Dümdüz olacak vücut popo havaya kalkmayacak. Çıkıntı olmayacak.Çok geçmiş olsun kuzucuğa
Tamam kaptan
Burada dikkat edilecek bir şey var mı resimdeki gibi mi duracağız sadece
Sen otur piliçsinBen çok abartmışım galiba bacaklarım acıyor bu gün
Gerçi ben pilicim çıtır değil
Senin boyun kaçtı. O kadar abartılı kilon da yok veririz yaza kadar üzülmeSen otur piliçsinbizim çıtır kardan ses yok ben yaptım sporumu aldım duşumu ohhhh mis :)
Akşama davet var yarım saattir kıyafet deniyorum yok hiç birine giremedimnefret ettim kendimden
1.62 ama kilo hep bel kısmında toplanıyor benim sıkıntı orda. Şuan ne giysem ya olmuyor ya yakışmıyor. İnşaAllah veririz yaSenin boyun kaçtı. O kadar abartılı kilon da yok veririz yaza kadar üzülme
Selam arkadaşlar nasılsınız.
Hosgeldin canim olsun bende tekrardan basliyorumsibel can misali oldum valla bendebari 2020 yazında istedigim gibi olayım
Canım salmadim ama yeni arayışlar içindeyim hala karar veremedim Karatay mi yoksa başka bir diyet mi hala kararsızım. Senin nasıl gidiyor kilo verme durumları.Biz iyiyiz canım sen nasılsın? İzindesin diye salmadın kendini dimi?
Aahhh aahh benimde persembe misafirim vardi hazirlandim kendime aynada bi baktim popom almis basini gidiyor ogun karar verdim kesinlikle bozmamayaSen otur piliçsinbizim çıtır kardan ses yok ben yaptım sporumu aldım duşumu ohhhh mis :)
Akşama davet var yarım saattir kıyafet deniyorum yok hiç birine giremedimnefret ettim kendimden
Yok canım 8takimda yarismistim sizin takimida takip ediyordum aradahoşbuldum sende 7. takımdaydın dimi
Canım salmadim ama yeni arayışlar içindeyim hala karar veremedim Karatay mi yoksa başka bir diyet mi hala kararsızım. Senin nasıl gidiyor kilo verme durumları.
Hiç kullanmadım canım. Yeni mi alacaksın
Süpersin her geçen gün daha iyisini yapacaksın
Aynen benim de öyle basen kalça 94 cm göbek deliğimden ölçtüğüm yer 104 cm1.62 ama kilo hep bel kısmında toplanıyor benim sıkıntı orda. Şuan ne giysem ya olmuyor ya yakışmıyor. İnşaAllah veririz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?