Aynen özellikle de dedim zeyasa selam var bana yok teessüf ediyorum diye yine vermedin
Wall sit yaptırayım kapıda bi faydası olur
Hoşgeldin canım tekrardan
Sana her zaman var tabii yerimiz
Biz fosilleşicez KK daaynura nana Ausenica hepsinin döneminde vardım ben senide hatırlıyorum yıllardır buradayım yani
Kiloma bakın kızlar ne kadar güzel dimi
30 günlük plank programına herkes başlıyor kızlar
@Elifcig93
@MorVampirella
@Su perisi86
G gunesli gunler
madamhd
Z zeyas
@asliayet
@suukaa
@gulenyuzumsunsen
@wendy
@ada81
@Zeynebim2020
A Afra00
Anka
@zeyneppk
Herkes yapıp beni etiketlesin lütfen her gün
Bu gün 20 saniye yapılacak
Biz fosilleşicez KK da
Bana bi özgüven geldi Cumaya 66,9 hedef koydumWayyy maşallahcumaya 68ler gelecek demek ki
Neden beceremeyecek ne var yaparsın sen hadi dene. 1 dakikadan sonra ben de zorlanıyorum ama o zaman yaptığımızda 1 dakikanın bile çok faydası olmuştu baya toparlamıştı vücudumuBen beceremiyorum yapmayı ama denerim
Ben de aylardır 70 lerde takılı kaldım. Uğursuzluk 2019 ymış 2 haftadır 69 görmeye başladım. Başla hemen bu gün kaybedecek zamanımız yok gerçekten 4 ay baya azmış sen söyleyince farkettimya sorma valla ya çok sinir bozucu
bu yaz bari zayıf olayım 2020 yazı biizm olsun
bu 4 ay çok iyi degerlendirmek lazım dedim geldim :)
Bende yapamam demiştim ama kolaymış. İlk dirsek üzerinde değil de ellerinin üzerinde dene sonra dirsek denersin o daha zorluyor çünkü ben 5 set yaptım bile 1 er setde yan plank yaptımWayyy maşallahcumaya 68ler gelecek demek ki
Ben beceremiyorum yapmayı ama denerim
Bana bi özgüven geldi Cumaya 66,9 hedef koydum
Neden beceremeyecek ne var yaparsın sen hadi dene. 1 dakikadan sonra ben de zorlanıyorum ama o zaman yaptığımızda 1 dakikanın bile çok faydası olmuştu baya toparlamıştı vücudumu
Bende yapamam demiştim ama kolaymış. İlk dirsek üzerinde değil de ellerinin üzerinde dene sonra dirsek denersin o daha zorluyor çünkü ben 5 set yaptım bile 1 er setde yan plank yaptımAnka
O zaman durabildiğin kadar dur sen canımAslında becerememek değilde kaslarım zayıf sanırım 5 sn bile duramıyorum. 3 sene falan oldu gerçi zumbaya gidiyordum o zaman plates de yaptırıyordu hoca baya da kas yapmıştım ama yinede en fazla 10 sn kalabilmiştim. Tekrar deneyeceğim bakalım.
Hayırlı olsun canım bol bol ıstıfade et ınsallahBenim kitabım geldi bu gün.açlık deyince aklıma geldi
Gunluk sakız oksuruge ıyı gelıyor.Nasıl ve niye yapılıyor ki?
Of of ılac verdıklerınden bu kadar sık hasta oluyor mınıkler hele antıbıyotık... allah sıfalar versın.Ahh keşke içse balli ıhlamur icerene kadar mahvoldu icmiycm diye
Onlari asla içmez
Bu gece terletcem onu yedek kıyafetlerini yanima alcam terleyince degistircm
Dr antibiyotik dayiyor hemen gecen ay çok antibiyotik kullandi
Amin yazık cocuga ya herkes hasta bu ara. Cocuklarımın da burnu akıyor odanın havası sabıt uzerını sıkı gıydırıyorum bıde corap gıymıyorlar benımkılerGeniz akintisi sebebiyle oksurukten uyuyamiyor
Ağlıyo anne neden öksürüğüm geçmiyor diye
Kendi yastigimida yastiginin altina koydum oturur vaziyette uyuyo bakalim yine oksurecekmi
Kac gecedir uykusuzum
Gunduz uyuyo ben uyuyamiyorum
Iylessinde uyuruz artik
Rabbim bütün hastalara sifa ver
Kızımada ver rabbim
Insallah bıter de evlendıkten sonra da cok kılo alıyor ınsanBen de hep aldim verdim diyetisyenlere can verdim ne zaman bitecek bi kilo vermeler almalar bilmiyorum
Nare83 hoş geldin cnm aramıza bu son zayıflama maceramız olsun. Bu arada ben hep 7nci takıma girebilsem keşke diye düşünürdüm eskiden ama okadar dolıyduki grup cuma yarışmasına katılmak isteyenlere yazarsam baskası alcak diye yazmazdım hep okurdum yazdıklarınızı . Yıllar sonra 7nci takımdan bayaga bir arkadaşla aynı topikteyim çok istemişim demekki.
Ben çok abartmışım galiba bacaklarım acıyor bu günBen ip atlamaya gidiyorum hadi yokmu bana katılacak çıtır? :)
Çok geçmiş olsun kuzucuğaYarım saat önce hastaneye geldik 39.5 ateşle
Serum takildi hava takildi bekliyoruz yaninda kuzumun
Tamam kaptan30 günlük plank programına herkes başlıyor kızlar
@Elifcig93
@MorVampirella
@Su perisi86
G gunesli gunler
madamhd
Z zeyas
@asliayet
@suukaa
@gulenyuzumsunsen
@wendy
@ada81
@Zeynebim2020
A Afra00
Anka
@zeyneppk
Herkes yapıp beni etiketlesin lütfen her gün
Bu gün 20 saniye yapılacak
Burada dikkat edilecek bir şey var mı resimdeki gibi mi duracağız sadeceBana bi özgüven geldi Cumaya 66,9 hedef koydum
Neden beceremeyecek ne var yaparsın sen hadi dene. 1 dakikadan sonra ben de zorlanıyorum ama o zaman yaptığımızda 1 dakikanın bile çok faydası olmuştu baya toparlamıştı vücudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?