Olur canım ama aktif ol tamam mı?Ben sabitim bu hafta ya 66.9hiç dikkat edemedin ona rağmen almamışım çok şükür
Spor listesine bende katılabilir miyim? Spor yapmam gerekiyor artık kilo gidiyor ama görüntü aynı sıkılaşmam şart
saol canım aslında daha çok gitti biliyorum ama neyse haftaya yansısın o daÇok güzel tebrik ederim
Küçücük bebeğine rağmen çok güzel gidiyor
Ben varım canım. 2 hafta önce diyetisyene gittim. Ekmeği pirinçi makarnayı kesti. 6 öğünlük bir liste hazırladı. Sporu da Leslie yapıyordum. Ama bu aralar hayatım çok yoğun o yüzden spor yapamıyorumEmziren var mı ?
Nasıl bir diyet yapıyorsunuz?
Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Ohh ohh çok sevindim sen bekle ben sana yetişeceğim kesin bu hafta sonra el ele giderizBen sabitim bu hafta ya 66.9hiç dikkat edemedin ona rağmen almamışım çok şükür
Spor listesine bende katılabilir miyim? Spor yapmam gerekiyor artık kilo gidiyor ama görüntü aynı sıkılaşmam şart
Hadi bakalım kolay gelsin canım takıldığın yardıma ihtiyacın olduğu yerde yaz. 7/24 uyanığım zatenAnka cim bugun if diyetine benzer bir yeme sekline basladim
Sabah kahvalti yok 12 bucukta kahvalti ediliyor birde aksam yemegi 7 de sonra 17 saat aclik bakalim inşallah iyi gider
Ohh ohh çok sevindim sen bekle ben sana yetişeceğim kesin bu hafta sonra el ele gideriz
Tabii ki katılabilirsin G gunesli gunler canım suskunkusa da grup ayarlayabilir misin?
1. TAKIM(Piliçler) | 2. TAKIM(Çıtırlar) |
zeyas | cemrenil |
Mavi95 | ada81 |
madamhd | aslihancngz |
suukaa | Su perisi86 |
wendy | gulenyuzumsunsen |
asya_01 | mavimli |
Anka | MorVampirella |
asliayet | Elifcig93 |
soffty | Zeynebim2020 |
SuSKuNKuS |
Süper canım. Bende 83ü bekledim ama olmadıSlm kızlar
Geçen hafta 82.7
Bu hafta 82.1
81 i görürmüyüm diye bekledim bu saate kadar ama yok inmedi dayanamadım kahvaltımı yaotım az önce.
Ben aslında giriyorum ama yazamıyorum hiç bu ara kızım müsaade etmiyor. Aktif olmaya çalışırım inşaAllahOlur canım ama aktif ol tamam mı?
Sizin menüleri takip edeyim o zaman.saol canım aslında daha çok gitti biliyorum ama neyse haftaya yansısın o da
Ben varım canım. 2 hafta önce diyetisyene gittim. Ekmeği pirinçi makarnayı kesti. 6 öğünlük bir liste hazırladı. Sporu da Leslie yapıyordum. Ama bu aralar hayatım çok yoğun o yüzden spor yapamıyorum
Ohh ohh çok sevindim sen bekle ben sana yetişeceğim kesin bu hafta sonra el ele gideriz
Tabii ki katılabilirsin G gunesli gunler canım suskunkusa da grup ayarlayabilir misin?
Teşekkür ederim canım :)
1. TAKIM(Piliçler) 2. TAKIM(Çıtırlar) zeyas cemrenil Mavi95 ada81 madamhd aslihancngz suukaa Su perisi86 wendy gulenyuzumsunsen asya_01 mavimli Anka MorVampirella asliayet Elifcig93 soffty Zeynebim2020 SuSKuNKuS
@Zeynebim2020 A Afra00 kızlar sizin takımlar da böyle. Günlük yaptığınız sporların puanlarını hesaplayıp beni etiketleyebilirsiniz :)
Tamam canım sahalarda da görelim seniBen aslında giriyorum ama yazamıyorum hiç bu ara kızım müsaade etmiyor. Aktif olmaya çalışırım inşaAllah
Ayyy bu ara menülerim çok saçma olabiliyor. Dedim ya çok yoğunum bu ara. O yüzden yeme saatlerini kaçırıyorum veya yemek hazırlayamıyorum. Ama 2 çocuklu hayata alışınca bir düzen kurunca gayet güzel yazıcamSiz
Sizin menüleri takip edeyim o zaman.
Peki listeyi paylaşabilir misiniz?Ayyy bu ara menülerim çok saçma olabiliyor. Dedim ya çok yoğunum bu ara. O yüzden yeme saatlerini kaçırıyorum veya yemek hazırlayamıyorum. Ama 2 çocuklu hayata alışınca bir düzen kurunca gayet güzel yazıcam
Bende oglum 2 aylikken diyete basladim diyetisyenin onerisi bol yesillik yemen gerekiyor sut azalmasin diye tabi suyunuda ihmal etmeEmziren var mı ?
Nasıl bir diyet yapıyorsunuz?
Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Ooo massallah 69 a dusmussun69,4 geldim 69 olana kadar açım bakalım
Teşekkür ederim canımHadi bakalım kolay gelsin canım takıldığın yardıma ihtiyacın olduğu yerde yaz. 7/24 uyanığım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?