Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haklısın. ınsallah barısmıssınızdır ☺
Kolay gelsin canım çok sinir bozucu gerçekten
Iyıce halıyı supurdum cocuklar uyuyuncada sılecm artık sagol ☺
Bende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)
Inanır mısınız esımle daha dun ekmek yapma makınası hakkında konuştuk ☺ pahalı dıyor ama bence gereklı hemde saglıklı temız ıcerıklı ekmek yemek paha bıcılemez

Tam motive olarak devam ediyorum kızlar
Kizima mercimek çorbası yaptım inş içer

Beni parmaginda oynatiyo
Sabahtan bu saate 2.corba digerini icmedi gardrop düzenliyorum öyle dagiliyor anlatamam

Icini silip düzenliyorum
Ben hiç tartilmadim yarını çok merak ediyorum

Bencede lazım. Ama ben kaldır geri çıkart işini sevmiyorum o yüzden de hep tezgahta kalsın istiyorum. Sonra da mutfak çok dağınık geliyor gözüme. Ama haklısın bence de kendi yaptığın ekmeğe paha biçilemez

Masalla ıradelısın cok taktır edıyorum. Bızım evde sureklı dagılıyor
Tezgahta buyuk olmalı kı goze batmasın. Benım tezgahta normal buyuklukte goze batar hıcte sevmem tezghta bıseylerın olmasını. Ama almayı cok istiyorum yıne de ben ona yer bulurum

Benimki dolpta duruyor
Tezgahı boş seviyorum ki çıkardığım bulaşıklar sığsın

Çok geçmiş olsun canım ya enfeksiyon mu var ki vücudunda. Enfeksiyon tam geçmeyince hastalık böyle tekrarlıyor işte

Canım ya geçmiş olsun
Rutin testlerini yaptir bi istersen
Ben geçen sene ilk defa mide gribi olmuştum antibiyotikle zor iyilestim kusma mide bulantısı ateş yapıyordu

Ben dolaplari düzenlerken kızım uyuyakalmış çizgi-film izlerken 3de baktım uyuyo

Gece uyumadık tabiki uyur ben napicam bu gece inş uyur yeşil çay ıctim

Makinada yikaniyor çamaşır dışarda sağanak yağmur
Balkona camasirliga asacm artık
Beyazlarda yarına kaldı

Çok geçmiş olsun canım ya enfeksiyon mu var ki vücudunda. Enfeksiyon tam geçmeyince hastalık böyle tekrarlıyor işte
çok sağol canım
Canım ya geçmiş olsun
Rutin testlerini yaptir bi istersen
Ben geçen sene ilk defa mide gribi olmuştum antibiyotikle zor iyilestim kusma mide bulantısı ateş yapıyordu
Yarın gideceğiz bakalım hastaneye bilmiyorum perişan olduk artık

Uykum geldi
Benimde aksama yemek var kafam rahat et kavurma ,mercimek çorbası ,kereviz salatası
Acaba mercimek artı getirirmi yarina yesemmi yemesemmi?
Bende oğlan uyurken yemek koymuştum ocağa istifra etti temizledim banyo yaptırdım yemeği unutmuşum yandı şimdi ayağıma aldım sallıyorum biraz ama uyumuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…