Valla evde değilim bu haftasonu gezmelerdeyiz ama yine takip etmeye çalışıyorum :)sen bulursun bi çaresini. Ne kabak detoksları yapmış insansın
Yok öyle okuyup çıkmak yazın hele bişeyler
Yazdım onu da tamamdır.G gunesli gunler yemek tarifini unutma canım
Ne izliyorsun ada?3 gündür bir sürü video izliyorum beynimi hazırladım fena gaza geldim inşallah bu sefer hedefime ulaşacam 🖒🖒🖒🖒
Çünkü artık mutsuz olmaya başladım yine fotoğraflarda kilolu gözüküyorum aynaya bakmak istemiyorum 57lerden 64lere geldim yaaa
Veeeee ada menüsüBugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
Yeşillikler
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Akşam 17.00
4 tavuk köfte
Bol lahana salatası
1 kase tarhana çorbası
1 avuç beyaz leblebi..
2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında tempolu yürüdüm...
Süper menü cnm sporunda harika . Eliptiğe ben 30 dk anca yapıyorum ya çok sıkılıyorum üstünde önümüzdeki hafta artırmaya çalışayım bende 40 dk yapmaya caliscam.tv karşısında falanmı yapıyorsunBugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
Yeşillikler
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Akşam 17.00
4 tavuk köfte
Bol lahana salatası
1 kase tarhana çorbası
1 avuç beyaz leblebi..
2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında tempolu yürüdüm...
Ama çok az değil mi? Bende bi çorba, salata ve bol yoğurt olsaydı yanında diye düşündüm. Aç kalmışsın resmen.Menum
İftar
6 7 tane sarımsaklı yogut eslıgınde lahana sarması
Pc karşısında yapıyorum canım bizde hala masa üstü bilgisayar varSüper menü cnm sporunda harika . Eliptiğe ben 30 dk anca yapıyorum ya çok sıkılıyorum üstünde önümüzdeki hafta artırmaya çalışayım bende 40 dk yapmaya caliscam.tv karşısında falanmı yapıyorsun
Canım sonunda toparladım kendimi bırakmıyacam bu sefer incecik olacam 🖒🖒Veeeee ada menüsü
Canım youtube da ebru egi diye bir kız var hemen hemen bütün paylaşımlarını izledim çok iyi geldi çol ciddi kilo verdi sadece sağlıklı beslenerek 🖒Ne izliyorsun ada?
Sahur degıl de aksam guzel yemıstım 8 gıbıHala satıyor musun ki? Bende de var baya annem çeyiz düzerken almış bir sürü.
Baya az olmuş canım ya çorba falan da içseydin keşke. Bide sahur yapmadın mı?
Bı mınık kase az sekerlı sutlu tatlı yedım ustun3Ama çok az değil mi? Bende bi çorba, salata ve bol yoğurt olsaydı yanında diye düşündüm. Aç kalmışsın resmen.
Yaa cok gecmıs olsun allah sıfa versın. Bu cocukların hastalıgı en kotusuİyi akşamlar kızlar ben bitik ben pert iki çocuğun hasta olması fena oldu ikiside küçük ikiside kucak istiyor ağızları yara oldu hep yemekte yiyemiyorlar. Inş yarına toparlarlar allahtan haftasonuna denk geldi eşim evde yarın.
Sabah 11.30
2 yumrtadan kaşarlı omlet
Domates
Ara13.00
Yeşil çay
Akşam17.00
Balık istavrit tavada az yağda kızattım (yine çok yedim ya tutamadım kendimi)
Salata
2 çatal tahin helvası
Spor yok malesef
Bizdede hala pc var cnm bende onun karşısında yapıyorum aslında . Neyse ben bu hafta 40 dk yapmaya odaklanayım. Dizi falan açarsam belki sıkılmam . Bencede daha etkili b3nde koşu bandı vardı çok ses yapıyordu alt kata oyuzden eliptik aldım çok memnunum seviyorum daha çok kas grubunu çalıştırıyorPc karşısında yapıyorum canım bizde hala masa üstü bilgisayar varoradan açıyorum hareketli videolar bi bakıyorum 1 saat olmuş....eliptik yürüyüş bandından daha etkili kesinlikle 🖒🖒🖒
Zamanla artır önce 40 dk sonra 5 er 5 er dk artırırsın bende günlük 100 adet ip atlamayı planlıyorum zamanla artırırım.... aynen alt kata hiç ses gitmiyor eliptikle..gerçi komşumdan Allah razı olsun ne zaman istersen yap diyor yürüyüş bandınıda kızının odasının üstündeki odada yapıyorum kızıda ünv başka şehirde okuyor rahat ol diyor...Bizdede hala pc var cnm bende onun karşısında yapıyorum aslında . Neyse ben bu hafta 40 dk yapmaya odaklanayım. Dizi falan açarsam belki sıkılmam . Bencede daha etkili b3nde koşu bandı vardı çok ses yapıyordu alt kata oyuzden eliptik aldım çok memnunum seviyorum daha çok kas grubunu çalıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?