Çocuklar TV açmışlar TV de muhallebi yapmış kız
Korkutma kendini. Bekle bakalım pazartesi ne kadar. Herkesin bunyesi farklı arkadasında oldu diye sendede öyle olur diye düşünmeMaalesef kızıma bakamıyor kimse ben bile zorlanıyorum. Beni göremeyince iyice çıldırıyor. Kayınvalide kalbinden operasyon geçirdi tam iyileşmedi. Hastane uzak. Pazartesiye kadar bekliyim bakalım olmazsa cümbür cemaat gidicez
Allah bu eşlere layığını versin, köstek olacağına destek ol dimi.ama hiç üzülme canım. Biz kadınlar her şeyin üstesinden gelirizEvet doğru söylüyor söylediğine sonuna kadar katılıyorum ama benim geçtiğim yolları bilmiyor tabii. Ben maşallah dedim gerçekten tebrik ettim de biraz havalandı. Eşimde yanımdaydı o da diyor nasıl zayıflamış küçücük kalmış içteniçe o kadar öfkeliyim ki ona. Bu halimin mimarı. Başladım zaten saglıklı beslenme ye sporuda işin içine katacam en kısa zamanda
Evet hallettim teşekkür ederimÇağrı merkezleri 24 saat açık değil mi ?
Benim düşüktü iğne kullandım hap kullanıyorum yok hiç faydası yokBenim b12 im iyiydi ama düştü heralde bu aralar bende unutuyorum. Yemeğe tuz attım mı atmadım mı unuttum oruçluyum da bakamadım tadına. Allah tan eşim evdeydi ona baktırdım
İşte benim aklımda hep dış gebelik var ya her şeyi ona yoruyorumKorkutma kendini. Bekle bakalım pazartesi ne kadar. Herkesin bunyesi farklı arkadasında oldu diye sendede öyle olur diye düşünme
Amanın bozacak yer arıyor suçu bana atacakEvren diyorsunBak sen yaparsan bende yapar yerim Tartıda ufacık bi eksi görmüşüm kıyma eksime
Amanın bozacak yer arıyor suçu bana atacakyok ben yemedim masumum ben
Süte yoğurt mayaladım rahat olGözüm üstündeona göre
Evet cok düştü modumAllah bu eşlere layığını versin, köstek olacağına destek ol dimi.ama hiç üzülme canım. Biz kadınlar her şeyin üstesinden geliriz
Getirme aklına ara kanama yasamışsın senİşte benim aklımda hep dış gebelik var ya her şeyi ona yoruyorum
Süte yoğurt mayaladım rahat ol
Ama neskafe içicem onu söyliyim3 ü bir arada
Bende içtim bi neskafeAma neskafe içicem onu söyliyim3 ü bir arada
Tabikiii basarirz merak etmeEvet cok düştü modumbenim bu hale gelme sebebim o birde üstüne alınmıyor. Basaracam inş biraz zaman alıyor ama yapacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?