Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende de kabızlık var maalesef yarın zeytine 1 kaşık yağ döküp yiyeceğim bakalım
Bende de hep bi kabızlık hali oldu Türkiye de tatilde iken sonra eve gelince düzeldi .
Sanırım suyundan oluyor.
Gelince magnezyum desteği aldım biraz
Mineralli su içtim düzeldim tekrar.
Kabızlık yaşayanlara tavsiyem magnezyum desteği almanız

Elifcig93 yılbaşı geçti artık menülerine sporlarına dikkat et mezuniyetine az kaldı. Hadi bu hafta küsuratları at 59 ol

Mor Vampirella ben sana irade kraliçesi dedim takımın vampiri dedim başladığımızdan beri en az kiloyu sen vermişsin. Düğün de yaklaşıyor hadi bakalım ata yap bu hafta 65,5 getir

Su perisi86 maşallah bu güne kadar çok güzel vermişsin söyleyecek söz yok tebrik etmekten başka. Bu hafta hedefin de75,9 olsun

madamhd sen de çok güzel verdin şimdiye kadar bu hafta sana77,9 yazdım az oldu sen fazla vermek istersen ver yine

Z zeyas sen niye yavaş veriyorsun ya. Bu hafta menülerinde beni bi etiketler misin özellikle inceleyelim. 81,2 yazdım sana

@asliayet kaçamaksız 10 gün sporla desteklersen çok güzel gider ben şimdilik 71 yazdım

suukaa senim minnak bebeğin var sen kaç verirsen kabulümüz ama yine de minnak hedef koydum sana 83,5 dedim

gulenyuzumsunsen kuzular iyileşir inşallah sen de toparlarsın canım. Sana da 77,7 yazdım 777 mucizesi olsun dedim

wendy unutmazsam bu hafta ensendeyim.78,9 yazdım o 1 kilo verilecek

ada81 artık listelisin hadi bakalım 63,4 yazdım sana sen benim hedeflerimi hep geçtin yine geçersin

A Afra00 sen orda beni bekle kendime 66,9 hedef koydum geliyorum

@Zeynebim2020 sen 73 kiloydun dimi ilk haftalar hızlı gider senden de 71,5 bekliyorum

evet magnezyum bana da iyi geliyordu canım gebelikte haklısın
Ay 7 de uğurlu sayımdır inşallah bu hafta görürüm canım 7 leri

Sabah 11
2 dl ekmek
çay
4 dl sucuklu yumurta
2 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
1 çk çilek reçeli

Akşam 18.30
1 kase tavuklu patates oturtması
Havuç&turp salatası

Su 1 litre içemedim nedense
Spor 600 zıplama (ipimi bulamadım)
60 mekik
Toplam puan : 85 zamanla arttıracağım puanımı
G gunesli gunler

Ben yokum burda baslangic kilomu vermedim diye demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…