilir karatay bunu söylüyor. Psikolojik olarak ödem topluyor vücut. İzleme artık. Ben hangi kanalda ne var hiç bilmiyorum TV ile hiç alakam yok

ben temizlik avcıları izledim pazar akşam, pazartesi sabah 6 buçukta banyo yıkadım

olumlu etki bence toptan temizlik avcıları izleyelim.

Kızlar şu an bir arkadaşımdayım. Kahvaltıya geldim. Gelicem birazdan buraya. Sabah yine artı geldim. Valla çıldıracağım artık. Dün izlediğim Kayseri yağlamasından oldu Bence.
Sen de su içse yarayanlardan mı oldun? Her gün tartılma yaa :/ Hadi ben kaçamak yaptım diye tartıldım sen niye her gün tartılıyorsun?

Sabah tartildim G gunesli gunler vermisim fazla kilolarda birini. Sen ne durumdasin?
Benim de gitmiş canım ama daha henüz Cuma tartıma ulaşamadım. Bugün inşallah ulaşıp yarın da eksiye geçmeyi planlıyorum.
TABİ BOĞAZIMI TUTABİLİRSEM

Mekik bel boyun için zararlı. Plank daha faydalı

Geldiğimiz araba tavan kazalı cıktı adam hala yalan söylüyor . Hicbirsey yapmadığımız halde beni darp ediyolar diye polisi aradı eşim de öyle olunca adami dovdu. Hicbirsey yapmadan yalan söyleyerek darp ediyolar diye aradi ve bizi rezil etti diye . Sabah 7 de indik daha yeni karakoldan çıktık şikayetçi oldu şerefsiz biz de indan . Rezil rusva antalyada sokaklarda yayan kaldık . Şuan öyle yürüyoruz kızlar perisaniz

Mekik bel boyun için zararlı. Plank daha faydalı
onu da yapayım elime yapışmaz diye düşündüm haklısın mekik lafta kolay boynumu ağrıtırım hep çekerken ben.
Aaa evet arada Kadir’e bakıyorum işim olmazsa
ya ahah çok eğleniyorum bende, denk gelirsem mutlaka izliyorum.
wendy sen menü paylaştın mı bu 4 gün
paylaştım canım. tek tek bulup alıntılayım mı?
aaa suçsuzken suçlu olmuşsunuz, adam dövmek nedir eşin neden öyle bişi yaptı ki? başınıza iş aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…