ya teee ne zamandır konuşuyoruz eşimle napalım diye.Sen niyeti bozdun illa yicen
aminn canım hepimizin çocuklarını inşallahallah bağışlasın canım.
ya o benim de herşeyimdi. İpi koptu kaldım ortadaAhahha, sen bişi verme o zaman, şurda niyetlendik kilo veriyoruz
bu arada bana ipli blendırı gelmişti hediye, alşah getirenden razı olsun her şeyim resmen.
yok ya ama sonraki günler telafi ederim demiştimO eksileri görüp kıyabilecek misin?
Saol canım. Aynen çok mutluyum inş devamı da gelecekGayet iyi gidiyorsun canım bence hayal değil sen verebilirsin
Allah kabul etsin canım. Tutmaya başlayınca kolay geliyor en azından yarısını tut ramazana kadar
Canım ona makrome veya ince ayakkabı ipi alıp değiştirebilirsin. İnternette videoları var. Kendin yaparsın çok basitya o benim de herşeyimdi. İpi koptu kaldım ortada
Sen bilirsin canım içinde kalacaksa ye tabiiya teee ne zamandır konuşuyoruz eşimle napalım diye.
Çok saol canım.Canım ona makrome veya ince ayakkabı ipi alıp değiştirebilirsin. İnternette videoları var. Kendin yaparsın çok basit
Nörelim valla birincilik için tüyo düşünüyorum
Okuyup çıkıyorum ben
Ben yaptım demisen bulursun bi çaresini. Ne kabak detoksları yapmış insansın
Yok öyle okuyup çıkmak yazın hele bişeyler
Bütün hafta yiyip son gün detoks yapınca olmuyorBen yaptım demiyaptım da birinci olmaya yetmedi yaaa ikinci bile olamadım
Ben yaptım demiyaptım da birinci olmaya yetmedi yaaa ikinci bile olamadım
ANKa sende kıyma makınesı varmı tappırınBende 1,2,3,4,5,7.5,10,14 lt var hangisini istersen göndereyim adres gönder
Var canım ama kıyma çekmesi çok zor. İçli köfte kurabiye falan yapıyorumANKa sende kıyma makınesı varmı tappırın
Kesin vardırANKa sende kıyma makınesı varmı tappırın
bende içli köfte bıde yazın domates çekmek ıcın düşünüyorum içli köfte için ayrı aparat almıyorsun dimeVar canım ama kıyma çekmesi çok zor. İçli köfte kurabiye falan yapıyorum
Karatay intermittent fasting gibi ben yapmaya başladım bugün iki öğün yiyecem ara öğün yok...Karatay diyetinde şeker ve ekmek “tatlı zehirler” olarak anılır; çünkü sizi en çok şişmanlatan şeyler bunlardır” cümlesi Karatay Diyeti’nin temelini olusturuyormus. Var mi ilgilenen benimle karatay denemek isteyen?
Bütün hafta yiyip son gün detoks yapınca olmuyorbu hafta erken aldık dizginleri inşallah olacak
İnşallahOlur olur daha sıkı çalışalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?