Aaa tüh üzüldüm şimdi. İzin hakkın var canım izinden dönen üye olduğun için. Beklerim yine işlerin azalınca dön aramızaGünaydın
Kilo bildireyim
Geçen hafta 70.8 kg
Bu hafta 70.2 kg
Fark 0.6 kg
Yüzde 0.85
Anka kaptanım ben eskisi gibi vakit ayiramiyorum buraya. PC den giriş yapmıyorum. Telefonu yine unutacam diye stres oldum. En iyisi listeden ayrılmak. Sanırım izin hakkım yok bu nedenle kendi isteğimle ayrılıyorum.
Öncelikle kaptanım sana ve tüm takım arkadaşlarıma her şey için teşekkür ederim. Halinizi sormak için müsadenizle Arada uğramak isterim. Hoşçakalin❤❤
Ben de sabaha karşı uyudum. Sabit gelsem en azındanGeçen hafta 83.5
Bu hafta 83.2
Aradaki fark -300 gram
Aslında bugün için daha fazla eksi bekliyordum ama dün gece saat 4 tü daha gözümü kapatmamıştım aklıma türlü türlü şeyler takıldı yatakta dön dön uyuyamadım sabahta 7 buçukta kalktım uyuyamadıgım zaman verimli kilo veremiyorum malesef dün akşamdan sabaha sadece 100 gram gitmiş düşünün .
Whoooo harikaaaaa bayıldımmmm Tebrik ederim canımYoğunluğum artmadan yazayım dedim, yoksa gün boyu zor yazarım.
Hafta boyu açtım. Bu kadar açlıktan sonra tartım 59,5 .Fena sayılmaz ama daha düşük bekliyodum. Çünkü gerçekten salıdan beri açım.
En azından 59 lara geldim. Umarım bu açlığın üstüne haftasonu dağıtmam.
***12. TAKIM 653. ETAP***
Elifcig93 (60,3/59,5/0,8/%1,34)
MorVampirella(67/66,6/0,4/%0,597)
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/62,9/0,1/%0,16)
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1
12. Takım Ortalama :
Kesin yendin beni tebrik etmiyomBende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
İşte diş olduğunu bilsem... Bakıyorum kabarıklık da yok. Off desene düzgün uyku yok bize artık :)Maşallah kizina kac aylık
Diş çıkarken rahatlamasi için damaga sürülen jel vardı dr sorup alabirsin kizima kullanmıştım zor bir süreç diş evresi
1 ay sonra 4 yasina girecek hala gece uyanip beni çağırıyor anne yanima gel diye
Kilo içinde her hafta aynı gidecek diye bir kural yok arti gelmedin en azindan
Masaj iy fikirmiş bir deneyeyim sağ ol :)Büyüme ağrıları yeğenimde de oluyo. Bi kaç kez çok şiddetli oldu. doktor masaj felan yapın demiş ablama, belli bir yaşa kadar çekeceksiniz buna demiş. Bazı çocuklarda böle olabiliyomuş.
Kabızlık ben de oluyodu ilk aylarda. 4. ayımdayım daha yeni düzene girdim diyebilirim. ama hala bazen oluyo.
MaşşallahGecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr
Canım nereye güzel kilo veriyordun senGünaydın
Kilo bildireyim
Geçen hafta 70.8 kg
Bu hafta 70.2 kg
Fark 0.6 kg
Yüzde 0.85
Anka kaptanım ben eskisi gibi vakit ayiramiyorum buraya. PC den giriş yapmıyorum. Telefonu yine unutacam diye stres oldum. En iyisi listeden ayrılmak. Sanırım izin hakkım yok bu nedenle kendi isteğimle ayrılıyorum.
Öncelikle kaptanım sana ve tüm takım arkadaşlarıma her şey için teşekkür ederim. Halinizi sormak için müsadenizle Arada uğramak isterim. Hoşçakalin❤❤
Sen de hep güzel verenlerdendir, bu hafta da böyle oldu demek ki... Canını sıkma.Geçen hafta 83.5
Bu hafta 83.2
Aradaki fark -300 gram
Aslında bugün için daha fazla eksi bekliyordum ama dün gece saat 4 tü daha gözümü kapatmamıştım aklıma türlü türlü şeyler takıldı yatakta dön dön uyuyamadım sabahta 7 buçukta kalktım uyuyamadıgım zaman verimli kilo veremiyorum malesef dün akşamdan sabaha sadece 100 gram gitmiş düşünün .
Vuhuuu süpersin :)Yoğunluğum artmadan yazayım dedim, yoksa gün boyu zor yazarım.
Hafta boyu açtım. Bu kadar açlıktan sonra tartım 59,5 .Fena sayılmaz ama daha düşük bekliyodum. Çünkü gerçekten salıdan beri açım.
En azından 59 lara geldim. Umarım bu açlığın üstüne haftasonu dağıtmam.
***12. TAKIM 653. ETAP***
Elifcig93 (60,3/59,5/0,8/%1,34)
MorVampirella(67/66,6/0,4/%0,597)
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/62,9/0,1/%0,16)
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1
12. Takım Ortalama :
Ondan nolcak bundan nolcak yerinde sayıyorsun sen zaten
Bu hafta çok azimliydin dikkat ettimBende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
Çok iyi tebriklerBende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
Yaaa maşallah sen de çok güzel vermişsin canımGecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr
TebriklerGecen hafta 79.4
Bu hafta 78.2
Giden 1.200gr
Bu hafta çok azimliydin dikkat ettimAzmin ödülü. Tebrikler.
Çok sağolun kızlarÇok iyi tebrikler
Yaaa maşallah sen de çok güzel vermişsin canım
canım tebrikler çok güzel vermişsinBende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 79.9
Güncel 79
Yüzde 1.12
Etmiyom işte
Et kız yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?