- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Hey gıdı heyy 2013 te 10 teleydıİleri tarihli eft yaptım ya tatil ya yarın, bakayım. Perşembe-Cuma olur herhalde :)
Menu
Sabah
Azıcık peynır
9 10 tane patates kızartması
Ara 2 kare bıtter
Aksam
1 kase bulgur pılavı
1 kase tavuk sote
Yogurt
Karnabahar kızartması bırazcık fazlaydı
Sabah aksam kızartmaoldu nıye boyle oldu bılemıyorum uzun zamandır yemıyodum. Bıraz da oburlugumdanayarım yok. Kılo mu almak ıstıyorum vermek mı bellı degıl öz elestırımı de yaptım hadı eyvallah
Bugün bende aynı şeyleri düşündüm şu pia boğazıma hakim olamıyorum bugün bende kendimi tutamadım malesefBugun cocuga harf ogret ıkızlerı oynat ıkızler bulasık makinesine gırmeden bulası yerlestır derken azıcık yemeyı kacırdım ya. Ben neden boyleyım ya kendıme verdıgım sozlerı tutamıyorumöz saygım yok bence
Pek bir özelliği yok sanırım, yazıyordu bir şeyler de aklımda kalmadı. Vay be ucuzmuş 10 TL :)Hey gıdı heyy 2013 te 10 teleydıpro olunca ne oluyor
Paylaş bakalım ne yapmışsınKizlar kizlar menu paylasmicam ben.
Paylaşsam beni direkt atarsınız gruptan. Cesaretim yok.Paylaş bakalım ne yapmışsın
Ama Cuma günü o eksi gelecek.Paylaşsam beni direkt atarsınız gruptan. Cesaretim yok.
Güzel fikir canım 🖒🖒🖒Kızlar önümüzdeki Cuma'dan itibaren spor yarışmasının formatını değiştiriyorum. Takımlar yarışması yapacağım. Belki öyle daha çok gazlarız birbirimizi.
Ben takımları adaletli oluşturmaya çalıştım yapılan sporlara bakarak.
Her gün yapılan sporları alacağım yine ama Cuma günü hesaplarken toplam takım puanlarını hesaplayacağım bireysel puanların yanında.
Bu sistemi beğenenler, uygulayalım diyenler lütfen aşağıda "beğen" tuşuna bassınlar. İstemeyenler ise "üzgünüm" tuşuna bassınlar. Oy çokluğuna göre yürürlüğe koyabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?