Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kiloma bakın kızlar ne kadar güzel dimi

Wayyy maşallah cumaya 68ler gelecek demek ki

Ben beceremiyorum yapmayı ama denerim

Bana bi özgüven geldi Cumaya 66,9 hedef koydum
Neden beceremeyecek ne var yaparsın sen hadi dene. 1 dakikadan sonra ben de zorlanıyorum ama o zaman yaptığımızda 1 dakikanın bile çok faydası olmuştu baya toparlamıştı vücudumu

ya sorma valla ya çok sinir bozucu
bu yaz bari zayıf olayım 2020 yazı biizm olsun
bu 4 ay çok iyi degerlendirmek lazım dedim geldim :)
Ben de aylardır 70 lerde takılı kaldım. Uğursuzluk 2019 ymış 2 haftadır 69 görmeye başladım. Başla hemen bu gün kaybedecek zamanımız yok gerçekten 4 ay baya azmış sen söyleyince farkettim

Bende yapamam demiştim ama kolaymış. İlk dirsek üzerinde değil de ellerinin üzerinde dene sonra dirsek denersin o daha zorluyor çünkü ben 5 set yaptım bile 1 er setde yan plank yaptım Anka

Nare83 hoş geldin cnm aramıza bu son zayıflama maceramız olsun. Bu arada ben hep 7nci takıma girebilsem keşke diye düşünürdüm eskiden ama okadar dolıyduki grup cuma yarışmasına katılmak isteyenlere yazarsam baskası alcak diye yazmazdım hep okurdum yazdıklarınızı . Yıllar sonra 7nci takımdan bayaga bir arkadaşla aynı topikteyim çok istemişim demekki.

Bende yapamam demiştim ama kolaymış. İlk dirsek üzerinde değil de ellerinin üzerinde dene sonra dirsek denersin o daha zorluyor çünkü ben 5 set yaptım bile 1 er setde yan plank yaptım Anka

Aslında becerememek değilde kaslarım zayıf sanırım 5 sn bile duramıyorum. 3 sene falan oldu gerçi zumbaya gidiyordum o zaman plates de yaptırıyordu hoca baya da kas yapmıştım ama yinede en fazla 10 sn kalabilmiştim. Tekrar deneyeceğim bakalım.

O zaman durabildiğin kadar dur sen canım

Benim kitabım geldi bu gün.açlık deyince aklıma geldi
Hayırlı olsun canım bol bol ıstıfade et ınsallah
Nasıl ve niye yapılıyor ki?
Gunluk sakız oksuruge ıyı gelıyor.
Ahh keşke içse balli ıhlamur icerene kadar mahvoldu icmiycm diye
Onlari asla içmez
Bu gece terletcem onu yedek kıyafetlerini yanima alcam terleyince degistircm

Dr antibiyotik dayiyor hemen gecen ay çok antibiyotik kullandi
Of of ılac verdıklerınden bu kadar sık hasta oluyor mınıkler hele antıbıyotık... allah sıfalar versın.
Amin yazık cocuga ya herkes hasta bu ara. Cocuklarımın da burnu akıyor odanın havası sabıt uzerını sıkı gıydırıyorum bıde corap gıymıyorlar benımkıler
Ben de hep aldim verdim diyetisyenlere can verdim ne zaman bitecek bi kilo vermeler almalar bilmiyorum
Insallah bıter de evlendıkten sonra da cok kılo alıyor ınsan hele hamılelık lohusalık derken.. yanı anlıyacagın daha cok gıdıp gelırsın

evett canım çok istedin demekki birlikte inş kurtuluruz bu kez ya çok istiyorum

bende 21 gün sıkı diyete girdim 74 75 geliyordum 70.4 gördüm salı günü ama 3 gündür yine bozunca bu sabah 71.8 oldum

ama artık her cuma tartı bildiririm istikrarlı bir şekilde ben fasting diyeti yapıyorum öglen yiyip başka yemiyorum 16 saat açlık yapıyorum

Yarım saat önce hastaneye geldik 39.5 ateşle
Serum takildi hava takildi bekliyoruz yaninda kuzumun
Çok geçmiş olsun kuzucuğa
Tamam kaptan
Burada dikkat edilecek bir şey var mı resimdeki gibi mi duracağız sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…