Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum ,en azından bu yoldayız ve bir gün hedeflerimize ulaşacağız
Günaydın arkadaşlar ben tartıldım dünkü gibi 1 kg fazla çıkıyorum bu sabah ancak regl oldum. 3 . Gün normale iner benim kg hep çok üzgünüm
62-63=-1

6lara az kalmış hemşom bırakma diyeti ara ara uğra gel mutlaka

Hani listeye girecektin
HAftaya çok çalış hadi dereceyle gir listeye
canım bu hafta hastalıklarla uğraştım şuan beni görseniz şaftım kaymış durumdayım ses gitmiş boğazım hala şiş üşüyorum inşallah pazartesi güne kadar toparlarım pazartesi başlarım spora haftaya girebiliyormuyum listeye kilo verirsem ?

Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark 0.4 kg
Yüzde 0.597
Gecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr
Bende bildirimimi yapayım

Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
Kızlar hepiniz harikasınız. Maşallah tebrik ederim G gunesli gunler senin msjı da alıntılanmıştım burda yok. Sana da tebrikler
8 gibi tekrar uyudum. Şimdi uyandım az sonra kilomu yazarım

Kilo vermiş olsan bu hafta alacaktım canım. Girersin haftaya inşallah çoj geçmiş olsun

6lara az kalmış hemşom bırakma diyeti ara ara uğra gel mutlaka
Kızlar hepiniz harikasınız. Maşallah tebrik ederim G gunesli gunler senin msjı da alıntılanmıştım burda yok. Sana da tebrikler
8 gibi tekrar uyudum. Şimdi uyandım az sonra kilomu yazarım
Hepinize teşekkür ederim geleceğim inşallah

Kul veren herkesi tebrik ederim

Seni en iyi ben anlıyorum sanırım verip geri alan olarak üzülme vereceğiz sen hele bir toparlan

Bi şekilde geri alıyoruz ama senin ekstra özel bi durumun oldu o yuzden moral bozmak yok biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyor vücudumuzu seviyoruz takma kafana içindeki umudu sondurme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…