Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kosu puanı ve yürüyüş puanı farklı nasıl adımdan hesapliyorsun hepsini . Sadece adımdan olmaz kaç dk kostugunu bilmen gerek bence canım en az 35 40 dk spor yapmak lazım yürüyüş yani

canım ben yorum yapıyorum ama sanki sen hep kendi bildiğini okur gibisin. O yüzden yorumlamıyorum artık. Çok fazla kaçamak yapıyorsun :/ Çok spor yapıyorsun :/ Tamamen bir değişikliğe gitmen lazım.

Kosu puanı ve yürüyüş puanı farklı nasıl adımdan hesapliyorsun hepsini
1000 adım 15 puan. Akşam tempolu yürüyorum mesela, öğlen koşuyorum, aralarda merdiven in çık yapıyorum. Telefnum cebimde oluyor. Ayrı ayrı puan hesaplayamam. Hepsini adım olarak yazıyorum.

TÜh ya kötü olmuş kimsenin hakkı kimsede kalmaz merak etme
Niye hemen çıkarayım canım yeni arkadaşımız da bu kaptan manyak kilo veremeyeni kovuyor diyecek yükün azalmış en azından bu hafta daha iyi olur senin için inşallah

Patron çıldırdı

canım ben yorum yapıyorum ama sanki sen hep kendi bildiğini okur gibisin. O yüzden yorumlamıyorum artık. Çok fazla kaçamak yapıyorsun :/ Çok spor yapıyorsun :/ Tamamen bir değişikliğe gitmen lazım.
Diyete giremedim bi türlü korumadayim normalde ben gruptan çıkıyordum zaten olsun yine de listede olmasanda kalabilrisin dediler diye kaldim . Yoksa diyette degilim ama çok aşırı yemedim spor da yapıyorum o kdr almis olamam herhalde şok oldum kafamı toplayamadim bi türlü zaten 2 aya gebelik planlıyorum bi 5 kilo vermem lazim . Diyete girmek icin kafami toplamam laizm . Sppru birskirsam daha da kolay kilo alırım . Çok fazla spor yapmiyorum ki ben hocalar normal diyo. Hatta biri var az diyo .40 dk haftada 4 gün belirli program var bi gün kol bi gün karin bi gün kalça onları çalışıp üstüne de 25 30 dk cardio yapıyorum . O kdr .

Sadece abur cuburları çıkarabilirsin bence. Porsiyonları azaltabilirsin. Hazır yemeklerden uzak dur. En azından sağlıklı beslenmeye çalış. Bu bile fark yaratır.

Vayyy
Z zeyas B Baharyagmuru35 i geçmiş
Tebrik ederim canım tacını elden bırakmadın
Bende şaşırdım bu hafta sahada gayretli olacağım
Ayağıma kaynar su döküldü allahtan spor ayakkabılarım vardı sadece bileğime biraz geldi. Şok oldum
Yaa geçmiş olsun cnm allah korumuş
valla cnm 10000 e tamamlayacağım diyr canım çıkıyor bazen dışarı çıkıyorum bazen evde koridor uzun hızlı tempo yürüyorum. Bazen leslie yapıyorum onu leslie diye yazmıyorum adım sayısı olarak yazıyorum. He yazılmasın adım sayısı denirse bende uyarım tabi amaç spor yapmak hareket etmek zaten.

1000 adım 15 puan. Akşam tempolu yürüyorum mesela, öğlen koşuyorum, aralarda merdiven in çık yapıyorum. Telefnum cebimde oluyor. Ayrı ayrı puan hesaplayamam. Hepsini adım olarak yazıyorum.
Yok onu biliyorum koşu dk 4 puan onu da ayrı hesapla bence haksızlık olmasın koşuların daha fazla puan yapar sadece koşuyu kaç dk olduğunu saysan yani puanlama az olur diye dedim . Normalde daha yüksek puanın olabilir koşularla

Biliyorum oradan az puan geliyor ama o hesaba girersem defter kalem elimde tutmam lazım Telefonu bırak, telefonu al, onu ondan çıkar bunu bundan çıkar Ohoo

Sadece abur cuburları çıkarabilirsin bence. Porsiyonları azaltabilirsin. Hazır yemeklerden uzak dur. En azından sağlıklı beslenmeye çalış. Bu bile fark yaratır.
Tmm kafamda bitirip hepsini denicem başka yolu yok gibi zaten aslında yemekler normal hatta bazen az bile su iki lokma bisküvi 1 2 kare çikolata derken kaçıyor onları da hiç yapmamak için uğraşıcam

Tmm kafamda bitirip hepsini denicem başka yolu yok gibi zaten aslında yemekler normal hatta bazen az bile su iki lokma bisküvi 1 2 kare çikolata derken kaçıyor onları da hiç yapmamak için uğraşıcam
Zaten onlar hep silip atıyor tüm emeğini bak inan. Şekersiz 21 yap, abur cubur yeme.

Aynen G gunesli gunler in dediği gibi yazdıklarımızı dikkate almadığın için yazmadım ben de. Diyetisyene danış diyoruz yapmıyorsun. Bizim de kapasitemiz belli napabiliriz ki burdan Herkes bişeyler yapmaya çalışıyor burda deneme yanılma yoluyla bize iyi gelen kötü gelen şeyleri topluyoruz. Spor bi yere kadar Zate diyetisyenler %70 beslenme %30 spor diyor.
Bir de yağ kas olayı var belki vücudun artık kas yapıyor tartıya yansımıyor.

Aynen ben de kelin merhemi olsa başına sürer diyorum kendime. Benim zaten menülerim öyle saçma ki sizin menülerinizi yorumlamaya utanıyorum.

Meyve de yemezsem kuduruum ben ama elimden geleni yapicam yoksa olmayacak bu iş herhalde haftaya yine 71 lere dönerim sıkarsam sonrada 4 5 kg için uğraşıcam en azından hamile kalmadan 67 olsam
:) Bir şey olmaz abartmadan sabah kahvaltısında meyve yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…