Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark 0.4 kg
Yüzde 0.597
***12. TAKIM 653. ETAP***
Elifcig93 (60,3/
MorVampirella(67/66,6/0,4/%0,597)
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/62,9/0,1/%0,16)
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1
12. Takım Ortalama :
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr
Yoğunluğum artmadan yazayım dedim, yoksa gün boyu zor yazarım.
Hafta boyu açtım. Bu kadar açlıktan sonra tartım 59,5 .Fena sayılmaz ama daha düşük bekliyodum. Çünkü gerçekten salıdan beri açım.
En azından 59 lara geldim. Umarım bu açlığın üstüne haftasonu dağıtmam.
***12. TAKIM 653. ETAP***
Elifcig93 (60,3/59,5/0,8/%1,34)
MorVampirella(67/66,6/0,4/%0,597)
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/62,9/0,1/%0,16)
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1
12. Takım Ortalama :
Günaydın
Kilo bildireyim
Geçen hafta 70.8 kg
Bu hafta 70.2 kg
Fark 0.6 kg
Yüzde 0.85
Anka kaptanım ben eskisi gibi vakit ayiramiyorum buraya. PC den giriş yapmıyorum. Telefonu yine unutacam diye stres oldum. En iyisi listeden ayrılmak. Sanırım izin hakkım yok bu nedenle kendi isteğimle ayrılıyorum.
Öncelikle kaptanım sana ve tüm takım arkadaşlarıma her şey için teşekkür ederim. Halinizi sormak için müsadenizle Arada uğramak isterim. Hoşçakalin❤❤
Geçen hafta 83.5
Bu hafta 83.2
Aradaki fark -300 gram
Aslında bugün için daha fazla eksi bekliyordum ama dün gece saat 4 tü daha gözümü kapatmamıştım aklıma türlü türlü şeyler takıldı yatakta dön dön uyuyamadım sabahta 7 buçukta kalktım uyuyamadıgım zaman verimli kilo veremiyorum malesef dün akşamdan sabaha sadece 100 gram gitmiş düşünün .
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
Günaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünüm
62-63=-1
Geçen hafta : 63.600
Bu hafta : 64.700Anka
Nerelere gidemmmm hiç dikkat etmedim bide 2 gündür wc yok bugünden itibaren menülerimle sahalara dönüyorum kaptanım böyle çok mutsuzum çok emek verdim kilo vermek için şimdi geri geliyor hepsi
Bende 61.30 olmuşum
Gecen hafta 61.90
Fark %0.96
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
Günaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünüm
62-63=-1
Geçen hafta : 63.600
Nerelere gidemmmm hiç dikkat etmedim bide 2 gündür wc yok bugünden itibaren menülerimle sahalara dönüyorum kaptanım böyle çok mutsuzum çok emek verdim kilo vermek için şimdi geri geliyor hepsi
Bende 61.30 olmuşum
Gecen hafta 61.90
Fark %0.96
Kızlar kızlar
Sabitim yahu. Pöffff geçen hafta 85.4
Şimdi de 85.4
Bugün diyetisyene gideyim de sahalara döneyim
Teşekkür ederim canım inşallah bencede iyi gelecekŞimdiye kadar çok iyi kilo verdin canım olur öyle diyetisyen sana iyi gelecek inanıyorum
Olmaz ben de herkes gibi kura çekip kaderime çıkanla yarışıcamsağol canım sende bir an önce toparlanırsın inşallah
Bu hafta da oynayalım hadi ben kaçamak yapıyım sen yen
Sağlık olsun canım haftaya güzel bi yüzdeyle gelir kurtarırsınTarçın içmeseydim normal zamanda olsaydı bugün rahat rahat yarılırdım hafiflemiş olacaktım neyse bu da böyle kötü bir deneyim oldu bende
Bekliyoruz canım kilo almamaya çalış bu arada dikkat et yine büyük bir eksiyle bekliyorumÇok sevindimizin hakkım yok sanıyordum. İnşallah tekrar gelmek isterim. Hepinizi çok sevdim çünkü ❤❤
Bence de toparlan artık canım. İyileşince pür dikkat diyete odaklan. O kadar emeği heba etmeGeçen hafta : 63.600
Noldu ki benim haberim yokBi şekilde geri alıyoruz ama senin ekstra özel bi durumun oldu o yuzden moral bozmak yok biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyor vücudumuzu seviyoruz takma kafana içindeki umudu sondurme
Yaaa yine çok güzel veriyorsun maşallahBende 61.30 olmuşum
Gecen hafta 61.90
Fark %0.96
Git canım git hem emzirdiğin için doğru beslenmeyi de öğrenirsin. Sabit olsun canım napalım her hafta çok gitmez çok iyi verdin şimdiye kadarKızlar kızlar
Sabitim yahu. Pöffff geçen hafta 85.4
Şimdi de 85.4
Bugün diyetisyene gideyim de sahalara döneyim
Anammm bi de o var dimiBu kötü oldu ya sanırım sonuncu olursun
Haftaya çok dikkat et fazlasını ver derece al
Yaaa sen listeyi mi beklesen ki şimdi zayıflamasan daBu hafta çok dikkat edemedim spor zaten yok ama olsun iki paket margarin gitti
Hiç böyle bakmamıştım olayaBu hafta çok dikkat edemedim spor zaten yok ama olsun iki paket margarin gitti
kaderinde ben varım hissediyorumOlmaz ben de herkes gibi kura çekip kaderime çıkanla yarışıcamsen yap kaçamak da saçından tutup sürüyüm seni
Haklısın canım diyete başlayalı 1 ay oldu. 7 kilo verdim. Duraklamadayım sanırımGit canım git hem emzirdiğin için doğru beslenmeyi de öğrenirsin. Sabit olsun canım napalım her hafta çok gitmez çok iyi verdin şimdiye kadar
Anammm bi de o var dimi
Aynen canım bende diyorum birinciler de bende paylaşım yapmak istiyorumkaderinde ben varım hissediyorum
Kaçamak değil de ben ne zaman bu yarışmalarda birinci olacağım yaa çok istiyorum
Oluyor öyle canım. Haftaya süper bir eksiyle gelirsin sen. Bende ilk tartıldım kilo almış görünüyorum sonra birkaç kere daha tartıldım şükür aynıyım dedimGünaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünüm
62-63=-1
Var çok kişi gözümün önünde 49 50 kilolar gece 12 de cig köfteler ekmek arası sarmalar yapıp yiyolar . Bense 6 gun dikkat etmedim 71.4 den 72.0 olmusum . 4 5 gündür diyet spor yapıyorum sadece 100 gram gitmiş . Valla sasirdim artık ne ypicagimiÖyle bir dünya yok bebeğim bakma sen onlara. Yiyip de kilo almayan diye bir şey yok.
Diyetisyene gitmedim ama anladım ki 72 den 67 ye diyetsyensz inemiycem çünkü yine sadece 100 gr gitmiş . Aldığım 600 gramı bile veremiyorum . Dikkat etmeyince hemen alıyorum . Diyet spor yapıncada veremiyorum.Amin inşallah canım.
Valla inşallah gider hala çok kiloluyum. Yatın birde diyetisyene gidicem randevu aldım. Sen diyetisyene gitmemiştin sanırım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?