- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Akşama yemek yapıyordum ben de :)Huuu huuu nerdesiniz
Aynen bende öyleyimMideye yemek girince daha fazlasını istiyor canım. Bende normalde kahvaltıyı geç de yapmış olsam iki ana öğün yetmiyor bana ama oruç tutarken zorlanmıyorum.
BEn de öyleyim kahvaltı yapana kadr çok aç hissetmem yapınca acıkırımDişçiden az önce geldim .
Bir çamaşır serdim ,
Kabak soteledim tava da namaz kılıp onu yiyeceğim yoğurtla uğraşıyorum öyle valla
Evde olsam şimdiye kadar 2 öğün yemiştim acıkarak , şu ana kadar bişi yemedim su bile içmedim ama aç değilim bu nasıl bişi ya
Geçmiş olsun canım ilaçsız iyileşir inşallah ya bu seferUzandım ankam uykum var Akşam kızım erken uyursa bende uyurum bugün biraz daha iyi gibi
Grip olduğu için bu hafta okula göndermiycem
Sen nasılsın mutfak pırıl pırıl olmuştur
Bende sinirlenince temizlik yaparım bütün sinirimi temizlikten çıkarırım ha bide yemek yerim
Ayy çok geçmiş olsun, çok ciddi bir şey değildir umarımÇabucak geçer gider.
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun. Bi kaç yıl önce benim de başıma benzer bi şey geldi. Gözümü her kırpmamda inanılmaz acımıştı. Uzun süre rimel kullanamadım.
Gözünü kapatıp açtıkça çizilme artıyo. bundan dolayı lens takıyorlar. Umarım kısa sürede ilaçlarla düzelir.
Aa çok geçmiş olsun canımkalıcı bir problem olmaz inşallah.
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin
Allah razı olsun hepinizden bugun daha iyiyim dun tum gün goz kirptikca digerinden yas akti cok ciddi bir aci agri oluyordu bugun sol gozum hala batma var ama dünkü kadar degil az biraz bulanik da görüyorum ama gececekmis insallah çabuk duzelir.. son zamanlarda atamaydi kutlamaydi ucunu kaçırdım toparlamam da lazimmm
Ooo yarına gelsin eksiler14:45
1 sotelenmiş kabak
1,5 sb yoğurt
1 tutam dereotu
18:15 1 greyfurt
21:00 Türk kahvesi
1 lt su
Bugün böyle oldu
Ooo yarına gelsin eksiler14:45
1 sotelenmiş kabak
1,5 sb yoğurt
1 tutam dereotu
1 lt su
Bugün böyle oldu
Ay inşallah gelsinde bende göreyimOoo yarına gelsin eksiler
fırında patatesle yoğurt çorbasındaki pirinçlerin çok olmadığını düşünerek güzel diyorum afiyet olsun9.30
1 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates
11.00
Yarım çay bardağı kuruyemiş
13.00
fırında tavuk 200 gr kadar
Fırında patates
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
18.00
yarım kase yoğurt çorbası
1.5 lt su
Ben de şişe olmadan içemiyorum bugün çok az içtim bende ,4 gibi çocukları uyuttum bende uzanmıştım uyumuşum şimdi de hiç halim yok yaBugün çok halsizdim. Akşama doğru biraz uyudum da kendime geldim. Su hiç içemedim. Yanımda şişe olmayınca içemiyorum ben
Afiyet olsun bende çok severim tavuklu pilavıSlm kızlar bugün dışarıdaydık yazamadım hiç.
Sbaah10.0
1 krep
Domates salatalık
3 zeytin
Akçam15.30
1 tabak tavuklu bulgur pilavı
Salataa
Ayran
8000 adım》》 120 puan
G gunesli gunler
Geçmiş olsun kızına iyileşemedi mi canım bu seneki hastalık bir anormal sürekli tekrarlıyor
Sağolun kızlar anaokulunda ilk senesi olunca böyle oluyorGeçmiş olsun canım ilaçsız iyileşir inşallah ya bu sefer
Disciye acmi gittin canım çok az olmuş inş bu saatlerde acikmazsin14:45
1 sotelenmiş kabak
1,5 sb yoğurt
1 tutam dereotu
1 lt su
Bugün böyle oldu
Afiyet olsun canım patates ne kadardi9.30
1 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates
11.00
Yarım çay bardağı kuruyemiş
13.00
fırında tavuk 200 gr kadar
Fırında patates
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yoğurt
18.00
yarım kase yoğurt çorbası
1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?