Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark 0.4 kg
Yüzde 0.597

Çalışma düzenine ve yoğunluğuna göre iyi gidiyorsun canım tebrikler

100 gr eksiye bile ihtiyacımız var buna da şükür

Gecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr

Oo rakibem naptın sen yaa bu kadar da olmaz ama ben nasıl geçiyim ki seni

Tebrikler canım

6lardan kurtuldun canım 5lerin hayırlı olsun çok iyi vermişsin gerçekten çok aç kalıyorsun

Tebrikler canım güzel kilo vermişsin Keşke gitmeseydin bende telefondan giriyorum hep.

Tebrikler canım

Bende bildirimimi yapayım

Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12

Tebrikler canım çok iyi

Günaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünüm
62-63=-1

Bu kötü oldu ya sanırım sonuncu olursun
Haftaya çok dikkat et fazlasını ver derece al

Kötü bir hafta geçirdin normal canım. Sen diyete dönünce hemen halledersin onu

Bende 61.30 olmuşum
Gecen hafta 61.90
Fark %0.96

Tebrikler canım gayet iyi

Bende bildirimimi yapayım

Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12

Tebrikler canım çok iyi

Günaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünüm
62-63=-1

Kötü bir hafta geçirdin normal canım. Sen diyete dönünce hemen halledersin onu

Bende 61.30 olmuşum
Gecen hafta 61.90
Fark %0.96

Tebrikler canım gayet iyi

sağol canım sende bir an önce toparlanırsın inşallah

Bu hafta da oynayalım hadi ben kaçamak yapıyım sen yen
Olmaz ben de herkes gibi kura çekip kaderime çıkanla yarışıcam sen yap kaçamak da saçından tutup sürüyüm seni
Tarçın içmeseydim normal zamanda olsaydı bugün rahat rahat yarılırdım hafiflemiş olacaktım neyse bu da böyle kötü bir deneyim oldu bende
Sağlık olsun canım haftaya güzel bi yüzdeyle gelir kurtarırsın

Çok sevindim izin hakkım yok sanıyordum. İnşallah tekrar gelmek isterim. Hepinizi çok sevdim çünkü ❤❤
Bekliyoruz canım kilo almamaya çalış bu arada dikkat et yine büyük bir eksiyle bekliyorum
Bence de toparlan artık canım. İyileşince pür dikkat diyete odaklan. O kadar emeği heba etme yaparsın sen isteyince biliyoruz
Bi şekilde geri alıyoruz ama senin ekstra özel bi durumun oldu o yuzden moral bozmak yok biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyor vücudumuzu seviyoruz takma kafana içindeki umudu sondurme
Noldu ki benim haberim yok
Bende 61.30 olmuşum
Gecen hafta 61.90
Fark %0.96
Yaaa yine çok güzel veriyorsun maşallah azmine emeğine sağlık

Kızlar kızlar
Sabitim yahu. Pöffff geçen hafta 85.4
Şimdi de 85.4
Bugün diyetisyene gideyim de sahalara döneyim
Git canım git hem emzirdiğin için doğru beslenmeyi de öğrenirsin. Sabit olsun canım napalım her hafta çok gitmez çok iyi verdin şimdiye kadar
Anammm bi de o var dimi

Git canım git hem emzirdiğin için doğru beslenmeyi de öğrenirsin. Sabit olsun canım napalım her hafta çok gitmez çok iyi verdin şimdiye kadar

Anammm bi de o var dimi
Haklısın canım diyete başlayalı 1 ay oldu. 7 kilo verdim. Duraklamadayım sanırım

62-63=-1
Oluyor öyle canım. Haftaya süper bir eksiyle gelirsin sen. Bende ilk tartıldım kilo almış görünüyorum sonra birkaç kere daha tartıldım şükür aynıyım dedim

Yok kilo alıyorum hemen ama verrken gitmiyo . Şaka gibi listeye girmem zaten imkansz 72.0 'di 71.9 olmuş . 71.4 dum 3 hafta önce de. Cildiricam

Öyle bir dünya yok bebeğim bakma sen onlara. Yiyip de kilo almayan diye bir şey yok.
Var çok kişi gözümün önünde 49 50 kilolar gece 12 de cig köfteler ekmek arası sarmalar yapıp yiyolar . Bense 6 gun dikkat etmedim 71.4 den 72.0 olmusum . 4 5 gündür diyet spor yapıyorum sadece 100 gram gitmiş . Valla sasirdim artık ne ypicagimi

Amin inşallah canım.
Valla inşallah gider hala çok kiloluyum. Yatın birde diyetisyene gidicem randevu aldım. Sen diyetisyene gitmemiştin sanırım dimi?
Diyetisyene gitmedim ama anladım ki 72 den 67 ye diyetsyensz inemiycem çünkü yine sadece 100 gr gitmiş . Aldığım 600 gramı bile veremiyorum . Dikkat etmeyince hemen alıyorum . Diyet spor yapıncada veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…