Çok geçmiş olsun canım. Benimde oğlum ateşleniyor dünden beri. Başka bişeyi yok. Of calpol dolven dönüşümlü veriyorum.Benimde oğlumda yine ateş kusma 1,5 aydır böyle , 1 hafta bir dinleniyoruz yine başlıyor .
Üşütme falan yok burun akıntısı falan , benim aklıma artık kötü kötü şeyler geliyor niye böyle bu çocuk ya
Seninki yavaşladı ben kendimi çatıdan atayımBenim kilo vermem çok yavaşladı ya tartı beni hiç mutlu etmedi
Ahh kuzum benim yaBende oğlan uyurken yemek koymuştum ocağa istifra etti temizledim banyo yaptırdım yemeği unutmuşum yandışimdi ayağıma aldım sallıyorum biraz ama uyumuyor hiç
Boyut ne kadardı ankam hamuru inceyse sıkıntı olmaz cokta yağlı degilseMisafirim vardı giremedim. 15:00 gibi etli ekmek yedim yarım. Başka bişey yemicem inşallah etkilemez yarına
Çok geçmiş olsun canım. Tıp fakültesine götür genel taramasını yapsınlar bağışıklık güçlendirici ilaç versinler. Kusmadan ishalden korkmam ben vücudu temizlensin bastırmaya çalışma. Süt peynir yedirme yoğurt yedirmeye çalış sadece. Evde arpa unu varsa telbine veya sarımsaklı yap. Şifa olsun kuzuya inşallahBende oğlan uyurken yemek koymuştum ocağa istifra etti temizledim banyo yaptırdım yemeği unutmuşum yandışimdi ayağıma aldım sallıyorum biraz ama uyumuyor hiç
Canim her hafta ayni gidecek diye bir şey yokBenim kilo vermem çok yavaşladı ya tartı beni hiç mutlu etmedi
Bütünü 1,5 metre falan oluyorBoyut ne kadardı ankam hamuru inceyse sıkıntı olmaz cokta yağlı degilse
Inş etkilemez kayisi yersin uzerinede ılık su
Çok yedirir diyorsun yani:)Bir
bende de vardı vardı dıyorum çünkü bozuldu kayısı koptu ve 150 tl istedıler bende çok geldıgı için yaptırmadım bu makinelerde sık yaşanıyor böylen seyler bu ıkıncı kopuşu ama yaptığı ekmekler muthıs oluyor yaptıkcada yapası gelıyor insanın
Anneme alacağım çin çok yedirme kısmı beni etkilemeyecek gib ama şu an ben bile heves ettim2-3 aydır yapmıyorum sıcak sıcak çıktığı için çok yediriyor
Pro üyeliğin hayırlı olsun
Fırında tarifin var mı?Bende fırında yapıyorum tam buğday unu alabılsem yapıcm artık ta kalıtelı güzel un bulmak sıkıntılı
Ayy ne güzelmiş o öyle akşamdan koy sabah olsun. Arçeliği de bir araştırayım. Daha makul fiyatlı.Bende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)
İşlerim çok yoğundu öğleden sonra ondan uğrayamadım
Hepsinde var o özellik canım.Ayy ne güzelmiş o öyle akşamdan koy sabah olsun. Arçeliği de bir araştırayım. Daha makul fiyatlı.
Onu demedim aşağıda ismini görmeye alışmışım artık pro olunca göremiyorumİşlerim çok yoğundu öğleden sonra ondan uğrayamadım
Seninki yavaşladı ben kendimi çatıdan atayımresmen aç geziyorum artıyım yani
Yarın 69 görene kadar aç kalıcam yine
Canim her hafta ayni gidecek diye bir şey yok
Sabit olabilir 200gr gitmesi bile normal
Kaçamak yaptiysan oda etkiler bende merak içindeyim tartida yarin ne göreceğim
Cahillik işteHepsinde var o özellik canım.
Aaa hadi ya gözükmüyor mu :/ Ben de seni göremiyorum evet şu an bakıyorum daOnu demedim aşağıda ismini görmeye alışmışım artık pro olunca göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?