- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Haklısın.Herkesin tepkileri farklı. Güçsüzlükle ne alakası var. Ben sinirlenince baya kendimi kaybediyorum işte. Ocağa yağ çöz sıktım mesela nasıl hışımla giriştiysem şişe bitince kendime geldimo yağ çözü arındırıcam diye yarım saat uğraştım zaten
Iyıce halıyı supurdum cocuklar uyuyuncada sılecm artık sagol ☺Kolay gelsin canım çok sinir bozucu gerçekten
Inanır mısınız esımle daha dun ekmek yapma makınası hakkında konuştuk ☺ pahalı dıyor ama bence gereklı hemde saglıklı temız ıcerıklı ekmek yemek paha bıcılemezBende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)
Maşallahh aksama menu hazırBı kahve ıcıp evı temızleyecegım.turk kahvem bıttı sıparıs ettım esıme taze taze alsın. Bende neskafeyle ıdare edeyım aksama da balık var
1.5 aydır eve ekmek girmiyor canım.Nasıl duruyon o ekmekleri yememek icin
Bencede lazım. Ama ben kaldır geri çıkart işini sevmiyorum o yüzden de hep tezgahta kalsın istiyorum. Sonra da mutfak çok dağınık geliyor gözüme. Ama haklısın bence de kendi yaptığın ekmeğe paha biçilemezHaklısın.ınsallah barısmıssınızdır ☺
Iyıce halıyı supurdum cocuklar uyuyuncada sılecm artık sagol ☺
Inanır mısınız esımle daha dun ekmek yapma makınası hakkında konuştuk ☺ pahalı dıyor ama bence gereklı hemde saglıklı temız ıcerıklı ekmek yemek paha bıcılemez
Masalla ıradelısın cok taktır edıyorum. Bızım evde sureklı dagılıyorTam motive olarak devam ediyorum kızlar
Kizima mercimek çorbası yaptım inş içer
Beni parmaginda oynatiyo
Sabahtan bu saate 2.corba digerini icmedi gardrop düzenliyorum öyle dagiliyor anlatamam
Icini silip düzenliyorum
Ben hiç tartilmadim yarını çok merak ediyorum
Tezgahta buyuk olmalı kı goze batmasın. Benım tezgahta normal buyuklukte goze batar hıcte sevmem tezghta bıseylerın olmasını. Ama almayı cok istiyorum yıne de ben ona yer bulurumBencede lazım. Ama ben kaldır geri çıkart işini sevmiyorum o yüzden de hep tezgahta kalsın istiyorum. Sonra da mutfak çok dağınık geliyor gözüme. Ama haklısın bence de kendi yaptığın ekmeğe paha biçilemez
Kadınların en buyuk sorunu aksama ne pısecek. O bellıyse tug kadar hafıfızMaşallahh aksama menu hazır
Benimki dolpta duruyorMasalla ıradelısın cok taktır edıyorum. Bızım evde sureklı dagılıyor
Tezgahta buyuk olmalı kı goze batmasın. Benım tezgahta normal buyuklukte goze batar hıcte sevmem tezghta bıseylerın olmasını. Ama almayı cok istiyorum yıne de ben ona yer bulurum
Esım buyuk oglumla sınemaya gıttı rafadan tayfa ıcın. Ben kaldımof arabasızlık zor ya
Benimde oğlumda yine ateş kusma 1,5 aydır böyle , 1 hafta bir dinleniyoruz yine başlıyor .
Üşütme falan yok burun akıntısı falan , benim aklıma artık kötü kötü şeyler geliyor niye böyle bu çocuk ya
Canım ya geçmiş olsunBenimde oğlumda yine ateş kusma 1,5 aydır böyle , 1 hafta bir dinleniyoruz yine başlıyor .
Üşütme falan yok burun akıntısı falan , benim aklıma artık kötü kötü şeyler geliyor niye böyle bu çocuk ya
çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım ya enfeksiyon mu var ki vücudunda. Enfeksiyon tam geçmeyince hastalık böyle tekrarlıyor işte
Yarın gideceğiz bakalım hastaneye bilmiyorum perişan olduk artıkCanım ya geçmiş olsun
Rutin testlerini yaptir bi istersen
Ben geçen sene ilk defa mide gribi olmuştum antibiyotikle zor iyilestim kusma mide bulantısı ateş yapıyordu
Bende oğlan uyurken yemek koymuştum ocağa istifra etti temizledim banyo yaptırdım yemeği unutmuşum yandıUykum geldi
Benimde aksama yemek var kafam rahat et kavurma ,mercimek çorbası ,kereviz salatası
Acaba mercimek artı getirirmi yarina yesemmi yemesemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?