İnşallah canımHmm if diyetianladim canim hadi bakalim inşallah guzel sonuclar alirsin
Canım kadın tutsaydınız yazık valla size..Kızlar ya cam çerçeve kapı silmekten heryerim ağrıdı kaynanamda temizlik yapıyoruz eltimin eli de çok yavaş ben 6 kapı 4 çam çerçevesi sildim o hala 2 tane cami silemedi. Bi de ev o kdr pis ki 1 yıldır temizlenmemiş gibi . Sildigim yer toz bağlamış 4 kere aynı yeri siliyorum öyle temizleniyor ve çok dağınık .
Teşekkür ederim canim senin menülerine bi bakayım takip edeyimOoo maşallah. Siz böyle söyleyince gaza geliyorum bende. Sonrada az yiyorum sütüm azalıyor. Amannn ne güzel gaza geldim zayıflama konusunda. Midem de küçüldü. Neyse oğluşumun sütü olsun da gerisi mühim değil.
inanıyorum sana sen halledersin. Ben hala sabahları boğazım burnum çok dolu uyanıyorum. Gün içinde de halsizim. O yüzden spor yok daha.
hadi bismillah.
bende if le çok güzel kilo verebiliyorum.Hadi bakalım hayırlı olsun senin de
bence Çok mantıklı bir yöntem.bende ilk oğlumda öyle yapıyordum.
Kolay gelsin canım valla temizlik zor iş
Çok sağol canım dr götürdüm bronşit olmuş... yarın da okula gitmesin dedi dr... şimdide uyuyor dinleniyor...geçmiş olsun kızına canım . Hadi bismillah yapacağız inşallah tekrar
Korkuyom senden ben
Atlatır inşallah canım zor vallaÇok sağol canım dr götürdüm bronşit olmuş... yarın da okula gitmesin dedi dr... şimdide uyuyor dinleniyor...
Çok geçmiş olsun canım.Çok sağol canım dr götürdüm bronşit olmuş... yarın da okula gitmesin dedi dr... şimdide uyuyor dinleniyor...
İnşallah canım , ilaçlarını alırsa iyileşecek de işte bir ilaç için kırk takla atıyorumAtlatır inşallah canım zor valla
Çok sağol canım yok görmedim listeyi nerede bakayımÇok geçmiş olsun canım.
Listeyi gördün mü?
Başlangıç listesi.
Kaynnm işte. Çok yorulduk ya yeni bitti her yerim ağrıyorCanım kadın tutsaydınız yazık valla size..
Cok gecmis olsun canimÇok sağol canım dr götürdüm bronşit olmuş... yarın da okula gitmesin dedi dr... şimdide uyuyor dinleniyor...
Güzel bence afiyet olsunKizlar slm pazartesi menüm gelsin.
Kahvalti 8 de bir bucuk adet haslanmis yumurta, kahve
Ara 11de 2 hurma, 5 badem, sütlü kahve
Öglen 2de avokadolu, domatesli, feslegenli siyah ekmekten sandvic, sütlü kahve
Aksam 6da bir kase yogurt ve bir muz.
Of ben bu kadar puanı nasıl toplarımKahvaltı 10:30
1 haş yumurta
Marul
5 siyah zeytin
Ara 1 şişe maden suyu 5 fındık
Öğle 14:00
Yarım alabalık
1 şişe maden suyu
1 tk tahin pekmez
Ara 15:30 1 kivi 5 fıstık Türk kahvesi
akşam 17:45
5 yk pırasa yemeği
1 bardak Ayran
45 dk leslie=135 puan
10.000 adım=150 puan
200 zıplama=25 puan
Toplam =310
G gunesli gunler
Su perisi86
Senin önceki günlerine yetişemedim sanki ben daha yaOf ben bu kadar puanı nasıl toplarım
6 saat temizlik yaptım ya yeni bitti cnmiz cıktıOoo maşallah. Siz böyle söyleyince gaza geliyorum bende. Sonrada az yiyorum sütüm azalıyor. Amannn ne güzel gaza geldim zayıflama konusunda. Midem de küçüldü. Neyse oğluşumun sütü olsun da gerisi mühim değil.
inanıyorum sana sen halledersin. Ben hala sabahları boğazım burnum çok dolu uyanıyorum. Gün içinde de halsizim. O yüzden spor yok daha.
hadi bismillah.
bende if le çok güzel kilo verebiliyorum. ☺ Hadi bakalım hayırlı olsun senin de
bence Çok mantıklı bir yöntem.bende ilk oğlumda öyle yapıyordum.
Kolay gelsin canım valla temizlik zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?