Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugun cocuga harf ogret ıkızlerı oynat ıkızler bulasık makinesine gırmeden bulası yerlestır derken azıcık yemeyı kacırdım ya. Ben neden boyleyım ya kendıme verdıgım sozlerı tutamıyorum öz saygım yok bence

Menu
Sabah
Azıcık peynır
9 10 tane patates kızartması
Ara 2 kare bıtter
Aksam
1 kase bulgur pılavı
1 kase tavuk sote
Yogurt
Karnabahar kızartması bırazcık fazlaydı
Sabah aksam kızartmaoldu nıye boyle oldu bılemıyorum uzun zamandır yemıyodum. Bıraz da oburlugumdan ayarım yok. Kılo mu almak ıstıyorum vermek mı bellı degıl öz elestırımı de yaptım hadı eyvallah

Sabah çok az yemişsin dolayısıyla da akşama saldırmışsın. Yemek saatlerini de yazarsan iyi olur.

Bugün bende aynı şeyleri düşündüm şu pia boğazıma hakim olamıyorum bugün bende kendimi tutamadım malesef

İyi aklamalr kızlar
Saabh10.30
3 yumurta
Yeşillik
Domates
Salatalık

Akşam15.00
2 kaşık bulgur pilavı
2 dilim tb ekmeği ile kaşarlı tost
Domates
Salatalık
2 çorba kaşığı tahin pekmez

19.00
2 kare bitter
Yarım elma
Yarım portakal
1 avuckabak çekirdeği

Spor
40 dk eliptik》 160 puan
10000 adım》 150 puan
Toplam》310 puan
G gunesli gunler
Bütün emeklerimi çöpe attım yine çok sinirliyim kendime . Inş yarın tartıyı çok etkilemez

Uuuu bu ne herkeste biraz kaçamak var :)

Hadi bakalım bugün için kendimize kızmayalım!

Bugün obur halimizin son günü diye düşünelim :)

Pişmanlık yaşamak daha çok eziyet veriyor insana.

En iyisi yarın temiz bir sayfa açmak:)

Ufff çok fazla birseyde yemedim ama karbonhidrat olduğu için midem rahatsız oldu aksama kadar bişey yemeyince

Kızım grip olmuş burnu akıyor dönüşümlü aferin ve dolven veriyorum ama iştah sıfır kucağımdan inmiyo yanimda yatiyo sürekli ateşini kontrol ediyorum

Yarın daha hafif beslenip cumaya eksiyle gircem

Güzel fikir canım 🖒🖒🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…