- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Oruçtandır belki. Listene uymaya başlayınca hızlanır o canımYa 300 500 benim için az. Yolum uzun sıkılmaya başladım. Ramazana kadar 70in altına düşeyim istiyorum ama bu gidişle zor
Anka gözükt mü?
Ama fazlası inan çabuk geri gelir, yani idael gidiyorsun bence.Ya 300 500 benim için az. Yolum uzun sıkılmaya başladım. Ramazana kadar 70in altına düşeyim istiyorum ama bu gidişle zor
Öyle tabi canım arada olsa sorun etmem de bir ayı geçti az az gidiyor. Yolumuz uzun olduğu için sıkılmaya başladımmaşallah senin çok güzel gidiyor mesela
Yok gözükmüyor gözüksün mü istiyorsun. Diğer takımlarda rahat rahat gezersin artıkAaa hadi ya gözükmüyor mu :/ Ben de seni göremiyorum evet şu an bakıyorum da
Oruçtandır belki. Listene uymaya başlayınca hızlanır o canım
Ayarladım, gözüküyormuş şimdi. Aslında stalk işi için iyiymişYok gözükmüyor gözüksün mü istiyorsun. Diğer takımlarda rahat rahat gezersin artık
Evet şimdi görünüyorsunAnka gözükt mü?
Görüşürüz canımNeyse ben eve uçayım kızlar, görüşürüz :)
Her hafta 500gr gitse keske geçen hafta benimde 400gr gitti ondan önceki hafta artı geldiğim için 1200gr gittiYa 300 500 benim için az. Yolum uzun sıkılmaya başladım. Ramazana kadar 70in altına düşeyim istiyorum ama bu gidişle zor
Öyle tabi canım arada olsa sorun etmem de bir ayı geçti az az gidiyor. Yolumuz uzun olduğu için sıkılmaya başladımmaşallah senin çok güzel gidiyor mesela
içiriyorum canım çok sağolAhh kuzum benim ya
Keşke bugün goturseydiniz su icir vucudu susuz kalmasin annesi
ateş kusma var ne yese çıkardı yarın doktora gideceğiz merkeze inşallahÇok geçmiş olsun canım. Tıp fakültesine götür genel taramasını yapsınlar bağışıklık güçlendirici ilaç versinler. Kusmadan ishalden korkmam ben vücudu temizlensin bastırmaya çalışma. Süt peynir yedirme yoğurt yedirmeye çalış sadece. Evde arpa unu varsa telbine veya sarımsaklı yap. Şifa olsun kuzuya inşallah
Çok haklısın ama Aman boşver canım ya sağlık olsun gerisi boşBen bu habersiz gelen misafire çok bozulmaya başladım. Her gün birisi geliyor yol geçen hanına döndük resmen
Ne kadar arkadaşım da olsa mahçup oluyor insan
bence etkilemez rahat ol.Misafirim vardı giremedim. 15:00 gibi etli ekmek yedim yarım. Başka bişey yemicem inşallah etkilemez yarına
can sıkmak yok. Her eksi kabulümüzBenim kilo vermem çok yavaşladı ya tartı beni hiç mutlu etmedi
ben çok memnundum kullanırken.Çok yedirir diyorsun yani:)
Anneme alacağım çin çok yedirme kısmı beni etkilemeyecek gib ama şu an ben bile heves ettim
Fırında tarifin var mı?
Ayy ne güzelmiş o öyle akşamdan koy sabah olsun. Arçeliği de bir araştırayım. Daha makul fiyatlı.
öyle düşünme canım. Benimde daha 14 15 kilom var hedefime. Ne kadar versek kardır. Ben şuan 80 altına inince çok mutlu olacağım. Onu bekliyorumYa 300 500 benim için az. Yolum uzun sıkılmaya başladım. Ramazana kadar 70in altına düşeyim istiyorum ama bu gidişle zor
Yaaa stalk işi sende canım bundan sonra G gunesli gunlerYok gözükmüyor gözüksün mü istiyorsun. Diğer takımlarda rahat rahat gezersin artık
Buyuk cocugun var heralde o ne yıyır bızım cocuklar esım cok cok severler bı ben yemıyorum gunde 2 cıft ekmek yıyolar bazen yetmıyo bıle1.5 aydır eve ekmek girmiyor canım.eşimde insülin direnci çıktı. Yemiyoruz
Hahahah aynen bıseyler olunca tezgaha bulasık sıgmıyorBenimki dolpta duruyor
Tezgahı boş seviyorum ki çıkardığım bulaşıklar sığsın
Yok sınema ıcın demedım zaten de bende gıder avm gezerdım normalde. Komsum fılan yok hıc canım cok sıkılıyorKüçük çocukla gidilmez zaten ki. Bende rafadan tayfayı çok seviyorum imkanım olsa bende giderdim
Offf konya etlı pıdesıBütünü 1,5 metre falan oluyorbenimki yarım veya daha azdır bilmiyorum 1 taneyi çocuklarla ben yedim. 8 e falan bölüyorlar kaç parça bilmiyorum. Normalde karatay da serbest diyor etli ekmeğe ama işte Perşembe olunca canım sıkıldı.
Zengınlık boyle bısey demek kıAaa hadi ya gözükmüyor mu :/ Ben de seni göremiyorum evet şu an bakıyorum da
Haftada 1 temizliğe gelen kadın için ekmek alıyorum. Tam buğday ekmeği o daBuyuk cocugun var heralde o ne yıyır bızım cocuklar esım cok cok severler bı ben yemıyorum gunde 2 cıft ekmek yıyolar bazen yetmıyo bıle
Hahahah aynen bıseyler olunca tezgaha bulasık sıgmıyor
Yok sınema ıcın demedım zaten de bende gıder avm gezerdım normalde. Komsum fılan yok hıc canım cok sıkılıyor
Offf konya etlı pıdesıtadı damagımda kalmıstı. Sıvasta da yapıyolar da konya ınnnncecıktı of karnım acıktı
Zengınlık boyle bısey demek kı
Yok sınema ıcın demedım zaten de bende gıder avm gezerdım normalde. Komsum fılan yok hıc canım cok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?