Bu Ahmet apanın sistemini bir tanıdığım uyguladı karaciğer temizliği açlıkları filan yaptı ama baya baya zor oluyor açlık oruçları. Tığ gibi oldu kadın. Onun amacı sebebi bulunamayan ağrılarına şifa aramaktı bir süre biraz hafifledi sonra aynı hızla geri aldı kiloları. Bir şekilde veriliyor kilolar ama onu korumak meseleAhmet Apanın dimi bu
Bebe eve gelirken yolda gece uykusuna yatt, yatağına koyarken uyandı. O uyudu diye eve geldiğimize mi sinir olayım, alışverişe gidecektik gidemediğimize mi, yoksa bebe nasılsa uyudu diye arkadaşları ile buluşmaya giden eşime mi bilemedim. Normalde buna sinir olup bir şeyler yemek gerekiyor ama yemeyeceğim.
Kaç kilo ile başladın canımBugun basladim inşallah
Korkudan tartilmadim yarin sabah tartilirim inşallahKaç kilo ile başladın canım
Korumak onemli tabi vermekten daha zor geliyor bana dengelemek ben 20 kilo verdim 13-14 unu geri aldimBu Ahmet apanın sistemini bir tanıdığım uyguladı karaciğer temizliği açlıkları filan yaptı ama baya baya zor oluyor açlık oruçları. Tığ gibi oldu kadın. Onun amacı sebebi bulunamayan ağrılarına şifa aramaktı bir süre biraz hafifledi sonra aynı hızla geri aldı kiloları. Bir şekilde veriliyor kilolar ama onu korumak mesele
Hep bu sinir harbinden dolayi kilo almadikmi .Bebe eve gelirken yolda gece uykusuna yatt, yatağına koyarken uyandı. O uyudu diye eve geldiğimize mi sinir olayım, alışverişe gidecektik gidemediğimize mi, yoksa bebe nasılsa uyudu diye arkadaşları ile buluşmaya giden eşime mi bilemedim. Normalde buna sinir olup bir şeyler yemek gerekiyor ama yemeyeceğim.
Facede grubu var canim yitik sifa diye.. bir sistem uygulatiyor insanlara cok kilo veren ve sifa bulan var islam tibbi ile ilgili onerdigi seylerAhmet Apa kim ki?
Supersiniz kizlar kadinin gucu isterse herseyi yapar
Aksama kadar nasıl 1 ayvayla durdun. Benım tansıyonum dusuyorSabah 12.30
1 ayva
Akşam 18.30
1 kase ezo
1 kase yumurtalı yeşil fasğlye
Salata
Yoğurt
Kendimi aşırı şişmiş hissediyorum nedense bugün.
Su 1. 5 lt
Spor
500 ip atlama 100 p
11 bin adım 165
265 p
Kızlar sonuçlar daha açıklanmadı ama 2. olduk
Sonunculuktan 2.lıge vay bee tebrıkler
O kadar sacma beslenmeme bocalamama ragmen ıyı vermısım valla
Gel canım gel bendensinKorumak onemli tabi vermekten daha zor geliyor bana dengelemek ben 20 kilo verdim 13-14 unu geri aldim
İnşallah verir birdaha almayiz
Çok sağol canım artık daha çok hırslanırım inşallah 🖒🖒
Hiç canını sıkma canım eğer şimdi çok asılırsak bahara incecik gireriz 🖒🖒Korkudan tartilmadim yarin sabah tartilirim inşallah
İnşallah canımGel canım gel bendensintekrar yapacağız inşallah
İnşallah hedefim o yaza gecen yazgibi ince girmekHiç canını sıkma canım eğer şimdi çok asılırsak bahara incecik gireriz 🖒🖒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?