- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hıı iyi o zaman tamam, sağ olYok olmuyor kırmızı oluyorsun direk
2020'de havaya gireceksin merak etme.Ben daha çok ilgilensem böyle olmayacak da benim sürekli modum değişiyor
Aaa oldu, süpersin :) Teşekkür ederim.Profil resmine tıklayıp hesap detaylarına gir. Çocuğum bölümü var orda “anneler kulübüne üye olmak istiyorum “ yazan yerdeki işareti kaldırman lazım
Eki Görüntüle 2571209
Rica ederimHıı iyi o zaman tamam, sağ ol
50 tl yatırdım.Rica ederim
Ne kadar olmuş pro üyelik
Ben daha çok ilgilensem böyle olmayacak da benim sürekli modum değişiyor
Haklısın bir haftamız bir haftamızı tutmuyor, hepimiz farklı hayatlara sahibiz. Dalgalanmalar olması normal. Yalnızca biraz daha odaklanmamız gerekiyor.Hepimizin sürekli modu değişiyor çünkü insanız devamlı enerjik olmak pek mümkün değil. Sen gayet ilgilisin devamlı buradasın ama biz takımca kaçamaklara bir türlü son veremedik
Aaa oldu, süpersin :) Teşekkür ederim.
50 tl yatırdım.
Hadi hayırlı olsun o zaman50 tl yatırdım.
İleri tarihli eft yaptım ya tatil ya yarın, bakayım. Perşembe-Cuma olur herhalde :)Rica ederim
Ne zaman yatırdın canım. Bir iki gün içinde gelmezse proluğun kazen e mesaj at.
Off ben de bankayı arayacağım her gün unutuyorumİleri tarihli eft yaptım ya tatil ya yarın, bakayım. Perşembe-Cuma olur herhalde :)
Sağ ol :)Hadi hayırlı olsun o zaman
Tüh yarın da aranmaz heralde? Gerçi çağrı merkezinde çalışan olur mu bilmyirumOff ben de bankayı arayacağım her gün unutuyorumeşim kızacak yine iki kere aradı bu gün ara diye
Her şeyi unutuyorum ajanda tutmaya başlayayım diyorum onu da unutuyorumTüh yarın da aranmaz heralde? Gerçi çağrı merkezinde çalışan olur mu bilmyirum
Off ben de bankayı arayacağım her gün unutuyorumeşim kızacak yine iki kere aradı bu gün ara diye
Bilmiyorum ki hiç banka bilgim yok bi arayayım durÇağrı merkezleri 24 saat açık değil mi ?
Her şeyi unutuyorum ajanda tutmaya başlayayım diyorum onu da unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?