Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kolay gelsin canım çok sinir bozucu gerçekten

Bir
Kızlar ekmek yapma makinası kullanan var mı? Anneme hediye alacağım da baya pahalı bir şeymiş Bari düzgün bir şey alayım tavsiyerle.
bende de vardı vardı dıyorum çünkü bozuldu kayısı koptu ve 150 tl istedıler bende çok geldıgı için yaptırmadım bu makinelerde sık yaşanıyor böylen seyler bu ıkıncı kopuşu ama yaptığı ekmekler muthıs oluyor yaptıkcada yapası gelıyor insanın

Sağol canım seni de gece gündüz çok yordum bu arada hakkını helal et
Helal olsun canım valla akşam bekledım konuşmayı uyumussundur dıye rahatsız etmedım

Günaydın canım
Bitti mi yoğunluğun artık özledik baya :))
Günaydınn
Ben de özledim buraları. Üstelik bu yoğun tempodan da çok sıkıldım. Yıl başı gecesi saat 12 olmadan uykum gelmişti. Hiç zevk alamadım.
Neyse bugün ve yarın hazırlanan raporların sunumu yapılacak ve inşallah bi sorun çıkmazsa sonrasında normal akışa dönebilecem.
Bu süreçte kendimi de diyetimi de buraları da istemeden de olsa çok ihmal ettim. Kusura bakmayın.

Helal olsun canım valla akşam bekledım konuşmayı uyumussundur dıye rahatsız etmedım
Uyumadım aslında ama şarjı dolmadan çıkardı çocuklar. Kapandı yine telefon. Şarja da eşim takmış sabah şarj ettim. 2 ye geliyordu benek uyuduğunda top oynadı o saate kadar

Kızlar ekmek yapma makinası kullanan var mı? Anneme hediye alacağım da baya pahalı bir şeymiş Bari düzgün bir şey alayım tavsiyerle.
Bende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)

Bende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)
Aynen ben de akşamdan koyuyorum. Tam buğday ununa normal un şeker eklemeden tutuyor mu. Yumuşak oluyor mu ben de Arçelik alayım oluyorsa.
Normal ekmek te benim favorim zeytinli fesleğenli

Aynen ben de akşamdan koyuyorum. Tam buğday ununa normal un şeker eklemeden tutuyor mu. Yumuşak oluyor mu ben de Arçelik alayım oluyorsa.
Ben hep kitapçığındaki tarifin aynısını yapıyorum. Süper oluyor. Ama az da olsa şeker ekleniyor hepsine

Uyumadım aslında ama şarjı dolmadan çıkardı çocuklar. Kapandı yine telefon. Şarja da eşim takmış sabah şarj ettim. 2 ye geliyordu benek uyuduğunda top oynadı o saate kadar
Bizde 3te ayağıma koydum sallamaya başladım 4 du d aldığında ne olacak bizim halimiz bilmiyorum

Anka unu nerden aliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…