Onlar abartılı fiyatlar ya 200 diyen bile var biz 95 e satıyoruz en küçük boyu.Şimdi bi fiyatına bakim dedim de 149 diyor ne diyorrr
Teşekkür ederim:)Cok sevindim canim tebrikler
Hepsini kullaniyor musunnnn :))))Bende 1,2,3,4,5,7.5,10,14 lt var hangisini istersen göndereyim adres gönder
Evet bazısında yoğurt mayalıyorum bazısına zeytin peynir koyuyorum yani illa kullanılıyorTeşekkür ederim:)
Hepsini kullaniyor musunnnn :))))
Amaannn hic minimalist değil he miaaaaa baksana bisi diyo ankaaEvet bazısında yoğurt mayalıyorum bazısına zeytin peynir koyuyorum yani illa kullanılıyor
Ben hep yazıyorum Tupperware konusu dışında diğer alanlarda minimalistim diyeAmaannn hic minimalist değil he miaaaaa baksana bisi diyo ankaa
Tamam yarın başlarım. Ben yıllar yollar önce içmiştim aç karnına lahana suyunu 10 gün. Ama sonucu tam hatırlamıyorumcemrenil ben seni alıntılanmıştım karıştı galiba arada. Haşladığımız lahanaları salataya katabilirsin. Ya da biriktirip 3-4 gün sonra sarma yap
Ama canım sen emzırıyosun ınsallah bıraz buyusun cocuklar ondan sonra senınkıBenim de var borcum ama hem uykusuzluk hem emzirme hem oruç çok zorlanıyorum
En azından Pazartesi Perşembe tutsam iyi olacak.
3 yıl fılan once zayıflarken ıcmıstım 1 kere allahım affet ama oluyorum zannettımTamam yarın başlarım. Ben yıllar yollar önce içmiştim aç karnına lahana suyunu 10 gün. Ama sonucu tam hatırlamıyorum
Ben sabah kalkınca 1 litre suya 4-5 yaprak atacağım. Gün içinde 1 er bardak içeceğimTamam yarın başlarım. Ben yıllar yollar önce içmiştim aç karnına lahana suyunu 10 gün. Ama sonucu tam hatırlamıyorum
Senin kan grubun neydi3 yıl fılan once zayıflarken ıcmıstım 1 kere allahım affet ama oluyorum zannettımzaten onu ıc hayattan soguyup ıstahtan kesılıyosun
Eşin imam mıOrucumu actım allahım kabul etsın. Baya halszlık olduyarın da tutmak ıstıyorum ınsallah gozum kesmıyo ama butun ısler kaldı zaten yemegımde vardı. Kucuk cocuk olunca oruc zor oluyor borc da var esımden gıdeyım de fetva ısteyım
0+ ☺Senin kan grubun neydi
Evet ımam ☺☺ pazartesı persembe tutsam daha ıyı aslında da boyle de bıtmezEşin imam mı
Pazartesi Perşembe tut istersen alışana kadar
Hımmm A grubuna yasakmış ama 0 ı bilemedim. Kitap vardı sende. Benim kitabı arkadaş aldı üzerine yattı yenisini sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?