tebrikler canım çok güzel gitmişGecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr
Günaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünümBende kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum ,en azından bu yoldayız ve bir gün hedeflerimize ulaşacağız
Hani listeye girecektinben tartıya çıkmaktan korkuyorum hastalığın etkisiyle yedim yattım yedim yattım wcde yok
6lara az kalmış hemşom bırakma diyeti ara ara uğra gel mutlakaGünaydın
Kilo bildireyim
Geçen hafta 70.8 kg
Bu hafta 70.2 kg
Fark 0.6 kg
Yüzde 0.85
Anka kaptanım ben eskisi gibi vakit ayiramiyorum buraya. PC den giriş yapmıyorum. Telefonu yine unutacam diye stres oldum. En iyisi listeden ayrılmak. Sanırım izin hakkım yok bu nedenle kendi isteğimle ayrılıyorum.
Öncelikle kaptanım sana ve tüm takım arkadaşlarıma her şey için teşekkür ederim. Halinizi sormak için müsadenizle Arada uğramak isterim. Hoşçakalin❤❤
Tüh tarçın yaramadı sanaGünaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünüm
62-63=-1
canım bu hafta hastalıklarla uğraştım şuan beni görseniz şaftım kaymış durumdayım ses gitmiş boğazım hala şiş üşüyorum inşallah pazartesi güne kadar toparlarım pazartesi başlarım sporaHani listeye girecektin
HAftaya çok çalış hadi dereceyle gir listeye
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark 0.4 kg
Yüzde 0.597
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr
Yoğunluğum artmadan yazayım dedim, yoksa gün boyu zor yazarım.
Hafta boyu açtım. Bu kadar açlıktan sonra tartım 59,5 .Fena sayılmaz ama daha düşük bekliyodum. Çünkü gerçekten salıdan beri açım.
En azından 59 lara geldim. Umarım bu açlığın üstüne haftasonu dağıtmam.
***12. TAKIM 653. ETAP***
Elifcig93 (60,3/59,5/0,8/%1,34)
MorVampirella(67/66,6/0,4/%0,597)
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/62,9/0,1/%0,16)
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1
12. Takım Ortalama :
Günaydın
Kilo bildireyim
Geçen hafta 70.8 kg
Bu hafta 70.2 kg
Fark 0.6 kg
Yüzde 0.85
Anka kaptanım ben eskisi gibi vakit ayiramiyorum buraya. PC den giriş yapmıyorum. Telefonu yine unutacam diye stres oldum. En iyisi listeden ayrılmak. Sanırım izin hakkım yok bu nedenle kendi isteğimle ayrılıyorum.
Öncelikle kaptanım sana ve tüm takım arkadaşlarıma her şey için teşekkür ederim. Halinizi sormak için müsadenizle Arada uğramak isterim. Hoşçakalin
Geçen hafta 83.5
Bu hafta 83.2
Aradaki fark -300 gram
Aslında bugün için daha fazla eksi bekliyordum ama dün gece saat 4 tü daha gözümü kapatmamıştım aklıma türlü türlü şeyler takıldı yatakta dön dön uyuyamadım sabahta 7 buçukta kalktım uyuyamadıgım zaman verimli kilo veremiyorum malesef dün akşamdan sabaha sadece 100 gram gitmiş düşünün .
Kızlar hepiniz harikasınız. Maşallah tebrik ederim G gunesli gunler senin msjı da alıntılanmıştım burda yok. Sana da tebriklerBende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
sağol canım sende bir an önce toparlanırsın inşallahcanım tebrikler çok güzel vermişsin
Bu hafta da oynayalım hadi ben kaçamak yapıyım sen yenEtmiyom işte
Oynamıyom ben hep yeniliyom
Kilo vermiş olsan bu hafta alacaktım canım. Girersin haftaya inşallah çoj geçmiş olsuncanım bu hafta hastalıklarla uğraştım şuan beni görseniz şaftım kaymış durumdayım ses gitmiş boğazım hala şiş üşüyorum inşallah pazartesi güne kadar toparlarım pazartesi başlarım sporahaftaya girebiliyormuyum listeye kilo verirsem ?
Tarçın içmeseydim normal zamanda olsaydı bugün rahat rahat yarılırdım hafiflemiş olacaktım neyse bu da böyle kötü bir deneyim oldu bendeTüh tarçın yaramadı sana
Haftaya telafi edersin artık napalım
Çok sevindimAaa tüh üzüldüm şimdi. İzin hakkın var canım izinden dönen üye olduğun için. Beklerim yine işlerin azalınca dön aramıza
Çok sağol canım birazdan tartılıp bildirim yaparımKilo vermiş olsan bu hafta alacaktım canım. Girersin haftaya inşallah çoj geçmiş olsun
Çok sağol canım inşallah ❤sağol canım sende bir an önce toparlanırsın inşallah
Bu hafta da oynayalım hadi ben kaçamak yapıyım sen yen
İşte diş olduğunu bilsem... Bakıyorum kabarıklık da yok. Off desene düzgün uyku yok bize artık :)
Evet ne yapayım bu hafta da böyle olsun. Neyse.
Masaj iy fikirmiş bir deneyeyim sağ ol :)
Benim de 2 ay oldu diyete başlayalı. Anlamadım valla hiç böyle problemlerim olmazdı İnşallah düzelir.
MaşşallahÇok iyi.
Canım nereye güzel kilo veriyordun senAllaha emanet
Sen de hep güzel verenlerdendir, bu hafta da böyle oldu demek ki... Canını sıkma.
6lara az kalmış hemşom bırakma diyeti ara ara uğra gel mutlaka
Hepinize teşekkür ederim geleceğim inşallahKızlar hepiniz harikasınız. Maşallah tebrik ederim G gunesli gunler senin msjı da alıntılanmıştım burda yok. Sana da tebrikler
8 gibi tekrar uyudum. Şimdi uyandım az sonra kilomu yazarım
Seni en iyi ben anlıyorum sanırım verip geri alan olarak üzülme vereceğiz sen hele bir toparlanGeçen hafta : 63.600
Bu hafta : 64.700Anka
Nerelere gidemmmm hiç dikkat etmedim bide 2 gündür wc yok bugünden itibaren menülerimle sahalara dönüyorum kaptanım böyle çok mutsuzum çok emek verdim kilo vermek için şimdi geri geliyor hepsi
Bi şekilde geri alıyoruz ama senin ekstra özel bi durumun oldu o yuzden moral bozmak yok biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyor vücudumuzu seviyoruz takma kafana içindeki umudu sondurmeGeçen hafta : 63.600
Bu hafta : 64.700Anka
Nerelere gidemmmm hiç dikkat etmedim bide 2 gündür wc yok bugünden itibaren menülerimle sahalara dönüyorum kaptanım böyle çok mutsuzum çok emek verdim kilo vermek için şimdi geri geliyor hepsi
GunaydinGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?