Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

BEn de öyleyim kahvaltı yapana kadr çok aç hissetmem yapınca acıkırım

Geçmiş olsun canım ilaçsız iyileşir inşallah ya bu sefer

Ayy çok geçmiş olsun, çok ciddi bir şey değildir umarım Çabucak geçer gider.
Çok geçmiş olsun canım
Aa çok geçmiş olsun canım kalıcı bir problem olmaz inşallah.
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin
Mor Vampirella çok geçmiş olsun canım. Kötü olmuş nasıl oldu ki
Allah razı olsun hepinizden bugun daha iyiyim dun tum gün goz kirptikca digerinden yas akti cok ciddi bir aci agri oluyordu bugun sol gozum hala batma var ama dünkü kadar degil az biraz bulanik da görüyorum ama gececekmis insallah çabuk duzelir.. son zamanlarda atamaydi kutlamaydi ucunu kaçırdım toparlamam da lazimmm

Kızlar ben diyet yapmadigim için menü paylasmiyorum .. dun aksam zaten yılbaşı vs ile baya bozdum bugunde bozdum sıkintili bu aralar . Spora gidip.eritmeye çalışıyorum

Bugün çok halsizdim. Akşama doğru biraz uyudum da kendime geldim. Su hiç içemedim. Yanımda şişe olmayınca içemiyorum ben

fırında patatesle yoğurt çorbasındaki pirinçlerin çok olmadığını düşünerek güzel diyorum afiyet olsun
Bugün çok halsizdim. Akşama doğru biraz uyudum da kendime geldim. Su hiç içemedim. Yanımda şişe olmayınca içemiyorum ben
Ben de şişe olmadan içemiyorum bugün çok az içtim bende ,4 gibi çocukları uyuttum bende uzanmıştım uyumuşum şimdi de hiç halim yok ya

Slm kızlar bugün dışarıdaydık yazamadım hiç.
Sbaah10.0
1 krep
Domates salatalık
3 zeytin

Akçam15.30
1 tabak tavuklu bulgur pilavı
Salataa
Ayran

8000 adım》》 120 puan
G gunesli gunler
Afiyet olsun bende çok severim tavuklu pilavı

Bu menü bugün değil de Cuma’dan Çarşambaya kadar olsaydı güzel derdim ,

Yine güzel düşünerek yazıyorum mesajımı yanlış anlama diye canım ama
yarını hafif geçir bol su iç de ödem yapmaz inşallah

Geçmiş olsun kızına iyileşemedi mi canım bu seneki hastalık bir anormal sürekli tekrarlıyor
Geçmiş olsun canım ilaçsız iyileşir inşallah ya bu sefer
Sağolun kızlar anaokulunda ilk senesi olunca böyle oluyor
Antibiyotik kesinlikle kullanmam gecen ay cok kullandık

Faydası olmuyor zaten öğretmenide aynısını söyledi iki gündür soğan suyu iciriyorum bi tatli kaşığı

Atesi cikincada ayaklarina limon suruyorum çok şükür bugün ateşi yükselmedi ama çok mizmizdi yemek yemiyor süt içmiyor

Ac uyudu kilosu iyi bide zayıf olsaydı iyice zayıflardı

Afiyet olsun canım patates ne kadardi
Yogurt çorbası bugdaylimi pirinclimi?
Spor Nirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…