Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Benimde oğlum ateşleniyor dünden beri. Başka bişeyi yok. Of calpol dolven dönüşümlü veriyorum.

Bende oğlan uyurken yemek koymuştum ocağa istifra etti temizledim banyo yaptırdım yemeği unutmuşum yandı şimdi ayağıma aldım sallıyorum biraz ama uyumuyor hiç
Ahh kuzum benim ya
Keşke bugün goturseydiniz su icir vucudu susuz kalmasin annesi

Misafirim vardı giremedim. 15:00 gibi etli ekmek yedim yarım. Başka bişey yemicem inşallah etkilemez yarına
Boyut ne kadardı ankam hamuru inceyse sıkıntı olmaz cokta yağlı degilse
Inş etkilemez kayisi yersin uzerinede ılık su

Bende oğlan uyurken yemek koymuştum ocağa istifra etti temizledim banyo yaptırdım yemeği unutmuşum yandı şimdi ayağıma aldım sallıyorum biraz ama uyumuyor hiç
Çok geçmiş olsun canım. Tıp fakültesine götür genel taramasını yapsınlar bağışıklık güçlendirici ilaç versinler. Kusmadan ishalden korkmam ben vücudu temizlensin bastırmaya çalışma. Süt peynir yedirme yoğurt yedirmeye çalış sadece. Evde arpa unu varsa telbine veya sarımsaklı yap. Şifa olsun kuzuya inşallah

Benim kilo vermem çok yavaşladı ya tartı beni hiç mutlu etmedi
Canim her hafta ayni gidecek diye bir şey yok
Sabit olabilir 200gr gitmesi bile normal
Kaçamak yaptiysan oda etkiler bende merak içindeyim tartida yarin ne göreceğim

Boyut ne kadardı ankam hamuru inceyse sıkıntı olmaz cokta yağlı degilse
Inş etkilemez kayisi yersin uzerinede ılık su
Bütünü 1,5 metre falan oluyor benimki yarım veya daha azdır bilmiyorum 1 taneyi çocuklarla ben yedim. 8 e falan bölüyorlar kaç parça bilmiyorum. Normalde karatay da serbest diyor etli ekmeğe ama işte Perşembe olunca canım sıkıldı.

Çok yedirir diyorsun yani:)
2-3 aydır yapmıyorum sıcak sıcak çıktığı için çok yediriyor
Pro üyeliğin hayırlı olsun
Anneme alacağım çin çok yedirme kısmı beni etkilemeyecek gib ama şu an ben bile heves ettim
Bende fırında yapıyorum tam buğday unu alabılsem yapıcm artık ta kalıtelı güzel un bulmak sıkıntılı
Fırında tarifin var mı?
Bende Arçelik var canım. Çok memnunum. Ekmeklerin hepsi güzel oluyor. En güzeli de akşamdan malzemeleri koyuyorum. Saatini kuruyorum sabah ekmek kokusuyla uyanıyorum :)
Ayy ne güzelmiş o öyle akşamdan koy sabah olsun. Arçeliği de bir araştırayım. Daha makul fiyatlı.

Seninki yavaşladı ben kendimi çatıdan atayım resmen aç geziyorum artıyım yani
Yarın 69 görene kadar aç kalıcam yine

Ya 300 500 benim için az. Yolum uzun sıkılmaya başladım. Ramazana kadar 70in altına düşeyim istiyorum ama bu gidişle zor

Canim her hafta ayni gidecek diye bir şey yok
Sabit olabilir 200gr gitmesi bile normal
Kaçamak yaptiysan oda etkiler bende merak içindeyim tartida yarin ne göreceğim

Öyle tabi canım arada olsa sorun etmem de bir ayı geçti az az gidiyor. Yolumuz uzun olduğu için sıkılmaya başladım maşallah senin çok güzel gidiyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…