Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizkardesim geldi kuzenini görünce biraz keyfi yerine geldi öksürüğü devam bi küçük kâse makarna yedi çok mutlu oldum kaç gündür bişey yemiyor

Uyuduktan sonra günlük sakizi eritip göğsüne koyacağım inş fayda eder bu sefer iyice ezdim

Bugün yediklerim
Sabah 10:00
Köy ekmeği kızartması iki dilim peynir 5zeytin

11:30 limonlu yeşil çay

15:00 şekersiz türk kahvesi bi yumurta büyüklüğünde kurabiye

19:00 Bi kase corba iki kaşık kavrulmus tavuk eti

21:30 limonlu yeşil çay bi dilim ananas 5tuzsuz fıstık

Tempolu yürüyüş 30dk 75p
G gunesli gunler

OOoo ip mi atlamaya başladın
Sen bekle dedin ama azcık ucundan başlayım dedim sıkılaşmam şart. Ya bu göbek beni sinir ediyor doğumdan sonra ilk 10 kilo gittiğinde dümdüzdü şimdi 5 aylık hamile gibi göbek var ne giysem bi yerden fışkırıyor acilen gitmesi lazım

Ay hadi İnşallah.
Saat 17.30da akşam yemegini yedim.
Daha da ağzıma bişey atmadım.
Bakalım ilk hafta nasıl geçecek.

Kızına allah sıfa versın. Bısey yemıyor dıye endıselenme. Aclık tavsıye edılıyor zaten. Onceden gunluk sakızı yapmıstın sankı. Onu tekrar tekrar ısıtıp koyabılırsın yaptıkca daha da erıyıp etkısı artıyor 🖒

Neyse ay sonuna kadar yetişirim ben sana göbek için plank çok iyi geliyor yapalım mı beraber

Sonunda yaptım
Bu güne kadar kim kaç kilo verdi tablomuz

Eki Görüntüle 2572251

Su perisi86 birinciliğimi kapmış

Hedefleri yapacaktım excel yine silinmiş neden siliniyor ki lisanslı değil ondan mı acaba

yok lisanslı olmasa da kendiliğinden silinmez çocuklar mı siki

Ellerine sağlık canım olur inşallah

Asya yok gorunurde rakibim madamhd
Olabilir mi

Olmam mı

Benim kitabım geldi bu gün.açlık deyince aklıma geldi

Geçmiş olsun.
Benim oglum da oldu kuru öksürük.
5 yaşında daha.
Bir ablam tavsiye etmişti terlet demişti.
Sıcak su torbası koydum yatagina üstünü iyice örttüm.
İyice terledi sonra üzerini değiştirdik.
Bol bitki çayı, soğan bal tarçın zencefil karanfil karışımı icirdim geçti çok şükür .

Cnm etiketleyeyim ama ben hiç hızlı kilo veremedim. Beslenme düzenimi değiştirmem çünkü ben az ve sık yemekle asla kilo veremiyorum diyetisyen destegide aldım daha önceleri baskı altında olmak bana ters etki yaptı hep.Ben evde ne pişiyorsa ondan yerim ogün kendime diyetik biçey yapmak istediyse yaparım istemediyse evde olanı yerim. Mesela kac haftadır yumyrta ve salata yiyorum sabahları bıkana kadar böyle . Kendimi kalıplara soktıgum an işler karışıyor bende. Bugün aslında bende sana izin hakkımı soracaktım ama o kadr çok izne çıkan olduki vazgeçtim. takımı mutlu edemiyorsam bi yol bulalım amac beni mutlu etmekse ben verdiğim kilodan çok mutluyum cnm..

Burda yazmışsın 5 yaşındaymış Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…