Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben çok abartmışım galiba bacaklarım acıyor bu gün
Gerçi ben pilicim çıtır değil
Sen otur piliçsin bizim çıtır kardan ses yok ben yaptım sporumu aldım duşumu ohhhh mis :)

Akşama davet var yarım saattir kıyafet deniyorum yok hiç birine giremedim nefret ettim kendimden

Sen otur piliçsin bizim çıtır kardan ses yok ben yaptım sporumu aldım duşumu ohhhh mis :)

Akşama davet var yarım saattir kıyafet deniyorum yok hiç birine giremedim nefret ettim kendimden
Senin boyun kaçtı. O kadar abartılı kilon da yok veririz yaza kadar üzülme

Aahhh aahh benimde persembe misafirim vardi hazirlandim kendime aynada bi baktim popom almis basini gidiyor ogun karar verdim kesinlikle bozmamaya

Slm kızlar kv eltim geçmiş olsun gelmislerdi yeni gittiler
Eltim bi tabak bol acili lahana sarmasi getirdi yedim yarım saat önce daha birşey yemem

Kizimi yikadim 3saattir uyuyo gece uyumadi
Inş bu gece uyur
Uyandircm birazdan

Canım salmadim ama yeni arayışlar içindeyim hala karar veremedim Karatay mi yoksa başka bir diyet mi hala kararsızım. Senin nasıl gidiyor kilo verme durumları.

Çok şükür bi karar gidiyoruz işte zayıflamak için kendine uygun yöntemi bulmak önemli. Ben diyetisyen listemle mutlu mesut zayıflıyorum

Kahve icmeye cikacaktik oglen yemek saatine denk geldi yemek yedik ince hamurlu margarita pizza yedim menude en hafif o vardi salatalar cok kotuydu aksama yemek yemem sanirim ya da yoğurt sadece oyle bi seyler yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…