Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm:

Sabah 8.30
4 eti form kepekli bisküvi

AAkşam 18.30
Yarım kase yoğurt çorba
1 porsiyon hünkar beğendi
1 küçük kase Kuşburnu kompostosu

GGün içinde 1 bardak çay, 1 fincan yeşil çay, 1 fincan Türk kahvesi içtim

SSu 1. 5 lt

SSpor 10bin adım 150 p
Su perisi86

Son düzenleme:
Ay insülin direnci mi çıktı? Allah korusun, takiplerini iyi yaptır canım. İhmal etme sakın.
Eşimden bahsetmiştim canım yanlış anlattım galiba. eşimde insülin direnci çıktı. O yüzden ilaç başladılar. Ama rahat bir 15 kilo vermesi lazım

İyi akşamlar kızlar bakıyorum hep ama yazamıyorum fazla modum düşük bu ara biraz.
Sabah 12.00
3 tavuk but yagsız tavada pişti
Salata boş miktarda
Ayran 2 bardak
1 dilim tb ekmeği

Akşam17.00
Şekersiz türk kahvesi 1 kare bitter

Öğlen öyle bi doymuşumki hala tam anlamıyla acıkamadım.

Spor
700 ip atlama》》 140 puan
5000 adım 》》 75 puan
215 puan
@aslihancngz @Su perisi86

İnşallah canım
Boğazımı tutucam sadece hiç zor değil dimi yaparım ne var
evet bir süre sonra miden küçücük kalacak zaten. O zaman çok rahatlayacaksın. Ay bide emziriyorsun valla daha ne.
Teşekkür ederim canim senin menülerine bi bakayım takip edeyim
canım şu an takip edilesi bir menüm yok. Emzirdiğim için sütüm azalmasın diye bazen saçma şeyler yapıyorum. O yüzden bir süre daha menülerimi takip etmesen olur. Diyetisyene gidicem bu hafta inşallah. Bakalım ne diyecek

güzel menü afiyet olsun canım
her zaman kahvaltın böyle değilse güzel afiyet olsun canım , ama arada olur tabi değişiklik güzel
Güzel afiyet olsun

9.00
1 yumurtadan patatesli omlet
Yarım dilim peynir zeytin
1 dilim tam buğday ekmek

12.00
1 bardak kefir
3 ceviz

15.00
tahinli cennet hurması

18.00
1 kase brokoli çorbası
5 yk pırasa yemeği
3 yk karabuğday pilavı
1 kase yoğurt

su2 lt
3000 adım 45 p
G gunesli gunler
Su perisi86

Bende de bu ara bi düşüklük var. Hemen toparlanmalıyız Bence yediklerin çok az canım. Kendine eziyet etme akşam salata falan yap bari. Ton balıklı tavuklu veya peynirli.

Canım Senin menün de az gibi göründü bana. Şimdi kilo verirsin ama takıldığında direnci nasıl kıracaksın. Bişeylerden kısman gerekecek. Bu halde kısamazsın

Çok güzel menü. Spor da harika. Anka işin zor gibi canım.

Merak edenler için yeni listemi buraya bırakıyorum. Yarın buna başlayacağım inşallah. Tabii ben zaten liste için değil de destek için gidiyorum. Bu kez olacak inşallah.
tabiki olacak. İnanman yeter.
ooo çok iyi menü. Rakibim iddialı geliyor. Çok severim.
Çok sağol canım dr götürdüm bronşit olmuş... yarın da okula gitmesin dedi dr... şimdide uyuyor dinleniyor...
geçmiş olsun canım
Hafif bir menü olmuş. Sevdim. Ben oruçluyken bu kadar hafif menü beni kesmiyor ya. Maşallah harikasın.

Şimdi reglim inşallah regl beni vurmazsa eksiyi bekliyorum Anka’yla diğer rakipleri yencez inşallah var mı bize yan bakan
Ay ben yan bakmak istiyorum ama analık hormonlarım izin vermiyor. (Oğlum 3 aylık daha. diyet yapmak istiyorum ama sütüm azalır korkusu var.)

Bugün yediklerim Sabah
11:00 iki dilim köy ekmeği kızartması tam buğday ekmeği dilimi gibi ( kızım seviyor diye yaptım memlekette mayali hamurdan sacda yuvarlak ince ekmek yaparız)
Bi Tatli kaşığı bal peynir yeşil çay

16:00 Bi kase yoğurtlu cevizli kereviz

18:20 Bi kase ispanak yemeği iki kaşık makarna
Iki kaşık yogurt

21:30 Bi dilim ananas tarçınlı bi ceviz bi yeşil çay

Spor yok
Çok açım suan

güzel menü afiyet olsun canım
her zaman kahvaltın böyle değilse güzel afiyet olsun canım , ama arada olur tabi değişiklik güzel

Güzel afiyet olsun
Yok canım hep böyle değil ama bir isteksizlik var üstümde bu hafta.
Canım Senin menün de az gibi göründü bana. Şimdi kilo verirsin ama takıldığında direnci nasıl kıracaksın. Bişeylerden kısman gerekecek. Bu halde kısamazsın
Doğru canım zaten çok kilo veremiyorum benim ilk defa bu hafta 700 gr gitti. Ondna önce 200 300 filan gidiyordu. Nedense bir isteksizlik bıkkınlık oldu benim biraz bu hafta.

Menülerde etiket yapin kızlar gözümden kaçmasın menulere yorum yapamiycam bu akşam kizimla ilgilenmem lazım

Ihlamur icircem bi sekilde icmiyor normalde
Günlük sakızı almis eşim uyuduktan sonra onu yapıp göğsüne koyucam

Uyumadan bakarım

Haftasonunun ardindan (kestane ) arti ciktim o yüzden bu hafta ici menülerime acayip dikkat edecegim söz verdim kendime.

Off ben bu sefer etiketi unuttum canim. Yollarda ayaküstü yazinca

Aaa ben de sen sandım, neyse olsun geçmiş olsun eşin için de
saol canım teşekkür ederim
bu hafta çok iddialısın canım maşallah. Güzel bir eksi gelecek belli oldu.
kilon az o yüzden azar azar gitmesi mantıklı sıkma canını. Sadece çok da aç kalma.
Haftasonunun ardindan (kestane ) arti ciktim o yüzden bu hafta ici menülerime acayip dikkat edecegim söz verdim kendime.
Aaa evet ya ikinci kestane mağdurusun dimi? Desene yandım ben. Kaçamak yapmayayım bari

Bugün menü güzel afiyet olsun

Çok sağol canım dr götürdüm bronşit olmuş... yarın da okula gitmesin dedi dr... şimdide uyuyor dinleniyor...

Çok geçmiş olsun

Oooo menü güzel spor harika

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…