Biz ki ramazanda bile iftara 1 saat kala spor yapan insanlarız yine yaparız inşallahhh 🖒🖒İnşallah hedefim o yaza gecen yazgibi ince girmekhep birlikte inşallah
Kendinede yiyecegin seyler yap canim hic yememek olmuyorYarın akşama misafirim var şimdiden kurabiyemi ve pastamı yaptım. Yarında börek poğaca yapacam ama ben yemiyecem inşallahh
Ayy evet ahh eski gunler ahhBiz ki ramazanda bile iftara 1 saat kala spor yapan insanlarız yine yaparız inşallahhh 🖒🖒
Evet aslında sosyalleşmek güzel ama tutamıyorsun ortamda kendini iki aile gelecek servis vs derken atlatırım inşallahKendinede yiyecegin seyler yap canim hic yememek olmuyor
Bol bol kuru kayisi ye canim ..Bendede diyete girince oluyor bu diyette kuru meyvada yok napicam bilmemBenim regliye az kaldı yine kabızlık başladı
Bende de kabızlık var maalesef yarın zeytine 1 kaşık yağ döküp yiyeceğim bakalımBol bol kuru kayisi ye canim ..Bendede diyete girince oluyor bu diyette kuru meyvada yok napicam bilmem
Bende de hep bi kabızlık hali oldu Türkiye de tatilde iken sonra eve gelince düzeldi .Bende de kabızlık var maalesef yarın zeytine 1 kaşık yağ döküp yiyeceğim bakalım
Kuru öksürük gıcık olmus gibiBalgamlı mi öksürüyor.
Inş canım sağolGeçmiş olsun inşallah çabuk düzelir
Ben arada kullaniyorum yoğunluk tempolu yürüyüş yapıyorumKondisyon bisikleti kullanan var mı?
Asya yok gorunurde rakibimBu piliçlerle çıtırlar arasında kilo verme yarışı da olsun kızlar 2 li rakip yapmayalım bu hafta ne dersiniz
Yapalım mı ikili. Asya baya hastaydı
evet magnezyum bana da iyi geliyordu canım gebelikte haklısınBende de hep bi kabızlık hali oldu Türkiye de tatilde iken sonra eve gelince düzeldi .
Sanırım suyundan oluyor.
Gelince magnezyum desteği aldım biraz
Mineralli su içtim düzeldim tekrar.
Kabızlık yaşayanlara tavsiyem magnezyum desteği almanız
AyElifcig93 yılbaşı geçti artık menülerine sporlarına dikkat et mezuniyetine az kaldı. Hadi bu hafta küsuratları at 59 ol
Mor Vampirella ben sana irade kraliçesi dedim takımın vampiri dedim başladığımızdan beri en az kiloyu sen vermişsin. Düğün de yaklaşıyor hadi bakalım ata yap bu hafta 65,5 getir
Su perisi86 maşallah bu güne kadar çok güzel vermişsin söyleyecek söz yok tebrik etmekten başka. Bu hafta hedefin de75,9 olsun
madamhd sen de çok güzel verdin şimdiye kadar bu hafta sana77,9 yazdım az oldu sen fazla vermek istersen ver yine
Z zeyas sen niye yavaş veriyorsun ya. Bu hafta menülerinde beni bi etiketler misin özellikle inceleyelim. 81,2 yazdım sana
@asliayet kaçamaksız 10 gün sporla desteklersen çok güzel gider ben şimdilik 71 yazdım
suukaa senim minnak bebeğin var sen kaç verirsen kabulümüz ama yine de minnak hedef koydum sana 83,5 dedim
gulenyuzumsunsen kuzular iyileşir inşallah sen de toparlarsın canım. Sana da 77,7 yazdım 777 mucizesi olsun dedim
wendy unutmazsam bu hafta ensendeyim.78,9 yazdım o 1 kilo verilecek
ada81 artık listelisin hadi bakalım 63,4 yazdım sana sen benim hedeflerimi hep geçtin yine geçersin
A Afra00 sen orda beni bekle kendime 66,9 hedef koydum geliyorum
@Zeynebim2020 sen 73 kiloydun dimi ilk haftalar hızlı gider senden de 71,5 bekliyorum
Ben yokum burda baslangic kilomu vermedim diye demiElifcig93 yılbaşı geçti artık menülerine sporlarına dikkat et mezuniyetine az kaldı. Hadi bu hafta küsuratları at 59 ol
Mor Vampirella ben sana irade kraliçesi dedim takımın vampiri dedim başladığımızdan beri en az kiloyu sen vermişsin. Düğün de yaklaşıyor hadi bakalım ata yap bu hafta 65,5 getir
Su perisi86 maşallah bu güne kadar çok güzel vermişsin söyleyecek söz yok tebrik etmekten başka. Bu hafta hedefin de75,9 olsun
madamhd sen de çok güzel verdin şimdiye kadar bu hafta sana77,9 yazdım az oldu sen fazla vermek istersen ver yine
Z zeyas sen niye yavaş veriyorsun ya. Bu hafta menülerinde beni bi etiketler misin özellikle inceleyelim. 81,2 yazdım sana
@asliayet kaçamaksız 10 gün sporla desteklersen çok güzel gider ben şimdilik 71 yazdım
suukaa senim minnak bebeğin var sen kaç verirsen kabulümüz ama yine de minnak hedef koydum sana 83,5 dedim
gulenyuzumsunsen kuzular iyileşir inşallah sen de toparlarsın canım. Sana da 77,7 yazdım 777 mucizesi olsun dedim
wendy unutmazsam bu hafta ensendeyim.78,9 yazdım o 1 kilo verilecek
ada81 artık listelisin hadi bakalım 63,4 yazdım sana sen benim hedeflerimi hep geçtin yine geçersin
A Afra00 sen orda beni bekle kendime 66,9 hedef koydum geliyorum
@Zeynebim2020 sen 73 kiloydun dimi ilk haftalar hızlı gider senden de 71,5 bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?