Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok güzel tebrik ederim
Küçücük bebeğine rağmen çok güzel gidiyor
saol canım aslında daha çok gitti biliyorum ama neyse haftaya yansısın o da
Emziren var mı ?
Nasıl bir diyet yapıyorsunuz?
Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Ben varım canım. 2 hafta önce diyetisyene gittim. Ekmeği pirinçi makarnayı kesti. 6 öğünlük bir liste hazırladı. Sporu da Leslie yapıyordum. Ama bu aralar hayatım çok yoğun o yüzden spor yapamıyorum

Ohh ohh çok sevindim sen bekle ben sana yetişeceğim kesin bu hafta sonra el ele gideriz
Tabii ki katılabilirsin G gunesli gunler canım suskunkusa da grup ayarlayabilir misin?

Anka cim bugun if diyetine benzer bir yeme sekline basladim
Sabah kahvalti yok 12 bucukta kahvalti ediliyor birde aksam yemegi 7 de sonra 17 saat aclik bakalim inşallah iyi gider
Hadi bakalım kolay gelsin canım takıldığın yardıma ihtiyacın olduğu yerde yaz. 7/24 uyanığım zaten

Ohh ohh çok sevindim sen bekle ben sana yetişeceğim kesin bu hafta sonra el ele gideriz
Tabii ki katılabilirsin G gunesli gunler canım suskunkusa da grup ayarlayabilir misin?
1. TAKIM(Piliçler)2. TAKIM(Çıtırlar)
zeyascemrenil
Mavi95ada81
madamhdaslihancngz
suukaaSu perisi86
wendygulenyuzumsunsen
asya_01mavimli
AnkaMorVampirella
asliayetElifcig93
sofftyZeynebim2020
SuSKuNKuS

@Zeynebim2020 A Afra00 kızlar sizin takımlar da böyle. Günlük yaptığınız sporların puanlarını hesaplayıp beni etiketleyebilirsiniz :)

Slm kızlar
Geçen hafta 82.7
Bu hafta 82.1

81 i görürmüyüm diye bekledim bu saate kadar ama yok inmedi dayanamadım kahvaltımı yaotım az önce.
Süper canım. Bende 83ü bekledim ama olmadı hadi bi gayret 7lere geçelim Ocak sonunda. Gerçi sen benden önce geçersin

Siz
Sizin menüleri takip edeyim o zaman.

Teşekkür ederim canım :)

Siz

Sizin menüleri takip edeyim o zaman.
Ayyy bu ara menülerim çok saçma olabiliyor. Dedim ya çok yoğunum bu ara. O yüzden yeme saatlerini kaçırıyorum veya yemek hazırlayamıyorum. Ama 2 çocuklu hayata alışınca bir düzen kurunca gayet güzel yazıcam

Emziren var mı ?
Nasıl bir diyet yapıyorsunuz?
Spor olarak ne yapıyorsunuz?
Bende oglum 2 aylikken diyete basladim diyetisyenin onerisi bol yesillik yemen gerekiyor sut azalmasin diye tabi suyunuda ihmal etme
5 -6 ogun yemen gerekiyor

**12. TAKIM 655. ETAP***

Elifcig93 (59,9/59,6/0,3/%0,50)

MorVampirella(66,3/66,9
mavimli(78,4/
Su perisi86 (77,8/
aslihancngz(64
cemrenil(62/
madamhd(79,4/
Zeyas(82,7
asliayet (72,6/
Suukaa(84,9/
gulenyuzumsunsen(78,9
wendy (79,9/
Anka(69,6/69,4/

12. Takım Ortalama : 0,260

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…