- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Evet bu gün bildirim yapanlar sadece bi de izine ayrılanları da eklemedimBen yokum burda baslangic kilomu vermedim diye demi
BEN de açım ama bu saatte kıyafetlerimle 69,9 geldim. Sabaha 68 li bir şey göreceğim sanırımAçım aç
Sen bekle dedin ama azcık ucundan başlayım dedim sıkılaşmam şart. Ya bu göbek beni sinir ediyor doğumdan sonra ilk 10 kilo gittiğinde dümdüzdü şimdi 5 aylık hamile gibi göbek var ne giysem bi yerden fışkırıyor acilen gitmesi lazımOOoo ip mi atlamaya başladın
Ay hadi İnşallah.@Elifcig93 yılbaşı geçti artık menülerine sporlarına dikkat et mezuniyetine az kaldı. Hadi bu hafta küsuratları at 59 ol
@MorVampirella ben sana irade kraliçesi dedim takımın vampiri dedim başladığımızdan beri en az kiloyu sen vermişsin. Düğün de yaklaşıyor hadi bakalım ata yap bu hafta 65,5 getir
Su perisi86 maşallah bu güne kadar çok güzel vermişsin söyleyecek söz yok tebrik etmekten başka. Bu hafta hedefin de75,9 olsun
madamhd sen de çok güzel verdin şimdiye kadar bu hafta sana77,9 yazdım az oldu sen fazla vermek istersen ver yine
Z zeyas sen niye yavaş veriyorsun ya. Bu hafta menülerinde beni bi etiketler misin özellikle inceleyelim. 81,2 yazdım sana
@asliayet kaçamaksız 10 gün sporla desteklersen çok güzel gider ben şimdilik 71 yazdım
@suukaa senim minnak bebeğin var sen kaç verirsen kabulümüz ama yine de minnak hedef koydum sana 83,5 dedim
@gulenyuzumsunsen kuzular iyileşir inşallah sen de toparlarsın canım. Sana da 77,7 yazdım 777 mucizesi olsun dedim
@wendy unutmazsam bu hafta ensendeyim.78,9 yazdım o 1 kilo verilecek
@ada81 artık listelisin hadi bakalım 63,4 yazdım sana sen benim hedeflerimi hep geçtin yine geçersin
A Afra00 sen orda beni bekle kendime 66,9 hedef koydum geliyorum
@Zeynebim2020 sen 73 kiloydun dimi ilk haftalar hızlı gider senden de 71,5 bekliyorum
Kızına allah sıfa versın. Bısey yemıyor dıye endıselenme. Aclık tavsıye edılıyor zaten. Onceden gunluk sakızı yapmıstın sankı. Onu tekrar tekrar ısıtıp koyabılırsın yaptıkca daha da erıyıp etkısı artıyor 🖒Kizkardesim geldi kuzenini görünce biraz keyfi yerine geldi öksürüğü devam bi küçük kâse makarna yedi çok mutlu oldum kaç gündür bişey yemiyor
Uyuduktan sonra günlük sakizi eritip göğsüne koyacağım inş fayda eder bu sefer iyice ezdim
Neyse ay sonuna kadar yetişirim ben sanaSen bekle dedin ama azcık ucundan başlayım dedim sıkılaşmam şart. Ya bu göbek beni sinir ediyor doğumdan sonra ilk 10 kilo gittiğinde dümdüzdü şimdi 5 aylık hamile gibi göbek var ne giysem bi yerden fışkırıyor acilen gitmesi lazım
Sağolasın canim yaa dökülüyorum kulak boğaz agrısından ölecem
Hedefleri yapacaktım excel yine silinmiş neden siliniyor kilisanslı değil ondan mı acaba
@Elifcig93 yılbaşı geçti artık menülerine sporlarına dikkat et mezuniyetine az kaldı. Hadi bu hafta küsuratları at 59 ol
@MorVampirella ben sana irade kraliçesi dedim takımın vampiri dedim başladığımızdan beri en az kiloyu sen vermişsin. Düğün de yaklaşıyor hadi bakalım ata yap bu hafta 65,5 getir
Su perisi86 maşallah bu güne kadar çok güzel vermişsin söyleyecek söz yok tebrik etmekten başka. Bu hafta hedefin de75,9 olsun
madamhd sen de çok güzel verdin şimdiye kadar bu hafta sana77,9 yazdım az oldu sen fazla vermek istersen ver yine
Z zeyas sen niye yavaş veriyorsun ya. Bu hafta menülerinde beni bi etiketler misin özellikle inceleyelim. 81,2 yazdım sana
@asliayet kaçamaksız 10 gün sporla desteklersen çok güzel gider ben şimdilik 71 yazdım
@suukaa senim minnak bebeğin var sen kaç verirsen kabulümüz ama yine de minnak hedef koydum sana 83,5 dedim
@gulenyuzumsunsen kuzular iyileşir inşallah sen de toparlarsın canım. Sana da 77,7 yazdım 777 mucizesi olsun dedim
@ada81 artık listelisin hadi bakalım 63,4 yazdım sana sen benim hedeflerimi hep geçtin yine geçersin
@Zeynebim2020 sen 73 kiloydun dimi ilk haftalar hızlı gider senden de 71,5 bekliyorum
Benim kitabım geldi bu gün.açlık deyince aklıma geldiKızına allah sıfa versın. Bısey yemıyor dıye endıselenme. Aclık tavsıye edılıyor zaten. Onceden gunluk sakızı yapmıstın sankı. Onu tekrar tekrar ısıtıp koyabılırsın yaptıkca daha da erıyıp etkısı artıyor 🖒
Geçmiş olsun.Kizkardesim geldi kuzenini görünce biraz keyfi yerine geldi öksürüğü devam bi küçük kâse makarna yedi çok mutlu oldum kaç gündür bişey yemiyor
Uyuduktan sonra günlük sakizi eritip göğsüne koyacağım inş fayda eder bu sefer iyice ezdim
Nasıl ve niye yapılıyor ki?Kızına allah sıfa versın. Bısey yemıyor dıye endıselenme. Aclık tavsıye edılıyor zaten. Onceden gunluk sakızı yapmıstın sankı. Onu tekrar tekrar ısıtıp koyabılırsın yaptıkca daha da erıyıp etkısı artıyor 🖒
2 gune baslarım spora. Şu an dökülüyorum
1. TAKIM(Piliçler) 2. TAKIM(Çıtırlar) Z zeyas @cemrenil @Mavi95 @ada81 madamhd G gunesli gunler @suukaa Su perisi86 @wendy @gulenyuzumsunsen asya_01 @mavimli Anka @MorVampirella @asliayet @Elifcig93 @soffty
Kızlar gruplar böyle, çıkmak isteyen bireysel sporuna devam edebilir. Bireyselde de puanları tutmaya devam edeceğim.
Hadi bakalım çok da aç kalma bebeğin küçük daha hurma rezene ısırgan ve su eksik etme listenden aç kalmasın kuzu. Büyük kaç yaşındaydı seninAy hadi İnşallah.
Saat 17.30da akşam yemegini yedim.
Daha da ağzıma bişey atmadım.
Bakalım ilk hafta nasıl geçecek.
Cnm etiketleyeyim ama ben hiç hızlı kilo veremedim. Beslenme düzenimi değiştirmem çünkü ben az ve sık yemekle asla kilo veremiyorum diyetisyen destegide aldım daha önceleri baskı altında olmak bana ters etki yaptı hep.Ben evde ne pişiyorsa ondan yerim ogün kendime diyetik biçey yapmak istediyse yaparım istemediyse evde olanı yerim. Mesela kac haftadır yumyrta ve salata yiyorum sabahları bıkana kadar böyle . Kendimi kalıplara soktıgum an işler karışıyor bende. Bugün aslında bende sana izin hakkımı soracaktım ama o kadr çok izne çıkan olduki vazgeçtim. takımı mutlu edemiyorsam bi yol bulalım amac beni mutlu etmekse ben verdiğim kilodan çok mutluyum cnm..@Elifcig93 yılbaşı geçti artık menülerine sporlarına dikkat et mezuniyetine az kaldı. Hadi bu hafta küsuratları at 59 ol
Burda yazmışsınGeçmiş olsun.
Benim oglum da oldu kuru öksürük.
5 yaşında daha.
Bir ablam tavsiye etmişti terlet demişti.
Sıcak su torbası koydum yatagina üstünü iyice örttüm.
İyice terledi sonra üzerini değiştirdik.
Bol bitki çayı, soğan bal tarçın zencefil karanfil karışımı icirdim geçti çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?