Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kimsede iki sohbete gelmiyor
bende gündüz yoğundum ama akşam müsait olunca geliyorum
uyuycagim kimse gelmiyorsa

Oruç tutuyordum diye gündüz yürütüş yapmamıştım ancak fırsat bulunca yürümeye gittim geldim

Niye izne ayriliyorsun ki canım ya heba etme verdiğin kiloları
Menünü yazarsın yine ne olacak ki
Lütfen gitme

Bende başa sarmak istemem zaten. Ama onlar burdayken yapar yeriz muhtemelen. Kendimi salmadan yerim dengelerim inşallah en azından yürüyüşe devam ederim. Listeyi etkilemek istemediğimden izne ayrılırım diye düşündüm

Yemeğe mi karar verdin

Ya ben gördüğüm zaman mümkün değil kendime engel olamıyorum. Onlar buradayken de yapar yeriz tutamam kendimi. O yüzden kimsenin hakkına girmiyim. İki hafta ayrılırım zaten sonra hemen dönerim.

Kızlar çok zor bağlanılıyor sitete siz nasıl giriyorsunuz

Bende zor giriyorum biraz ya. Bizim evde de net çok iyi çekmiyor ondan mı giremiyorum diye düşünüyorum

Geçen ay verdiğim kilolar kastan gidince oruç tutmaktan kaynaklı olduğunu düşündük. O yüzden şimdi sporumu akşam yapmaya çalışıyorum bakalım bu ay nasıl olacak

Günaydın kızlar dün menü giremedim
Sabah9.30
peynirli omlet, zeytin, çay

Akşam16.30
1 tabak kıymalı madımak
1 kase yoğurt
bir kaç patates kızartması

su: 1.5 lt
spor yok

Sabah oglanı okula bıraktım
Bı geldım eve ıkızlerın heryerı kakao esım bakmamıs cocuklar tezgahtan almıslar halılara ustlerıne baslarına bulamıslar. Daha gecen temızlemıstım halıyı esımde dıyor sen nıye koydun oraya sen nıye bakmadın dıyorum. Bu adamlar nıye sureklı eslerı sorumlu tutarlar ya. Ikızlerı yıkadım oyle kahvaltı hazırladım

Bende var benim sinbo canım ben memnunum. Ama tam buğday vb beyaz un girmeyen tarifler tam kabarmıyor sert oluyor.
Sinbodan herkes memnun sanırım. Diğer ekmekler zaten biraz ustalık işi sanırım :/ Tutturmak zor. Hangi model sendeki_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…