- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet bir gruba onu dieğerine zeyası koydum ki aynı güçte farklı gruplarda iki kişi olsunBekleyelim bakalım gelir cemrenil güzel spor yapıyor tabii ondan korktun dimi
Toplu ya ondan mı acaba :/Bu etiketler gelmiyor bu arada
Nisanlim da diyor ama cok ugrastirirlar kaldi ki kesin değil kazanacagimiz.. Allah benden aldıklarını onlara yedirmesin ne deyim..Zor bir hafta geçirdin canım olabilir sıkma canını haftaya toparlarsın inşallah. Maaşını niye vermediler ki yaabu ay da çok çalışmıştın gerçekten. Neyse Rabbim yedirmez kimseye kimsenin hakkını merak etme. Dava falan uğraşsan alırsın aslında ama baya uğraştırır
Geçmiş olsunn Allah korumus iyi ki çocuklar yokmuşAyağıma kaynar su döküldü allahtan spor ayakkabılarım vardı sadece bileğime biraz geldi. Şok oldum
Benim canım kaptanimmTÜh ya kötü olmuşkimsenin hakkı kimsede kalmaz merak etme
Niye hemen çıkarayım canım yeni arkadaşımız da bu kaptan manyak kilo veremeyeni kovuyor diyecekyükün azalmış en azından bu hafta daha iyi olur senin için inşallah
Senden bu hafta sıkı spor bekliyorum ona göre.Nisanlim da diyor ama cok ugrastirirlar kaldi ki kesin değil kazanacagimiz.. Allah benden aldıklarını onlara yedirmesin ne deyim..
Geçmiş olsunn Allah korumus iyi ki çocuklar yokmuş
Benim canım kaptanimmbu hafta daha aktifim kesinlikle.
Sayac ne demek ☺ evet bozulunca basa sarılıyor. Kahve ıctık esımle o sekersız ıcemıyor dıye 2 fıncana 1 kup seker attım basa sardı. Ama ben kendımı bılıyorum cok sıkıya gelemem o yuzden 2 ogun ara yok if yapmaya calısacagım. Dun alıstırma oldu orucum saydım yemedım. Bugun ınsallah balık salata yıyecegım ınsallah devamı gelır en azından 65 olmak ıstıyorumHadi bakalım ben de dün akşam sayaç başlattım çikolata yok yazıyor sayaçta ama ben şekersiz olarak değerlendiriyorum
Yılbaşında içtiğim 3ü 1 arada dışında şeker yemedim ama işte beyaz un da şekersizi bozuyor dünkü etli ekmek bozdu başa döndük
Valla menume bakıyorum yedıklerıme kacamaklarıma bakıyorum bırde burda kı arkadaslara.. cok ıstıkrarlı gıden arkadaslar var masallah utanıyorum yanıAynen ben de kelin merhemi olsa başına sürer diyorum kendime. Benim zaten menülerim öyle saçma ki sizin menülerinizi yorumlamaya utanıyorum.
Bende yerımde olsa da 10000 adım yapmaya calısacagım ınsallahBen ipi aksatmayacağım artık. Sen beni dürter misin anka ip nerde hani diye
Niye piliç
1. TAKIM(Piliçler) 2. TAKIM(Çıtırlar) Z zeyas @cemrenil @Mavi95 @ada81 madamhd G gunesli gunler @suukaa @Su perisi86 @wendy @gulenyuzumsunsen @asya_01 @mavimli Anka Mor Vampirella @asliayet @Elifcig93 @soffty
Kızlar gruplar böyle, çıkmak isteyen bireysel sporuna devam edebilir. Bireyselde de puanları tutmaya devam edeceğim.
Aynen ben de kendi menülerimle karşılaştırınca hiç yorum yapmaya yüzüm olmuyor yani bir de uzman da değilim hani öyle tek bildiğim şey karatay. Onu da burada pek uygulayan yok sanırım. Diyetisyenle de çok uzun ge.mişim yok.Sayac ne demek ☺ evet bozulunca basa sarılıyor. Kahve ıctık esımle o sekersız ıcemıyor dıye 2 fıncana 1 kup seker attım basa sardı. Ama ben kendımı bılıyorum cok sıkıya gelemem o yuzden 2 ogun ara yok if yapmaya calısacagım. Dun alıstırma oldu orucum saydım yemedım. Bugun ınsallah balık salata yıyecegım ınsallah devamı gelır en azından 65 olmak ıstıyorum
Valla menume bakıyorum yedıklerıme kacamaklarıma bakıyorum bırde burda kı arkadaslara.. cok ıstıkrarlı gıden arkadaslar var masallah utanıyorum yanı
Bende yerımde olsa da 10000 adım yapmaya calısacagım ınsallah
Niye piliçayy ne guldum tam cozemedım ısmın karsısındakı ısım mı rakıp yoksa pılıcler ve cıtırlar karsı karsıya mı
Ooo bende şimdi çözdüm olayı bu süper olmuş cnm bende sanıyorumki iki gruptan ayrı ayrı 1nci çıkacak. Çok güzel düşündün valla eline emeğine saglık. İsimde harika bendende tam piliç olur zaten tombul tombulAynen ben de kendi menülerimle karşılaştırınca hiç yorum yapmaya yüzüm olmuyor yani bir de uzman da değilim hani öyle tek bildiğim şey karatay. Onu da burada pek uygulayan yok sanırım. Diyetisyenle de çok uzun ge.mişim yok.
Piliçler takımı Çıtırlar takımına karşı
Tabi kii çıtır takimindayim bu isme leke surdurememSenden bu hafta sıkı spor bekliyorum ona göre.
Çok sevinirim.@Zeynebim2020 sen de katılır mısın listeye spor için? Yoksa bu hafta alışmada mısın?
1. Sayfada spor puanlarımız var onu inceleyebilirsinPeki spor olarak neler yapıyorsunuz?
Akşam ekmek pilav yemeyerek ve günü erken kapatarak telafi edersin. Benim kilolarımın sebebi bu gün yiyim yarın diyete başlarımYarın menü vereceğim diye kahvaltıyı biraz abarttım sanırım.
Hoşgeldin aramıza cnmÇok sevinirim.
En azından bana da teşvik olur.
Kimse kilomla ilgili destek olmuyor haftalardır yazıyorum tek bi yorum bile yok kendimi kötü hissettimgerçekten 1 haftada 2 kilo 200 gr almis olamam herhalde yılbaşında içtiğim biranin ödemimi acaba vücudumda aynı
canım ben yorum yapıyorum ama sanki sen hep kendi bildiğini okur gibisin. O yüzden yorumlamıyorum artık. Çok fazla kaçamak yapıyorsun :/ Çok spor yapıyorsun :/ Tamamen bir değişikliğe gitmen lazım.
Ayy olur mu canım piliç gibi hatun manasındaOoo bende şimdi çözdüm olayı bu süper olmuş cnm bende sanıyorumki iki gruptan ayrı ayrı 1nci çıkacak. Çok güzel düşündün valla eline emeğine saglık. İsimde harika bendende tam piliç olur zaten tombul tombul
ahaha lütfenTabi kii çıtır takimindayim bu isme leke surduremem
tamam seni de ekliyorum o zaman listeye :)Çok sevinirim.
En azından bana da teşvik olur.
Aaa bu benAkşam ekmek pilav yemeyerek ve günü erken kapatarak telafi edersin. Benim kilolarımın sebebi bu gün yiyim yarın diyete başlarım
Naptınız canım ne dedilerGeçen hafta 78.9
Güncel 78.5
Gece hiç uyumadık 39 dan düşmedi ateşimiz
Şu an hastanedeyiz.
Sabah wc siz tartıldım bu sonuç çıktı.
Bin kez indim çıktım değişmedi.
Hiç kaçamak yapmadım inanın
Ama sporda yapamadım ondan sanırım.
Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?