- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Bende o mantıkla ılerlemeye calısıyorum ama 1.sevıyede pekmez balın da yasak oldugunu soyluyor. Ben ona uyamıyorum yada meyve yasak. Ben arada yıyorum. Yemekten sonra önce su içmiyorum. Kahvaltıyla cay ıcmemeye dıkkat edıyorum. Elımden geldıgı kadar. Keske karacıger temızlıgıne kadar yapabılsem neyse yaslanıyım az daha atık bırıksınde vücudumda@asliayet le konuşuyoruz ya sürekli burda Aidin Salih diye denk gelmedin galiba sen. Ben de şu an Ahmet Apanın anlattığı şekilde değil de benzer şekilde bişeyler yapıyorum.
Aa yok denk gelmedim@asliayet le konuşuyoruz ya sürekli burda Aidin Salih diye denk gelmedin galiba sen. Ben de şu an Ahmet Apanın anlattığı şekilde değil de benzer şekilde bişeyler yapıyorum.
Hoşbulduk@Zeynebim2020 aramıza hoşgeldin cAnım biraz geç oldu kusura bakma
İnşallah bir an önce hedefine ulaşırsın
Ahmet Apa kim ki?Bende uzun suredir yapamam diyordum ama yapanlari gordukce niye olmasin dedim basladim inşallah devamini getiririm
Evet seni de Bi takıma koyalım mıııııBilmm yeni geldim ya sesim cikmadi
Spor yarisi demi
1. TAKIM(Piliçler) 2. TAKIM(Çıtırlar) Z zeyas @zeyneppk @Mavi95 @ada81 @madamhd G gunesli gunler @suukaa @Su perisi86 @wendy gulenyuzumsunsen @asya_01 mavimli Anka Mor Vampirella @asliayet @Elifcig93 @soffty
Kızlar gruplar böyle, çıkmak isteyen bireysel sporuna devam edebilir. Bireyselde de puanları tutmaya devam edeceğim.
Demeeee wuhuuKızlar sonuçlar daha açıklanmadı ama 2. olduk
Suskunkus yok
Evet karıştı birazSuskunkus yok
Ben batirmasaydim belki daha da iyi olurduk hepinizi tebrik ediyorumKızlar sonuçlar daha açıklanmadı ama 2. olduk
Sağlık olsun haftaya da sen toparlarsın eminin benBen batirmasaydim belki daha da iyi olurduk hepinizi tebrik ediyorum
Kilo olarak yarisiliyormu sadece spor yarisimi duzenledinizEvet seni de Bi takıma koyalım mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?