Integramdami bi diyetisyen paylaşmişti daha önce de bu dyt ile çalıştım listeyi uygulayın ve 8 den sonra bişey yemeyin sonuç bu spor yapmadım olsaydı sonuç mükemmel olurdu
Emzirenlere uygun mu acaba?Integramdami bi diyetisyen paylaşmişti daha önce de bu dyt ile çalıştım listeyi uygulayın ve 8 den sonra bişey yemeyin sonuç bu spor yapmadım olsaydı sonuç mükemmel olurdu
Aramıza hoşgeldiniz
Bende Sibel Can gibi iki senedir al ver uğraşıyorum bu 3. Senemyine Vereceğim inşallah
Hoş geldin canım inşallah bu sefer kalıcı olacak verdiğin kilolar.
Çok bişey yapmam listeye uydum kaçamak yapmadım ve 8 den sonra bişey yemedim spor yok olsaydı daha iyi sonuç alirdimEki Görüntüle 2572774 Eki Görüntüle 2572779 Eki Görüntüle 2572780 Eki Görüntüle 2572781 Eki Görüntüle 2572782 Eki Görüntüle 2572783 Eki Görüntüle 2572785 Eki Görüntüle 2572786
Normalde 3 günlük ben 4 gün yaptım kalorisi düşük bi diyet arınma yılbaşında alınan kilolar için paylasmistiSağol canım. Benim diyet listemden çok da farklı değilmiş. Kaç gün uygulanıyor?
Normalde 3 günlük ben 4 gün yaptım kalorisi düşük bi diyet arınma yılbaşında alınan kilolar için paylasmisti
Çok iyi gitmişKızlar 4 günlük arınma yla 1.9gr gitti
Merhaba herkese , dün akşam misafirlerim vardı .. bugün temizlik yapiyorum kombi bozuldu sıcak suda gitti çok canim sıkkın usta akşama gelirim dedi...
Kolay gelsin canim sıkma canini aksam yapar inşallah orasicok soguk degildir demi burda olsa butun gun yanmadan duramazdikMerhaba herkese , dün akşam misafirlerim vardı .. bugün temizlik yapiyorum kombi bozuldu sıcak suda gitti çok canim sıkkın usta akşama gelirim dedi...
Kizlar bunuda yapalimmi
Poponu duz yapiyorsun demi yaparken bende cok yanma olmadi acaba yanlismi yaptimKarın kaslarım yanıyoorrrdemekki dünkü plank işe yaradı
Anka bugünki görev de 11sn+10sn=21sn şeklinde tamamlandı
Poponu duz yapiyorsun demi yaparken bende cok yanma olmadi acaba yanlismi yaptim
Tmm canim zamanla ekleme yaparsin ..yansin yaglarPlank karnımı çok yaktı başka bir karın hareketi denedim de yapamadım. Benden ancak plank çıkar ikinci bişeyi kaldıramaz bünyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?