- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Cıgden mı atacaksın anka. Ben haslayıp suyunu ıcmıstımBen sabah kalkınca 1 litre suya 4-5 yaprak atacağım. Gün içinde 1 er bardak içeceğim
Süte de çok faydası varinşallah faydasını görürüz
Diğer türlü de eziyet gibi geliyorsa bi anlamı yok benceEvet ımam ☺☺ pazartesı persembe tutsam daha ıyı aslında da boyle de bıtmez
1 litre kaynamış suya olacaktı. Haşlayacağım canımCıgden mı atacaksın anka. Ben haslayıp suyunu ıcmıstım
Lahana mı yasak. Yaa oyle sey olur mu ya pahalı da bı kıtap ısteseydın keskeHımmm A grubuna yasakmış ama 0 ı bilemedim. Kitap vardı sende. Benim kitabı arkadaş aldı üzerine yattı yenisini sipariş verdim
Yok ya kendisi üzerine yattım dediği için öyle yazdımLahana mı yasak. Yaa oyle sey olur mu ya pahalı da bı kıtap ısteseydın keske
Evet haklısın bıde coxuklarla da ilgilenmek lazım. Bu sene ne kadar tutabılırsem tutayım da barı seneye de tamamlarım ınsallahDiğer türlü de eziyet gibi geliyorsa bi anlamı yok bence
Iyıymıs vallaYok ya kendisi üzerine yattım dediği için öyle yazdım
Canı sağolsun yakın arkadaşım
Aynen elinden geldiğince tut biter Allahın izniyleEvet haklısın bıde coxuklarla da ilgilenmek lazım. Bu sene ne kadar tutabılırsem tutayım da barı seneye de tamamlarım ınsallah
Onlar abartılı fiyatlar ya 200 diyen bile var biz 95 e satıyoruz en küçük boyu.
Menum
İftar
6 7 tane sarımsaklı yogut eslıgınde lahana sarması
İsteyen olursa getirtiyorum elimde ürün bulundurmuyorum artık :)Hala satıyor musun ki? Bende de var baya annem çeyiz düzerken almış bir sürü.
Baya az olmuş canım ya çorba falan da içseydin keşke. Bide sahur yapmadın mı?
Nörelim valla birincilik için tüyo düşünüyorumZ zeyas
G gunesli gunler
gulenyuzumsunsen
Nörüyonuz diyiverin hele? Gizli gizli okuyodunuz ama yakaladım sizi
Okuyup çıkıyorum benZ zeyas
G gunesli gunler
gulenyuzumsunsen
Nörüyonuz diyiverin hele? Gizli gizli okuyodunuz ama yakaladım sizi
Sen ne zaman yazacaksın hafta içine bırakma panik yapıyorum benOkuyup çıkıyorum ben
Annamm unuttum ben onu yazarım akşamSen ne zaman yazacaksın hafta içine bırakma panik yapıyorum ben
Barıştık mı biz hatırlayamadım58 küsur oldum anka kaptan yaaaaaa 1.57 ye boya çok fenayım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?