Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ellerine sağlık canım

mavimli bikaç gündür girmedi sanki

Hayırlı cumalar gecen hafta 72.6 bu hafta 72 kacamaksız 10 gun baslattım kendıme. Bu 2. Gun

600 gr gayet iyi canım tebrikler

Dün 15:00 ten beri açım gitmeyecek artık belli çok acıktım

eksidesin sonuçta canım üzme kendini daha fazla aç kalma. Eksi görmeyi bekleyip artı çıktığın günleri hatırla

Tünaydınnnnn,
Ay ancak gelebildim.Kusura bakmayın.
Tartı :59,6
Bu kadar düzensiz beslenme için fena sayılmaz aslında. Ama dikkat etmesem bu da olmazdı galiba.Geçen haftaya göre artıya geçebilirdim. Buna da şükür. Haftaya regl haftam. Umarım tartıdan bi kaç gün önce olur.Bakalım ne yapcam

Yaa bak kendimden biliyorum izine ayrılınca kilo verilmiyor
Bi yere birakmam seni
Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 79,4
Güncel = 78,7
Fark = 0,7
Yüzde = 0,88

Eki Görüntüle 2572069
Süpersin canım bana yetiseceksin
Valla izinde kilo veren görmedim ben canım. Genelde alınıyor sonra da veremeyince listeye girme işi uzuyor. Sen bilirsin tabii son karar senin. Senede 2 izin hakkı var.
Aynen katılıyorum ankam
Ellerine sağlık canım bu hafta biraz daha fazla yapacağım sporumu
Dün 15:00 ten beri açım gitmeyecek artık belli çok acıktım
200 gr gitmis moral bozmak yok
Haftaya daha fazlasi gidecek eminim❤

Burada olurum canım burayı bırakmak yok. Burayı bırakırsam geri alırım biliyorum

Burada olurum canım burayı bırakmak yok. Burayı bırakırsam geri alırım biliyorum
Eee listeden çıkmak niye kafa topluycam dersen hafta sonu 2gun dinle ankam izin verirse
Çok kızıyorum bak 5li kilolara az kaldı yoruldun ama sonuca degecek

Mor Vampirella canım geçmiş olsun
Nazara geldin bence
Rabbim şifa versin bi daha yasatmasin
Amin canım teşekkür ederim ışığa bakamıyordum şükür bugun iyiyim cok hafif bulanik görüyorum ama gececekmis
Geldimm. Bu haftam kötü geçti kişisel sorunlarla uğraşmaktan diyete adapte olamadim yilbasinin cezasini da + olarak cekiyorum. Gözümden rahatsızlık yaşadım onla uğraştım dün de çalıştığım yerden çekişmeli bir şekilde istifa ettim çalıştığım bir aylık maasimi ellerine bıraktım ciktim yaziklar olsun hepsine agla agla sinirimden kendimi yedim .. artık memuriyete kadar boşum bolca burdayim ama geçen hafta az verdim bu hafta + geldim takımdan uzak kal dersen onu da yaparim kaptanim toparlanmaya calısıcam ne dersen o .. seni üzdüm bu hafta

Eee listeden çıkmak niye kafa topluycam dersen hafta sonu 2gun dinle ankam izin verirse
Çok kızıyorum bak 5li kilolara az kaldı yoruldun ama sonuca degecek
Tartılma stresi yaşıyorum bu ara kilo alınca filan bilmiyorum :/

Zor bir hafta geçirdin canım olabilir sıkma canını haftaya toparlarsın inşallah. Maaşını niye vermediler ki yaa bu ay da çok çalışmıştın gerçekten. Neyse Rabbim yedirmez kimseye kimsenin hakkını merak etme. Dava falan uğraşsan alırsın aslında ama baya uğraştırır

Bence spor puanlamasinda günlük adim puanlandirilmasin spor yapanda yapmayanda adim atıyor sonuçta belki çok yavaş yürüyor ama hepsi spordan sayılıyor. Günlük yapılan normal yürüyüş tempolu olmadıkça spordan sayılmaz ki . Doktorlar bile spor dedgiin tempolun yuruyus ile olur diyorlar . Gerçekten tempolu yürüyüş yapanlar da dk üzerinden tempolu yürüyüşünü puanlandirsin daha mantıklı olmaz mı yine de siz bilirsiniz ben bi soliyim dedim G gunesli gunler

Hayırlı cumalar gecen hafta 72.6 bu hafta 72 kacamaksız 10 gun baslattım kendıme. Bu 2. Gun
Hadi bakalım ben de dün akşam sayaç başlattım çikolata yok yazıyor sayaçta ama ben şekersiz olarak değerlendiriyorum
Yılbaşında içtiğim 3ü 1 arada dışında şeker yemedim ama işte beyaz un da şekersizi bozuyor dünkü etli ekmek bozdu başa döndük

Herkes dışarı çıkıp spor yapamıyor ama. Ben iş yerinde fırsat buldukça yapıyorum mesela. Koşuyorum ama adım puanından hesaplıyorum. Çünkü onun hesabını tutmakla uğraşamam kaç dk koştum kaç dk yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…