- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ben şehriyeli yapıyorum canım. Pirinç sevmiyorum mümkün olduğunca kullanmam. Patates de azdı.fırında patatesle yoğurt çorbasındaki pirinçlerin çok olmadığını düşünerek güzel diyorum afiyet olsun
Ben de şişe olmadan içemiyorum bugün çok az içtim bende ,4 gibi çocukları uyuttum bende uzanmıştım uyumuşum şimdi de hiç halim yok ya
Patates azdı canım. Şehriyeli yapıyorum ben. Çok seviyorum öyle. Spor bu ara hiç yapmıyorumAfiyet olsun canım patates ne kadardi
Yogurt çorbası bugdaylimi pirinclimi?
Spor Nirde
aç gittim evet canımDisciye acmi gittin canım çok az olmuş inş bu saatlerde acikmazsin
afiyet olsun güzel menüBugün yediklerim
12:00
Bi dilim tb ekmeği 2ceri domates peynir zeytin yagda yumurta kayısı çayı
15:45 sekersiz türk kahvesi tuzsuz fıstık findik yarim cay bardağı kadar
18:15 3kofte bi kase kereviz salatası
Spor
90dk tempolu yürüyüş 225pn
G gunesli gunler
Menü güzel afiyet olsun canımBugün:
Kahvaltı (9.00)
Omlet
Peynir domates yeşillik zeytin
Akşam(18.00)
1 haşlanmış içli köfte
Mantarlı tavuk sote yedim.
6 bin adım 90
Su 1 aslihancngzSu perisi86
7 Subat hedefim 74 kilo olmakinş hedefimi tutturum
Şubat ayi hedefiniz varmi kızlar
Niye izne ayriliyorsun ki canım ya heba etme verdiğin kilolarıİki hafta sonra ablamlar gelecek ve iki hafta kalacaklar o ara muhtemelen izne ayrılırım o yüzden hedef belirleyemiyorum şimdi
Yemeğe mi karar verdinİki hafta sonra ablamlar gelecek ve iki hafta kalacaklar o ara muhtemelen izne ayrılırım o yüzden hedef belirleyemiyorum şimdi
Öyle görünüyor yiyecekYemeğe mi karar verdin
Bende sıkıntı yok anka su anlikKızlar çok zor bağlanılıyor sitete siz nasıl giriyorsunuz
Tabiki varrr 3. Hedefim 1 şubatta 79ları görmek. Bu 8lerden kurtulacağım7 Subat hedefim 74 kilo olmakinş hedefimi tutturum
Şubat ayi hedefiniz varmi kızlar
Telefondan sıkıntı olmuyor canımKızlar çok zor bağlanılıyor sitete siz nasıl giriyorsunuz
Benim telefonun hafızası dolmuş ondan galiba baya temizledim Chromeu sildim yükledimTelefondan sıkıntı olmuyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?