- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sabah oglanı okula bıraktım
Bı geldım eve ıkızlerın heryerı kakaoesım bakmamıs cocuklar tezgahtan almıslar halılara ustlerıne baslarına bulamıslar. Daha gecen temızlemıstım halıyı esımde dıyor sen nıye koydun oraya sen nıye bakmadın dıyorum. Bu adamlar nıye sureklı eslerı sorumlu tutarlar ya. Ikızlerı yıkadım oyle kahvaltı hazırladım
Bilmiyorum ki 8-9 yıl olmuştur ben alalı hatırlamıyorum hiç.Sinbodan herkes memnun sanırım. Diğer ekmekler zaten biraz ustalık işi sanırım :/ Tutturmak zor. Hangi model sendeki_?
Kolay gelsin canım çok sinir bozucu gerçektenSabah oglanı okula bıraktım
Bı geldım eve ıkızlerın heryerı kakaoesım bakmamıs cocuklar tezgahtan almıslar halılara ustlerıne baslarına bulamıslar. Daha gecen temızlemıstım halıyı esımde dıyor sen nıye koydun oraya sen nıye bakmadın dıyorum. Bu adamlar nıye sureklı eslerı sorumlu tutarlar ya. Ikızlerı yıkadım oyle kahvaltı hazırladım
hala pişiriyor musun?Bilmiyorum ki 8-9 yıl olmuştur ben alalı hatırlamıyorum hiç.
Kızlar akşam kutlama yapacak olanlar çok kaçırmasın lütfen :)
Karbonhidratlara elleşmeden yiyin yemeğinizi.
Cips, kola sakın tüketmeyin ne olursa olsun.
Sağlıklı şeylerden tüketin.
Nasıl girerseniz öyle geçer yıl bak ona göre.
bende de vardı vardı dıyorum çünkü bozuldu kayısı koptu ve 150 tl istedıler bende çok geldıgı için yaptırmadım bu makinelerde sık yaşanıyor böylen seyler bu ıkıncı kopuşu ama yaptığı ekmekler muthıs oluyor yaptıkcada yapası gelıyor insanınKızlar ekmek yapma makinası kullanan var mı? Anneme hediye alacağım da baya pahalı bir şeymişBari düzgün bir şey alayım tavsiyerle.
2-3 aydır yapmıyorum sıcak sıcak çıktığı için çok yediriyorhala pişiriyor musun?
Bende fırında yapıyorum tam buğday unu alabılsem yapıcm artık ta kalıtelı güzel un bulmak sıkıntılı2-3 aydır yapmıyorum sıcak sıcak çıktığı için çok yediriyor
Pro üyeliğin hayırlı olsun
Sağol canım seni de gece gündüz çok yordum bu arada hakkını helal etBu arada gözün aydınAnka
Helal olsun canım valla akşam bekledım konuşmayı uyumussundur dıye rahatsız etmedımSağol canım seni de gece gündüz çok yordum bu arada hakkını helal et
GünaydınnGünaydın canım
Bitti mi yoğunluğun artık özledik baya :))
Uyumadım aslında ama şarjı dolmadan çıkardı çocuklar. Kapandı yine telefon. Şarja da eşim takmış sabah şarj ettim. 2 ye geliyordu benek uyuduğunda top oynadı o saate kadarHelal olsun canım valla akşam bekledım konuşmayı uyumussundur dıye rahatsız etmedım
Bende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)Kızlar ekmek yapma makinası kullanan var mı? Anneme hediye alacağım da baya pahalı bir şeymişBari düzgün bir şey alayım tavsiyerle.
Aynen ben de akşamdan koyuyorum. Tam buğday ununa normal un şeker eklemeden tutuyor mu. Yumuşak oluyor mu ben de Arçelik alayım oluyorsa.Bende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)
Ben hep kitapçığındaki tarifin aynısını yapıyorum. Süper oluyor. Ama az da olsa şeker ekleniyor hepsineAynen ben de akşamdan koyuyorum. Tam buğday ununa normal un şeker eklemeden tutuyor mu. Yumuşak oluyor mu ben de Arçelik alayım oluyorsa.
Normal ekmek te benim favorim zeytinli fesleğenli
Bizde 3te ayağıma koydum sallamaya başladım 4 du d aldığında ne olacak bizim halimiz bilmiyorumUyumadım aslında ama şarjı dolmadan çıkardı çocuklar. Kapandı yine telefon. Şarja da eşim takmış sabah şarj ettim. 2 ye geliyordu benek uyuduğunda top oynadı o saate kadar
Nasıl duruyon o ekmekleri yememek icinBende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)
Anka unu nerden aliyonAynen ben de akşamdan koyuyorum. Tam buğday ununa normal un şeker eklemeden tutuyor mu. Yumuşak oluyor mu ben de Arçelik alayım oluyorsa.
Normal ekmek te benim favorim zeytinli fesleğenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?