Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nisanlim da diyor ama cok ugrastirirlar kaldi ki kesin değil kazanacagimiz.. Allah benden aldıklarını onlara yedirmesin ne deyim..
Ayağıma kaynar su döküldü allahtan spor ayakkabılarım vardı sadece bileğime biraz geldi. Şok oldum
Geçmiş olsunn Allah korumus iyi ki çocuklar yokmuş
Benim canım kaptanimm bu hafta daha aktifim kesinlikle.

Senden bu hafta sıkı spor bekliyorum ona göre.

Sayac ne demek ☺ evet bozulunca basa sarılıyor. Kahve ıctık esımle o sekersız ıcemıyor dıye 2 fıncana 1 kup seker attım basa sardı. Ama ben kendımı bılıyorum cok sıkıya gelemem o yuzden 2 ogun ara yok if yapmaya calısacagım. Dun alıstırma oldu orucum saydım yemedım. Bugun ınsallah balık salata yıyecegım ınsallah devamı gelır en azından 65 olmak ıstıyorum
Aynen ben de kelin merhemi olsa başına sürer diyorum kendime. Benim zaten menülerim öyle saçma ki sizin menülerinizi yorumlamaya utanıyorum.
Valla menume bakıyorum yedıklerıme kacamaklarıma bakıyorum bırde burda kı arkadaslara.. cok ıstıkrarlı gıden arkadaslar var masallah utanıyorum yanı
Ben ipi aksatmayacağım artık. Sen beni dürter misin anka ip nerde hani diye
Bende yerımde olsa da 10000 adım yapmaya calısacagım ınsallah
Niye piliç ayy ne guldum tam cozemedım ısmın karsısındakı ısım mı rakıp yoksa pılıcler ve cıtırlar karsı karsıya mı

Aynen ben de kendi menülerimle karşılaştırınca hiç yorum yapmaya yüzüm olmuyor yani bir de uzman da değilim hani öyle tek bildiğim şey karatay. Onu da burada pek uygulayan yok sanırım. Diyetisyenle de çok uzun ge.mişim yok.

Piliçler takımı Çıtırlar takımına karşı

Ooo bende şimdi çözdüm olayı bu süper olmuş cnm bende sanıyorumki iki gruptan ayrı ayrı 1nci çıkacak. Çok güzel düşündün valla eline emeğine saglık. İsimde harika bendende tam piliç olur zaten tombul tombul

canım ben yorum yapıyorum ama sanki sen hep kendi bildiğini okur gibisin. O yüzden yorumlamıyorum artık. Çok fazla kaçamak yapıyorsun :/ Çok spor yapıyorsun :/ Tamamen bir değişikliğe gitmen lazım.

Bende aslıya katılıyorum canım. Fazla takıldın bu konuya. Hiçbir söylediğimizi dikkate alıp uygulamadığın için artık bişey yazmadık bizde. Bence diyeti kafana takma artık bebek düşünüyorsan bebek yap doğumdan sonra çok daha rahat verirsin 5-6 kiloyu takma.

Ayy olur mu canım piliç gibi hatun manasında
Tabi kii çıtır takimindayim bu isme leke surduremem
ahaha lütfen
Çok sevinirim.
En azından bana da teşvik olur.
tamam seni de ekliyorum o zaman listeye :)
Akşam ekmek pilav yemeyerek ve günü erken kapatarak telafi edersin. Benim kilolarımın sebebi bu gün yiyim yarın diyete başlarım
Aaa bu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…