- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ufak da olsa bir şeyler yap her gün. Spora birden başlanmıyor. Evde bile yürüyebilirsin. 2000-3000 adım bile yeter :)haklısın hemde çok, hantallıktan bi kurtulsam kilolar da gidecek.
bence senin kilon için olmaz onlar, leblebi kh hele hiç olmaz. bi de insanın ağzı değince duramıyor ki.
akşam yoğurt yiyince gerçekten eksi ile uyanıyor insan, ben denemiştim, şimdi niye yapmıyorum bilmiyorum :)
Güzel bir yanlış anlaşılma olmuş ama bol yemeli bir hafta...dün diyetisyenime haftam ile ilgili mesaj attım, meğer ben hata yapıyomuşum, protein ve sebze alt alta bende ikisi yenecek sandım, normalde VEYA yazıyodu kocaman. hislerim doğruymuş. öğle pro varsa akşam sebze ya da tam tersi. neyse doğru yolu bulup ilerliyorum bu da güzel bi gelişme. o hislerimin doğru olduğunu görmekte rahatlattı beni. ama kaç günüm boşa gitti, sağlık olsun erken farkettim.
dün diyetisyenime haftam ile ilgili mesaj attım, meğer ben hata yapıyomuşum, protein ve sebze alt alta bende ikisi yenecek sandım, normalde VEYA yazıyodu kocaman. hislerim doğruymuş. öğle pro varsa akşam sebze ya da tam tersi. neyse doğru yolu bulup ilerliyorum bu da güzel bi gelişme. o hislerimin doğru olduğunu görmekte rahatlattı beni. ama kaç günüm boşa gitti, sağlık olsun erken farkettim.
Dünkü menümü yazayım;
Sabah (08.00) 2 az tereyağlı yumurta 1 dl ekmek şekersiz açık çay
Öğle (12.00) Mercimek çorba (2 kepçe) et döner (pilavını vs yemedim çok değildi) 1 kase salata 1 kase yoğurt
Akşam (16.00) Mercimek çorba (1 kase) yoğurtlu köz patlıcan salatası (1 dolu kase) 1 dl kızarmış peynir 2 minik incir
Ara (18.00) (eşim gelince hazırladım yemiyorum tripi yedim diye) 2 çatal çılbır, 2-3 çatal köz patlıcan salata
su;1,5 lt spor neden yok bilmiyorum, biri hantallığımı alsın üstümden
rakibem naapıyor ki?madamhd
dün diyetisyenime haftam ile ilgili mesaj attım, meğer ben hata yapıyomuşum, protein ve sebze alt alta bende ikisi yenecek sandım, normalde VEYA yazıyodu kocaman. hislerim doğruymuş. öğle pro varsa akşam sebze ya da tam tersi. neyse doğru yolu bulup ilerliyorum bu da güzel bi gelişme. o hislerimin doğru olduğunu görmekte rahatlattı beni. ama kaç günüm boşa gitti, sağlık olsun erken farkettim.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Zor oluyor böyle çaresi bulunur inşallahBende dizimi kirip yapılacak sporlari yapamiyorum ağrı devam ediyor anka haftaya bugün hem ortopediste hem psikiyatrise randevu var kesin emar isteyecek
Olabilir karatay bunu söylüyor. Psikolojik olarak ödem topluyor vücut. İzleme artık. Ben hangi kanalda ne var hiç bilmiyorumKızlar şu an bir arkadaşımdayım. Kahvaltıya geldim. Gelicem birazdan buraya. Sabah yine artı geldim. Valla çıldıracağım artık. Dün izlediğim Kayseri yağlamasından oldu Bence.
Kiz zaten 4 kasik yedim bogazima dizmeTabiki canım bi kaçamak oldu diye birakmak yok
Ben inanıyorum cumaya eksi göreceğizama ben daha fazla
Yaaa naptin kizzzz corba cacık biseyler yeseydin yada 3kasik yeseydin neyse daha karbon gormiycem
Bak bana 86.6 lardan 79 geldim inan canım belli bir yaştan sonra kilo alınıyor ama zor veriliyor
Bende zor veriyorum diger gruptan biliyorsun beni bende kaçamak yaptikca ya sabit ya artı geliyordum
Sen ayni hataya dusme senki 74leri görmüş hatunsun yine yapabilirsin eminim güveniyorum sana ❤❤❤
Seninkide mi ayni yaaabizimkide artık gece kalkip sahur yapmiyorsun diyo
Bu büyük bir gelişme beni çok sasirtiyorsun diyo
ya aşırı olmasa da yedim valla, hele diyom bu böyle olmamalıydı.Güzel bir yanlış anlaşılma olmuş ama bol yemeli bir hafta...Neyse bu hafta daha iyi geçer inşallah.
en azından 4. günde farkettim ankacım, ya 1 ay sonunda ben kilo veremiyorum diyince farketseydim?
haklısın, bu cüsse ile zıplamayım ben, dizlere yük binmesin daha fazla ama mekik ya da bisiklet önerdi dyt, onu yapayım.yavaş yavaş başlaman lazım spora. Günde 100 zıplama ya da evin içinde biraz yürüyüş gibi. Bi başladın mı gerisi gelir zaten
inşallah, beni geçme deKaçamak yapıyorduneyse akşam akşamda kaldı geçti bitti bugün yeni bir gün ve cumaya kadar güzel bir eksi göreceğime inanıyorum
açıkladı aslında ama ben onu sonradan ona nasıl çevirdim bilmiyorum. ya 2 çocuktan sonra kafa cidden gidiyor bayanlar, neden yaptım inanın bilmiyorum, sadece bişilerin yanlış olduğunu seziyodum o kadarListeni verirken öğünlerini tek tek açıklamadı mı sana
Olabilir karatay bunu söylüyor. Psikolojik olarak ödem topluyor vücut. İzleme artık. Ben hangi kanalda ne var hiç bilmiyorumTV ile hiç alakam yok
Sen de su içse yarayanlardan mı oldun? Her gün tartılma yaa :/ Hadi ben kaçamak yaptım diye tartıldım sen niye her gün tartılıyorsun?Kızlar şu an bir arkadaşımdayım. Kahvaltıya geldim. Gelicem birazdan buraya. Sabah yine artı geldim. Valla çıldıracağım artık. Dün izlediğim Kayseri yağlamasından oldu Bence.
Benim de gitmiş canım ama daha henüz Cuma tartıma ulaşamadım. Bugün inşallah ulaşıp yarın da eksiye geçmeyi planlıyorum.Sabah tartildim G gunesli gunler vermisim fazla kilolarda birini. Sen ne durumdasin?
Mekik bel boyun için zararlı. Plank daha faydalıya aşırı olmasa da yedim valla, hele diyom bu böyle olmamalıydı.
en azından 4. günde farkettim ankacım, ya 1 ay sonunda ben kilo veremiyorum diyince farketseydim?
haklısın, bu cüsse ile zıplamayım ben, dizlere yük binmesin daha fazla ama mekik ya da bisiklet önerdi dyt, onu yapayım.
inşallah, beni geçme de
açıkladı aslında ama ben onu sonradan ona nasıl çevirdim bilmiyorum. ya 2 çocuktan sonra kafa cidden gidiyor bayanlar, neden yaptım inanın bilmiyorum, sadece bişilerin yanlış olduğunu seziyodum o kadar
Aaa evet arada Kadir’e bakıyorum işim olmazsaben temizlik avcıları izledim pazar akşam, pazartesi sabah 6 buçukta banyo yıkadım
olumlu etki bence toptan temizlik avcıları izleyelim.
onu da yapayım elime yapışmaz diye düşündüm haklısın mekik lafta kolay boynumu ağrıtırım hep çekerken ben.Mekik bel boyun için zararlı. Plank daha faydalı
ya ahah çok eğleniyorum bende, denk gelirsem mutlaka izliyorum.Aaa evet arada Kadir’e bakıyorum işim olmazsa
paylaştım canım. tek tek bulup alıntılayım mı?wendy sen menü paylaştın mı bu 4 gün
aaa suçsuzken suçlu olmuşsunuz, adam dövmek nedir eşin neden öyle bişi yaptı ki? başınıza iş aldınız.Geldiğimiz araba tavan kazalı cıktı adam hala yalan söylüyor . Hicbirsey yapmadığımız halde beni darp ediyolar diye polisi aradı eşim de öyle olunca adami dovdu. Hicbirsey yapmadan yalan söyleyerek darp ediyolar diye aradi ve bizi rezil etti diye . Sabah 7 de indik daha yeni karakoldan çıktık şikayetçi oldu şerefsiz biz de indan . Rezil rusva antalyada sokaklarda yayan kaldık . Şuan öyle yürüyoruz kızlar perisaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?