Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aslında tekrar diyete başlayamıyorum ondan oluyo herşey .. ama beni göRenler hiç 71 72 görünmüyorsun diyorlar . Tabi düzgün oldu fizik ama fazlalıklar var bi 5 6 kilo sadeece . Diyete tekrar girebilsem hepsi olacak .

Sen istediğin kadar spor yap yiyeceğin 1 kare çikolata senin yağ yakımını durduruyor. Spordan 1 saat öncesinde yiyebilirsin ama spordan sonra olmuyor maalesef
Evet istersen aç gez o bir dilim mahvediyor her şeyi. Ama 3 yumurta ye otur yağa kır o kadar etkilemiyor

Anka Kaptanım yüksek müsaadenle ben izne ayrılmaya kesinlikle karar vermiş bulunuyorum, sen de izin verirsen bu haftadan itibaren Ocak sonuna kadar izin istiyorum.
Tamam canım sen bilirsin. Spor puanlarını takip edecek misin görevlerden de mi izine çıkıyorsun:))

Görenler bana da aynisinı diyor sen kendini nasıl hissediyorsun o önemli

Tamam canım sen bilirsin. Spor puanlarını takip edecek misin görevlerden de mi izine çıkıyorsun:))

Görenler bana da aynisinı diyor sen kendini nasıl hissediyorsun o önemli
Yok canım görevlerden çıkmıyorum sadece bir süre Cuma tartılmak istemiyorum Yoksa buradayım yine menü yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…