Sen istediğin kadar spor yap yiyeceğin 1 kare çikolata senin yağ yakımını durduruyor. Spordan 1 saat öncesinde yiyebilirsin ama spordan sonra olmuyor maalesefZaten onlar hep silip atıyor tüm emeğini bak inan. Şekersiz 21 yap, abur cubur yeme.
Aynen G gunesli gunler in dediği gibi yazdıklarımızı dikkate almadığın için yazmadım ben de. Diyetisyene danış diyoruz yapmıyorsun. Bizim de kapasitemiz belli napabiliriz ki burdanHerkes bişeyler yapmaya çalışıyor burda deneme yanılma yoluyla bize iyi gelen kötü gelen şeyleri topluyoruz. Spor bi yere kadar Zate diyetisyenler %70 beslenme %30 spor diyor.
Bir de yağ kas olayı var belki vücudun artık kas yapıyor tartıya yansımıyor.
Evet istersen aç gez o bir dilim mahvediyor her şeyi. Ama 3 yumurta ye otur yağa kır o kadar etkilemiyorSen istediğin kadar spor yap yiyeceğin 1 kare çikolata senin yağ yakımını durduruyor. Spordan 1 saat öncesinde yiyebilirsin ama spordan sonra olmuyor maalesef
DoğruSen istediğin kadar spor yap yiyeceğin 1 kare çikolata senin yağ yakımını durduruyor. Spordan 1 saat öncesinde yiyebilirsin ama spordan sonra olmuyor maalesef
Tamam canım sen bilirsin. Spor puanlarını takip edecek misin görevlerden de mi izine çıkıyorsun:))Anka Kaptanım yüksek müsaadenle ben izne ayrılmaya kesinlikle karar vermiş bulunuyorum, sen de izin verirsen bu haftadan itibaren Ocak sonuna kadar izin istiyorum.
Görenler bana da aynisinı diyorAslında tekrar diyete başlayamıyorum ondan oluyo herşey .. ama beni göRenler hiç 71 72 görünmüyorsun diyorlar . Tabi düzgün oldu fizik ama fazlalıklar var bi 5 6 kilo sadeece . Diyete tekrar girebilsem hepsi olacak .
Yok canım görevlerden çıkmıyorum sadece bir süre Cuma tartılmak istemiyorumTamam canım sen bilirsin. Spor puanlarını takip edecek misin görevlerden de mi izine çıkıyorsun:))
Görenler bana da aynisinı diyorsen kendini nasıl hissediyorsun o önemli
Tamam canım teşekkür ederim emeklerin içinYok canım görevlerden çıkmıyorum sadece bir süre Cuma tartılmak istemiyorumYoksa buradayım yine menü yazacağım.
Ne demek. Hepimiz güzelce kilo verelim artık yeni ay, yeni hedefler, kaçamaksız günler olsun hepimiz için. Mızmızlanmayalım.Tamam canım teşekkür ederim emeklerin için
Ben ipi aksatmayacağım artık. Sen beni dürter misin anka ip nerde hani diyeNe demek. Hepimiz güzelce kilo verelim artık yeni ay, yeni hedefler, kaçamaksız günler olsun hepimiz için. Mızmızlanmayalım.
Ooo dürtülmek istiyorsan dürterim sorun değil.Ben ipi aksatmayacağım artık. Sen beni dürter misin anka ip nerde hani diye
Pc ye geçebilirsem 1. sayfaya ekleyeyim grupları.Kızlar bu hafta sporda grup yarışması var ona göre grubunuzu belleyin, birbirimizi gazlayalım :)
Aaa doğru herkesten bir teyit alalım da ona göre.Pc ye geçebilirsem 1. sayfaya ekleyeyim grupları.cemrenil spor yarışmasına katılacak mısın canım
O izin aldı ya ondan dedim. Diğerleri beğen tuşuna basıp teyitlemedi mi kontrol etmedin miAaa doğru herkesten bir teyit alalım da ona göre.
Unutuyorum ben malum yaşlılıkOoo dürtülmek istiyorsan dürterim sorun değil.
1. TAKIM(Piliçler) | 2. TAKIM(Çıtırlar) |
Z zeyas |
|
B Baharyagmuru35 |
|
| G gunesli gunler |
|
|
|
|
|
|
|
|
@asliayet |
|
|
Evet herkes ok gibi ama cemrenil çıkarsa grupları yeniden düzenlemem gerekir adaletli olması içinO izin aldı ya ondan dedim. Diğerleri beğen tuşuna basıp teyitlemedi mi kontrol etmedin mi
Bekleyelim bakalım gelir cemrenil güzel spor yapıyor tabii ondan korktun dimiEvet herkes ok gibi ama cemrenil çıkarsa grupları yeniden düzenlemem gerekir adaletli olması için
Bu etiketler gelmiyor bu arada
1. TAKIM(Piliçler) 2. TAKIM(Çıtırlar) Z zeyas cemrenil B Baharyagmuru35 ada81 madamhd G gunesli gunler suukaa Su perisi86 wendy gulenyuzumsunsen asya_01 mavimli Anka Mor Vampirella @asliayet Elifcig93 soffty
Kızlar gruplar böyle, çıkmak isteyen bireysel sporuna devam edebilir. Bireyselde de puanları tutmaya devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?